Marraskuun kauneussuosikit

sunnuntai 9. joulukuuta 2018

*Kaikki tuotteet saatu, sisältää mainoslinkejä

Viime kuun kauneussuosikit tulee hieman normaalia myöhemmin, mutta ei se ole niin päivän päälle. Tämä on muuten tämän vuoden viimeinen kauneussuosikit-postaus, sillä joulukuun kauneussuosikeiden sijasta jaan koko vuoden 2019 lemppareimmat kauneustuotteeni. Huh, voi olla aika kova valinta, koska käytössä on ollut paljon niin huippuja tuotteita!

Viime kuussa ihastuin  moneen tuotteeseen, mutta ennestään kirjoittamattomista tuotteista oli helppo poimia viisikko, joista halusin kertoa teille. Neljä tuotteista on luonnonkosmetiikkaa ja yksi koreakosmetiikkaa, mutta sekin on vegaaninen ja eläinkokeeton, eikä sisällä väriaineita tai parabeeneja.

Ruotsailainen Estelle&Thild on tänä vuonna herättänyt kiinnostukseni uudestaan ja keväällä ihastuin merkin poskipunaan ja aurinkopuuteriin, jotka ovat jatkuvasti kovassa käytössä. Lokakuussa sain kokeiluun herkälle iholle suunnatusta Biocalm-linjasta muutaman ihonhoitotuotteen, joista tähän mennessä kokeilussa on ollut Estelle&Thild Biocalm Extra Nourishing Night Cream*, joka on ihoa tehokkaasti rauhoittava ja kosteuttava yövoide. Pidän siitä, että voide on hajusteeton ja yövoiteeksi todella hyvin imeytyvä ja kevyehkö, mutta selvästi kosteuttaa ihoa todella hyvin. Olen tottunut käyttämään iltaisin kasvoilla kosteusvoiteen päällä vielä öljyä tai yönaamiota, joten olen tykännyt siitä, että tämä yövoide imeytyy suhteellisen nopeasti ihoon. Todella kuivalle iholle tämä menee tuhdimmasta päivävoiteestakin! Voiteen normaali hinta on noin 30 euroa, mutta huomasin, että tällä hetkellä se on Jolien verkkokaupassa* tarjouksessa 19,79 eurolla!

Estelle&Thild Long Lash Mascara* on lojunut käyttämättömänä jo keväästä lähtien, mutta viime (vai toissa kuussa?) päätin vihdoin kokeilla sitä. Vitsit, rakastuin tähän pidentävään ripsariin heti! Ripsiväri tekee ripsistä näyttävät ja pitkät, mutta sen voin sanoa, että todella erotelluista ripsistä pitävien ei ehkä kannata käyttää rahojaan tähän. Itse pidän hieman paakkuisista, pitkistä ripsistä, joten itselle tämä oli 5/5! En ollut aikaisemmin kokeillut luonnonkosmetiikan ripsiväriä, joten tämä oli oikein positiivinen yllätys. Ripsarin hinta on noin 20 euroa.

Brändiuudistuksen myötä kotimainen Globe Hope toi markkinoille luonnonkosmetiikkaa, jonka takana on Mia Höytö. Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö Säihke-kasvovesi* nousi suureksi suosikiksi heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Puhdistuksen jälkeen käytettäväksi tarkoitettu Säihke-kasvovesi valmistelee ihon seuraavia tuotteita varten, sekä kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Vaikuttavina aineita ovat muun muassa koivunmahlauute, hyaluronihappo ja ruusunlehtiuute. Tuotteella on jännä ominaisuus, sillä lämmetessään se alkaa vaahtoamaan hennosti. Itse levitän kasvovedet ja hoitonesteet aina käsin, joten kasvoille hierottaessa kasvovesi vaahtoaa hieman iholla, joka tekee levityksestä helpompaa. Tämä on ihan super ihana ja tuotetta pystyy myös kerrostaa iholle, jos haluaa lisäkosteutusta.

Klairs Freshly Juices Vitamin E Mask* on ollut säännöllisen epäsäännöllisessä käytössä keväästä lähtien, mutta vasta marraskuun aikana sain tuotteesta kunnolla kiinni ja olen  käyttänyt sitä säännöllisesti siitä lähtien. Voiteen koostumuys on hyytelömäinen ja sitä voi käyttää kasvonaamiona, kosteusvoiteena tai yövoiteena. Aluksi käytin tätä ennen kosteusvoiteita täsmätuotteena, mutta nyt olen alkanut levittämään tätä muutaman kerran viikossa paksun kerroksen voidemaisen yövoiteen päälle ja antanut vaikuttaa iholla yön ajan. Voiteen sisältämä E-vitamiini kirkastaa ihoa, ehkäisee juonteiden syntymistä ja kosteuttaa ihoa pitkään. Aamuisin iho tuntuu todella hyvältä ja kosteutetulta tämän käytön jälkeen.

Ihonhoitotuotteeni ovat alkaneet jatkuvasti menemään luonnolliseen suuntaan, mutta meikkituotteiden osalta käytän edelleen paljon synteettistä kosmetiikkaa. Mutta olen huomannut, että luonnonkosmetiikan ja synteettisen kosmetiikan suhde alkaa olemaan noin 50/50 ja toisinaan meikkaan koko meikin ainoastaan luonnonkosmetiikan tuotteilla. Vielä pitäisi löytää joku hyvä nestenmäinen luonnonkosmetiikan meikkivoide, jonka jälkeen voisin lähes kokonaan siirtyä luonnonkosmetiikan meikkeihin. Sain lokakuussa Biodellyltä Nui Cosmetics Setting Powder* -kiinnityspuuterin, joka pääsi heittämällä yhdeksi lempi puuterikseni! Puuteri ei tee iholle lainkaan puuterista pintaa, vaan se kiinnittää meikin kasvoille lähes huomaamatta. Eniten käytän tätä siveltimellä levitettynä, mutta toisinaan kiinnitän t-alueen käyttäen suurta puuterivippaa. Nuin kiinnityspuuteri sopii myös hyvin meikin korjailuun, koska se ei tee ihon pintaa jauhoiseksi tai paakkuunnu mitenkään iholle. Eikä myöskään kuivata ihoa ollenkaan, joka on itselle todella tärkeää puuterissa.

Sellaiset suosikkituotteet marraskuulta. Toivottavasti löytyi joitain mielenkiintoisia tuotteita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela