Heinäkuun kauneussuosikit

tiistai 31. heinäkuuta 2018

*Tuote saatu, sisältää affiliate-linkkejä/**Sisältää affiliate-linkin

Koko kesä on mennyt kuin siivillä ja on taas aika tuttuun tapaan jakaa edeltävän kuun kauneuslemppareitani. Viime kuussa avainasemassa oli selkeästi päivetys, ihon puhdistaminen sekä kevyet meikkituotteet. Vaikka tänä vuonna auringon ottaminen oli ihan minimissään eikä ihoa kaunistanut tuttuun tapaan auringossa hankittu rusketus, oli vallitseva trendini heinäkuussa siitä huolimatta (feikki)rusketuksen korostaminen.

Lushin naamiot ovat minulle vanhoja tuttuja (yksi postaus täällä), mutta tuorenaamiot olivat minulle uusi tuttavuus. Lush Cupcake -tuorenaamio lähti mukaani Lushista käydessäni palauttamassa tyhjiä pakkauksia (vitsit, rakastan näitä kierrätysjuttuja! Itselle tulee hyvä mieli ja säästetään luontoa). Sain myyjältä apua itselle sopivan naamion valitsemiseen ja päädyttiin yhteisymmärryksessä puhdistavaan Cupcakeen. Kaakaojauhetta sisältävä savinaamio syväpuhdistaa ihoa sekä tasapainoittaa öljyistä ihoa. Naamiossa on myös tuoretta minttua ja pellavansiemenuutetta.

Päädyin tähän naamioon, koska halusin viime aikoina epäpuhtauksiin taipuvalle iholleni kunnon syväpuhdistusta. Ja rehellisesti rakastuin naamion tuoksuunkin niin paljon, että en voinut olla valitsematta tätä. Käyttökokemuksien perusteella naamio on täysi 5/5 ja muun muassa ihohuokoset ovat selvästi pienemmät naamion käytömn jälkeen. 75 gramman naamiossa sanotaan olevan 4 käyttökertaa, mutta itse levitän naamiot aina siveltimellä ja vaikka olen käyttänyt naamiota ainakin neljä kertaa, on siitä jäljellä vielä vaikka kuinka paljon. Tuorenaamioissa säilyvyys on muutamia viikkoja ja ne tulee säilyttää jääkaapissa, joten se kannattaa huomioida naamiota ostaessa.

Itseruskettavien kanssa tulee olla todella tarkkana, jos niitä käyttää kasvoilla. Itse uskallan laittaa vain paria laadukasta itseruskettavaa kasvoille ja pääsääntöisesti luotan ainoastaan kasvojen iholle tarkoitettuihin tuotteisiin, jotka eivät varmastikaan tuki ihohuokosia. Swiss Clinic Hydrating Self-Tan Pads** ovat laiskan valinta, kun illalla ei jaksa käyttää aikaa ihonhoitoon tai itseruskettavien levittämiseen. Parabeenittomat, dermatologisesti testatut itseruskettavat laput sisältävät ihoa kosteuttavia ainesosia sekä itseruskettavaa. Lapuilla yksinkertaisesti pyyhitään puhdas iho ennen nukkumaanmenoa, eikä sen jälkeen tarvitse enää levittää erikseen yövoidetta tai muutakaan kosteusvoidetta.

Lapuilla kasvoille ja dekolteelle syntyy kaunis päivetys eikä ihoa todellakaan tarvitse erikseen kosteuttaa. Heinäkuun ajan olen ruskettanut kasvojani näiden avulla ja nämä ovat ihan super käteviä ja helppo ottaa mukaan esimerkiksi reissuun. Vaikka tykkään tuotteesta todella paljon, on pakko antaa miinusta siitä, etteivät nämä ole pitkällä juoksulla luonnon kannalta se kaikkein paras valinta, vaikka muuten idea sekä tuote on mitä mainioin! Ja muuten, koodilla mikaelakosk20 saatte alennusta tilauksestanne!

Origins GinZing SPF 40 Energy-boosting Tinted Moisturizer* on korkean 40 suojakertoimen sisältävä päivävoide, jonka sisältämä kofeiini ja ginseng herättävät ihon hehkumaan. Voide on väriltään lähes valkoista, mutta sävy syntyy kasvoille kapsuloitujen vöripigmenttien avulla. Tämä tuntuu olevan todella trendikästä tällä hetkellä, koska esimerkiksi kotimaisen Lumenen uuden Natural Perfection CC -meikkivoiteen toimintaperiaate on täysin sama. Tämä on niin kesän ja aurinkolomien must have!

Originsin sävytetty päivävoide antaa iholle kevyttä tasoitusta ja virkistävältä sitrukselta tuoksuva voide luo iholle heti pirteän hehkun. Omalla ihollani on epäpuhtauksia, joten olen rokannut tämän kanssa levittämällä päälle kevyen meikkivoiteen (kuten tuota Lumenen Natural Perfection CC:tä) ja peittänyt pahimmat silmäpussit ja finnit peiteaineella. Kesällä meikkipohja saa olla kuulas ja "epätäydellinen", joten tuo combo on toiminut täydellisesti. Paksu meikki näillä helteillä tuntuu muutenkin epämiellyttävältä, joten olen ilo mielin jättänyt paksut meikkivoiteet odottamaan syksyä.

Kora Organics Rose Quartz Luminizer* on ollut tämän kesän go to -highlighter ja kruunaa kevyen kesämeikin. Kosteuttava, vaaleanpunainen, koostumukseltaan whipmainen (eli jotain geelin ja kiinteän väliltä :-D) korostussävy on helppokäyttöinen, eikä monien muiden nestemäisten korostussävyjen tapaan lähde irrottamaan meikkiä korostuksien alta. Itse olen käyttänyt tätä iholle kostealla beauty blenderillä taputtaen, jolloin lopputulos on ollut luonnollinen ja korostettaviin kohtiin on syntynyt kaunis kuulas hohde. En pidä liian selkeästä highlighter-kiillosta, mutta tämä tekee juuri täydellisen ja luonnollisen hohteen iholle.

Ei kesää ilman itseruskettavaa. Koska minua ei ole huvittanut makoilla auringoss rusketusmielessä, olen hankkinut kesäbrunani lähes ainoastaan purkista. Rakastan Vita Liberatan väritöntä itseruskettavaa ja lähtiessäni kokeilemaan St.Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Moussea*, jouduin vaikean valinnan äärelle siitä, kumpi näistä on parempi. Vita Liberatat on jo käytetty loppuun ja tässä kuussa olen käyttänyt pääosin vain tätä St.Tropezia. Ero Vita Liberatan vastaavan kanssa on se, että tässä St.Tropezin versiossa on trooppinen tuoksu ja sävy on huomattavasti lämpimämpi. Olen aikaisemminkin maininnut, että omalle pohjasävylleni sopii parhaiten lämpimän sävyn antavat itseruskettavat. Purity Bronzing Water Mousse imeytyy ihoon nopeasti eikä tämäkään kilpailijansa tapaan tahraa vaatteita tai lakanoita. Itseruskettavat myös haalistuu iholta kauniisti. Tätä käyttäisin mielelläni toisenkin pullollisen, koska omassani on enää muutama tippa jäljellä!

MAC Cremesheen lipstic, Pretty Boy** päätyi meikkipussiini MACin pisteellä myyjän suosituksesta käydessäni palauttamassa tyhjiä tuotteita ja hakemassa huulipunaa niiden tilalle. Pretty Boy on pinkkiin vivahtava korallisävy, joka sopii täydellisesti hieman päivettyneelle iholle. Hieman kiiltävä lopputulos huulilla tuo meikkiin raikkautta, eikä tämän punan kanssa tarvitse lähteä kikkailemaan silmämeikin kanssa. Skarpit kulmat, hyvä pohja, ripsiväri ja tämä huulipuna ovat olleet viime aikoina eniten nähty meikkilookkini.

Pitkästä aikaa suosikkien joukossa on jotain K-Beautya, vaikka edelleenkin käytän niitä päivittin ihonhoidossani. Klairs Supple Preparation Facial Toner* on yksi uusimmista tuttavuuksistani, jonka sain kokeiluun kesäkuussa. Hetki tämän saamisen jälkeen pH:ta alentava, Secret Key First Treatment Essence loppui ja pääsin ottamaan käyttöön tämän Klairsin kehutun kulttituotteen. Vaikka nimessä on toner, on tämän kasvoveden koostumus hieman essencemäinen, kun taas tuo Secret Key on täysin vesimäinen. Kummallakin on kuitenkin suht sama tarkoitus, eli ne ovat tarkoitettu käytettäviksi kasvojen pesun jälkeen tasapainottamaan ihon pH-arvon ja valmistelemaan sen vastaanottamaan muita ihonhoitotuotteita.

Supple Preparation Facial Toner on ihan mahtavat. Vaikka koostumus on paksuhko kasvovedeksi, imeytyy neste ihoon nopeasti (levitän aina kämmenien avulla taputellen) ja iho tuntuu täyteläiseltä ja pesun jälkeinen kiristävä tunne katoaa heti. Ainesosissa on muun muassa hyaluronihappoa, aminohappoja, lakritsia, aloe veraa sekä laventeliöljyä. Eli todella hyvä yhtälö toimivia raaka-aineita! Tämä todellakin ansaitsee tittelinsä K-Beautyn kulttituotteena. Tämän avulla voi muuten toteuttaa myös 7 skin method-rutiinin, jossa kasvovettä lisätään peräti seitsemän kerrosta.

Ekstrana heinäkuun kauneussuosikkina on pakko mainita Yumi lashes-kestotaivutus. Ripset ovat edelleen kaarevat eikä ripsien taivuttaminen ole tullut mieleenkään. Olenkin viime aikoina käyttänyt eniten sellaisia ripsivärejä, joista en oikein välitä, koska ripsivärin kuin ripsivärin kanssa ripset näyttävät upeilta. Lisäksi meikittä kasvoilla on paljon enemmän ilmettä, koska ripset ovat taivutetut ja värjätyt. Pelkään pahoin, että tulen jäämään koukkuun ripsien kestotaivutukseen.


Sellaisia suosikkeja tässä kuussa. Toivottavasti löytyi mielenkiintoisia tuotteita tai mielipiteeni vahvistaa ostopäätöstä jostain harkinnassa olevasta tuotteesta. Tämän kuun focus oli todellakin kesätuotteissa, joten saa nähdä miten suosikit elävät vuodenajan kääntyessä pikku hiljaa syksyn puolelle. Onneksi vielä on hellepäiviä paljon jäljellä, eikä tiedä, jospa saataisiin nauttia kunnon intiaanikesästäkin tänä vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela