Syyskuun kauneussuosikit

keskiviikko 3. lokakuuta 2018

*Kaikki tuotteet saatu, saattaa sisältää affiliate-linkkejä
Syyskuu vaihtui lokakuuksi ja jälleen on tuttuun tapaan aika vinkata kauneustuotteista, jotka nousivat lemnppareiksi viime kuun aikana. Ja arvatkaa mitä! Tällä kertaa mukana ei ole yhtäkään päivettävää tuotetta. Viime kuussa vinkkailin hyvästä kosmetiikasta aika paljon (huomasi, että PR-toimistot olivat palanneet lomalta takaisin sorvin äärelle), mutta sain siitä huolimatta vielä poimittua kuusi toimivaa ja kivaa kasvotuotetta. Ja vielä aika edukkaitakin sellaisia!

Dr.Hauschan uutuuksia hehkutin jo Instagramin storiesissa, mutta pakko nostaa täälläkin tämän syksyn uutuus, Regenerating Day Cream Complexion-päivävoide*. Voide on päivitetty versio vanhasta tutusta Regenerating Day Creamista ja tämä versio sisältää hieman oranssihtavaa, valoa heijastavaa mineraalipigmenttiä. Tämä ei ole missään nimessä mielestäni sävyttävä päivävoide, vaan voide antaa kasvoille tasaisen, terveen sävyn ja hennosti tasoitaa ihon epätasaista sävyä. Voiteen koostumus on sellainen, että se imeytyy kasvoille nopeasti ja iho näyttää voiteen jäljiltä kuulaalta. Todella hyvä meikin alle! Voide sisältää uudistavaa puna-apilaa, pitsi-itulehteä ja peltokorteen rohtokasviuutteita, joiden yhdistelmä kosteuttaa ihoa. Avokado- ja oliiviöljyt suojaavat, ravitsevat ja vahvistavat ihoa. Voiteen hinta on noin 70 euroa.

Edullinen Essence tuo jälleen myyntiin todella onnistuneita uutuustuotteita. Olen monet kerran tykästynyt todella paljon Essencen meikinalusvoiteisiin sekä ripsiväreihin, joten ei varmasti yllätä, että tälläkin kertaa on pakko hehkuttaa juurikin primeria sekä ripsiväriä. Essence I Need a Miracle-ripsiväri* on tuuheuttava ja vahvistava ripsari, jonka parhaita puolia ovat mielestäni nopea kuivuvuus, hyvä harja sekä se, että tuuheuden lisäksi ripset saavat pituutta. Tämän avulla saa hyvää näyttävyyttä ripsiin, mutta niin sanottua tekoripsiefektiä tämä ei tee. Ja ainoastaan hyvässä mielessä! Tästä on tullut viime aikoina suosittu arkiripsarini. Hintaa ripsivärillä on alle viisi euroa, vaivaiset 4,39€.

Toinen huippu uutuus Essenceltä on mustaa save sisältävä, ihohuokosia häivyttävä ja ihon mattaisena pitävä prime+ studio mattifying + pore minimizing primer*. Samasta linjasta on muuten kaksi muutakin primeria, punaisuutta tasapainoittava vihreä primer sekä iholle kuulautta tuova persikkainen pohjustusvoide, joista myös molemmat häivyttävät ihohuokosia. Primerin koostumus on todella kiva ja vinkkinä, että kaikki ihohuokosia häivyttävät primerit kannattaa kunnolla painella sormin kasvojen alueille, joille haluaa eniten häivytystä. Tällä kikalla saa ihohuokoset kunnolla piiloon ja tasoitettua. Tämä meikinalusvoide häivyttää selvästi ihohuokoset piiloon ja kasvotkin ovat pysyneet mukavan mattana. Tämä ei myöskään lähde liikkumaan meikkivoiteen alla eli hinta-laatusuhde 5/5! Primerin hinta on 4,39€.

Kotimainen Frantsila on tehnyt uudistuksen ja samalla myyntiin tuli ihania uutuustuotteita. Sain lanseeraustilaisuudesta kotiini  Frantsila Herbfarm The Garden Trilogy Anti-Pollution kasvoseerumin*, joka kosteuttaa ja suojelee ihoa ilmansaasteilta sekä muilta ympäristön aiheuttamilta rasitteilta. Seerumi on todella öljymäinen ja se sisältää muun muassa antioksidanttirikasta mustikka- ja ratamouutetta sekä useita eteerisiä öljyjä, jotka rauhoittavat ihon tulehdustiloja. Seerumin Ceylonin moringaöljy toimii kosteusvaippana ihon pinnalla ehkäisten epäpuhtauksien ja haitallisten hiukkasten imeytymistä ihoon. Seerumia voisi kutsua ihon superfoodiksi.

Jotkut saattavat vierastaa öljymäistä seerumia, varsinkin aamukäytössä, mutta mielestäni tämä antaa todella kosteuttavan ja hyväntuntuisen tunteen iholle. Vinkkinä annan, että seerumi kannattaa taputella iholle, jotta alla olevat tuotteet, esimerkiksi muut seerumit, eivät lähde öljyn takia liikkumaan iholla. Itse olen vähän laiska aamuisin odottelemaan tuotteiden täyttä imeytymistä, joten olen huomannut tuon kikan oikein toimivaksi. Olen viime aikoina käyttänyt jälleen entistä enemmän luonnonkosmetiikan tuotteita ihonhoidossa ja ihoni näyttää todella hyvältä! Vaikka olen ihan rakastunut tähän Frantsila Herbafarmin seerumiin, en osaa sanoa yksinään sen tehoa tähän ihon muutokseen. Mutta kaiken kaikkiaan iho näyttää ja tuntuu ihanalta seerumin levityksen jäljiltä, ei jää öljyistä huolimatta liian tahmaiseksi ja kosteusvoide imeytyy kasvoille tämän jäljiltä todella hyvin. Seerumin suositushinta on 55 euroa.

Jatketaan kotimaisilla merkeillä ja seuraavat suosikki on Lumene VALO Bright Eyes All-in-One heleyttävä ja korjaava silmänympärysvoide*. VALO-linjan tuotteet sisältävät C-vitamiinia, jonka hyödyistä iholle kirjoitin jonkin aikaa sitten tässä postauksessa. En ole mikään asiantuntija silmänympärysvoiteiden suhteen, koska vielä oma ihoni ei ole niin vaativa niiden suhteen. Olen kuitenki nyt ottanut tavaksi silmänympärysalueen ihon hoitamisen, jotta saan ennaltaehkäistyä sen ikääntymistä. Sen verran voin kuitenkin sanoa, että nyt muutaman viikon tätä käyttäneenä olen huomannut silmänalusieni näyttävän huomattavasti paremmilta ja kosteutetuilta, joka on saanut minut tunnolliseksi silmänympärysihon rasvaajaksi. Muun muassa huono syöminen saa kasvoni ja etenkin silmänaluseni turpoamaan, mutta ehkä nämä voiteet tekevät jotain, koska silmien alue on ollut virkeämmän näköinen herkuttelusta huolimatta! Voide myös imeytyy todella hyvin ja pieni pumppupullo on todella kätevä käyttää. Hyvä perustuote silmänalusiholle, joka sisältää tutkitusti toimivia ainesosia. Hintaa voiteella on noin 25€.

Missha on minulle jo vanha tuttu ja pakko hehkuttaa, että merkin tuotteet ovat mielestäni K-beautyn tuotteista hinta-laatusuhteeltaan ihan supereita! MISSHA Super Aqua Ice Tear Emulsion* on tulevaa talvea ajatellen kuivasta ihosta kärsivien must-tuote. Ice Tear-emulsio sisältää mineraalipitoista jäätikkövettä ja soveltuu erinomaisesti kosteusköyhälle iholle. Esittelin tuotetta jo Instagramin storiesissa, jossa se aiheutti aluksi hieman hämmennystä. Emulsio on todella kasvovoidemainen, mutta se on tarkoitettu käytettäväksi hoitenesteen (eli essencejen) jälkeen esimerkiksi seerumin tilalla tai seerumin jälkeen. Hyvä nyrkkisääntöhän korealaiseen ihonhoitorutiiniin on mennä koostumusten kanssa ohuimmasta paksuimpaan. Ja vaikka tämä emulsio on aika paksu, ei se korvaa kosteusvoidetta, vaan kosteusvoide levitetään vielä tämän jälkeen.

Emulsion tarkoitus on tuoda lisäkosteutusta ja hoitavuutta iholle. Vaikka tuntui hieman hassulta levittää aamulla näin paksua ainetta kasvoille ja päälle vielä kosteusvoide, on kaikki tämä vaivan arvoista. Ice Tear emulsio imeytyy todella nopeasti, eikä jää lainkaan tahmaiseksi. Kosteusvoiteen pystyy levittämään päälle lähes välittömästi, joka on aamuisin todella tärkeää. Olen tämän käytön aloitettuani huomannut, että iho tuntuu todella hyvältä läpi päivän, eikä iho lähde rasvoittumaan, koska kasvot ovat niin hyvin kosteutettuja. Emulsio maksaa alle 20 euroa ja purkki on 150ml. Miinusta tosin annan, että kova purkki, pieni suuaukko ja paksuhko voide on hieman rasittava yhtälö, mutta onneksi tuote on sen veran hyvä, että sen kanssa pystyy elämään!

Sellaiset suosikit tällä kertaa. Löytyikö mitään mielenkiintoisia tuotteita, joita lähdette mahdollisesti testaamaan?

2 kommenttia:

 1. Moikka! :)
  Olen seurannut blogiasi jo vuosia ja olen aina pitänyt siitä erityisesti sinun aitoutesi takia. Viime aikoina olen huomannut, että monet ”tuotepostaukset”, kuten tämä on kokonaan tehty saaduilla tuotteilla. Se on ihan ymmärrettävää, että harvoin tulee ostettua mitään ja testiin pääsee saadut tuotteet, mutta usein tämänkaltaiset postaukset tuntuvat teennäisiltä eikä kovin aidoilta. Siitä syystä harvoin tulee edes klikattua yhteistyöllä tehtyjä postauksia, koska koen, että ne eivät ole kovin ”luotettavia”. Tarkoitukseni ei ole kritisoida sinua, koska olet mielestäni aivan ihana ihminen enkä oikeastaan tiedä mitä haen edes tällä kommentilla, koska yhteistyöt ovat tärkeitä bloggaajalle. Uskon kuitenkin, että muilla lukijoilla voi olla samankaltaisia fiiliksiä, joten ajattelin, että ehkä sinun olisi hyvä tietää asioita näin lukijan näkökulmasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän pointtisi ja syy, miksi usein nämä tuotevinkkaukset on tehty saaduilla tuotteilla, johtuu siitä, että saan tuotteita kokeiluun tai sitten pystyn itse lähestymään yrityksiä tai pr-toimistoja ja toivomaan minua kiinnostavia tuotteita testattavaksi. Itse tulee pääosin ostettua ainoastaan kosmetiikkaa ulkomailta sellaisilta merkeiltä, joita ei suomesta saa sekä perus päivittäiskosmetiikkaa, kuten kosteusvoidetta, dödöjä ja suihkusaippuaa.

   Mutta esimerkiksi nämä kuukauden kaunessuosikit sekä kaikki muutkin postaukset ovat omalta osaltani täysin vilpittömiä ja sisältävät oikeasti tuotteita, joista _minä_ olen pitänyt ja jotka ovat käytössä. Lukuisa määrä saamistani tuotteista saattavat olla kyllä käytössä, mutta en kirjoita niistä, koska en koe niiden olevan niin hyviä, jotta haluaisin paneutua niihin sen kummemmin.

   Tämä on niin hankala tilanne, koska ymmärrän hyvin niin sanotun uskottavuuden puutteen, mutta sitten taas omalta osaltani olisi typerää ostaa kiinnostavat tuotteet itse, koska pystyn pyytämään monien merkkien tuotteita kokeiluun pr-toimistoilta ja nettikaupoilta ilman velvoitetta edes kirjoittaa niistä :/

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela