Vuoden 2018 kauneussuosikit

perjantai 4. tammikuuta 2019

*Kuvissa olevat ja osa mainituista tuotteista saatu, sisältää mainoslinkkejä

Vihdoin sain tehtyä päätöksen vuoden 2018 kauneussuosikeista ja kuten ajattelinkin, valinta ei ollut kovin helppo. Suunnittelin kerääväni postaukseen vain muutamia, maksimissaan noin kymmenen tuotetta, mutta en pystynyt siihen. Kosmetiikka on niin laaja käsite, joten halusin sittenkin mieluummin poimia yhteen postaukseen useita tuotteita eri kategorioista. Ehkä tekin saatte tästä nyt hieman enemmän irti ja vinkkejä kokeiltaviin tuotteisiin.

Lähdin jaottelemaan tuotteita selkeästi vuoden parhaisiin tuotteisiin sekä laajempiin Top 3-kategorioihin, joihin halusin valita useamman tuotteen, koska en yksinkertaisesti pystynyt valitsemaan vain yhtä! Viime vuonna kokeilin ja käytin loppuun ison määrän ihania tuotteita ja jos olisi maininnut ihan jokaisen ihanan tuotteen, tästä postauksesta olisi tullut loputon! Linkitin vielä postauksen loppuun kaikki vuoden 2018 aikana julkaistut kauneussuosikit-postaukset, joten lisää suosikkejani voitte kurkkia sieltä sekä kaikki kauneuteen liittyvät postaukset Kauneus-kategorian alta.

Harmi, ettei tähän voi lisätä mitään ääniefektejä! Rumpujen pärinä olisi ollut sopiva tähän väliin, koska ensiksi kerron teille valitsemani vuoden parhaat tuotteet, jotka oli helppo valita. Näistä jokainen on sellainen, joita olen hankkinut uuden loppuneen tilalle tai joita voisin ehdottomasti hankkia uudestaankin. En pohjusta tuotteita sen enempää, koska olen jokaisesta näistä kertonut jo aikaisemminkin.

Vuoden paras...
Meikkivoide: bareMinerals barePRO*
Luomiväripaletti: Colourpop You Had Me At Hello
Monitoimivoide: Weleda Skin Food*
Kosteusvoide vartalolle: Organic Shop Body Desserts vartalovoiteet

Seuraavista kategorioista en pystynyt valitsemaan selkeää suosikkia, joten halusin mieluummin paljastaa omat kolme suosikkiani muutamasta kauneusgenrestä. Listatut tuotteet ovat niitä, joihin luotan täysin ja joista pidän ihan mielettömästi.

Vuoden top 3:Suihkutuotteet: Lush Sleepy-kiinteä suihkugeeli, Organic Shop Body Desserts vartalokuorinta, Rituals Sakura Foaming suihkuvaahto*

Kasvojen puhdistus: bareMinerals Oil Obsessed Total Cleansing Oil*, Yüli Halcyon Cleanser*, Holika Holika All Kill Cleansing Oil Balm


Loppuun halusin vielä antaa oman kunniamaininnan  yhdelle tuotteelle, joka on ihan huippu, mutta josta en ole tainnut kirjoittaa erikseen blogiin. Kyseessä on K-Beautyn BB-voide, joka on peittävä, luonnollinen iholla, kosteuttava ja pysyy nättinä läpi päivän. Lisäksi se on vielä edullinenkin ja helposti saatavilla:

Vuoden kunniamaininta: Missha M Perfect Cover BB Cream*

***
Huh, siinä ne oli. Minun valintani viime vuoden parhaiksi tuotteiksi. Toivottavasti joukosta löytyy kiinnostavia tuotteita ja jättäkää kommenttia, jos listaan pääsi myös teidän suosikeita! Seuraavalla kerralla tulee taas normaalisti yhden kuukauden suosikkeja.

Ihanaa viikonloppua!

Kaikki vuoden 2018 Kauneussuosikit-postaukset voit kurkata tästä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela