Kesäkuun kauneussuosikit

tiistai 3. heinäkuuta 2018

*Kaikki tuotteet saatu, sisältää affiliate-linkkejä

Kuukausi on vaihtunut ja se tarkoittaa, että on aika kurkata muutamiin kesäkuun kauneuslemppareihin. Valitsin postaukseen ennestään esittelemättömiä tuotteita, jotka ovat olleet ahkerassa käytössä. Sekä tietenkin niin huippukivoja, että haluan vinkata niistä myös teille! Kesäkuun suosikeista löytyy monipuolisesti erilaisia tuotteita ja aika poikkeaviakin entisiin  postauksiin verrattaessa. Eiköhän mennä kurkkaamaan, mitkä tuotteet halusin nostaa kesäkuun lemppareiksi!


En ole missään vaiheessa ihastunut suuriin contour-paletteihin, koska usein käytän tunnollisesti yhden tietyn sävyistä varjostusväriä ja korostuksia edes harvemmin teen. Kicks Beauty Contour Kit* sävyssä Medium-Dark herätti kuitenkin kiinnostukseni ja oli todella kiva saada se testiin. Nude-blogin Erika oli kehunut palettia, joten olin aika varma, ettei paletti ole todellakaan pettymys.

Paletin kaikki neljä sävyä ovat omalle iholle täydelliset, eikä paletissa ole lainkaan turhia sävyjä. Värien pigmentti on ihan mielettömän hyvä ja pieni dippaus siveltimellä riittää, jotta väriä tarttuu siveltimeen. Tämän kanssa joutuu ennemmin olemaan varovainen pigmentin vuoksi, kuin että värinappeja pitäisi hinkata kunnolla, jotta jotain väriä saa kasvoille asti. Paletilla on hintaa 19,90e, mutta se on juuri nyt tarjouksessa 14,92€. Ei turhia värejä, riittoisat värinapit, hyvä pigmentti ja edullinen hinta. Arvosana ehdottomasti 5/5!

Lush H'suan Wen Hua* on hiuksiin ennen pesua käytettävä naamio, joka sisältää muun muassa kananmunaa, banaania ja avokadoa, jotka ovat luonnon omia tehoaineita niin iholle kuin hiuksillekin. Lisäksi naamioon on lisätty erilaisia yrttejä, jotka rauhoittavat päänahkaa sekä auttavat hiuksia kasvamaan nopeammin verenkiertoa stimuloiden. Tästä naamiosta saa kaiken irti, kun se levitetään kauttaaltaan kuiviin hiuksiin ennen pesua ja annetaan vaikuttaa noin 20 minuuttia.

Hiuksista on tullut naamion käytön jäljiltä ihanan pehmeät ja hyväkuntoisen näköiset. Eron todellakin huomaa verratessa miltä hiukset näyttävät pesun jäljiltä ilman tätä naamiota ja naamion kanssa. Naamio tuoksuu Lushimaisesti aika voimakkaalta ja tuoksu jää kevyesti hiuksiin pesujenkin jälkeen. Onneksi tuoksu on omaan nenääni miellyttävä, joten se ei haittaa lainkaan. Ostaessa kannattaa muuten tarkistaa valmistuspäivämäärä, koska tuoreiden kananmunien takia tuotteen säilyvyys on kolme kuukautta. Naamion koostumus on helposti hiuksiin levittyvä, joka tekee tästä todella riittoisan. 225 gramman purkki maksaa 18,50 euroa. Tämä on muuten sopinut hyvin hiustenpidennyksillekin!

Mon Sun* tuli keväällä myyntiin Kickseihin. Merkiltä löytyy ihania ylellisiä koti Spa-tuotteita, mutta hinnat ovat todella maltillisia. Mon Sunilta löytyy tuotteet iholle, kylpyhuoneeseen sekä kodin tuoksutuotteita kynttilöiden ja hajusteiden muodossa. Testissä minulla on ollut sarjan huonetuoksu* sekä yllä olevat tuotteet. Rakastan suihku- ja käsisaippuoita ja olen valmis panostamaan niihin muutaman ekstraeuron (olen aika neuroottinen käsihygieniasta, joten kivempi hemmotella käsiä!). Whenever Wash* (8,90€) tuoksuu lämpimän puiselta ja mausteiselta ja pakkaus on niin kaunis, että se toimii omana sisustuselementtinään kylpyhuoneessa. Vitamiinit ja öljyt pehmentävät käsiä, joten kädet pysyvät pehmeinä ja kosteutetun tuntuisina pesun jälkeenkin. Ihastuin eniten tähän tuoksuun, mutta käsisaippuoita on saatavilla muissakin tuoksumaailmoissa.

Mon Sunin yksi todella mielenkiintoinen tuote on vartalolle tarkoitettu Magic Midnight Detox & Antioxidant Overnight Body Treatment*, joka on vartalolle tarkoitettu yönaamio. Ihanalta eukalyptukselta, myskiltä ja kielolta tuoksuva voide levitetään iholle ennen nukkumaan menoa ja aamulla herää hyväntuoksuisena ja pehmeän ihon kanssa. Tuote on muuten 100% vegaaninen! 150ml voide maksaa Kicksissä 14,90 euroa. Tämä on niiiiiin super ihana ja olen käyttänyt tätä täsmätuotteena etenkin käsien ja jalkojen helposti kuivuvalle iholle.

Swiss Clinic on minulle tuttu jo vuosien takaa ja olen säännöllisesti käyttänyt muun muassa merkin hampaidenvalkaisu settiä. Olen lukenut paljon mikroneulauksesta ja sain muutama viikko sitten kokeiluun Skin Renewal -mikroneulaussetin*, jossa on mikronaulausrulla sekä erityinen Rejuvenating Serum, joka edistää ihon paranemista ja rauhoittumista rullauksen jälkeen. Otin itselleni kokeiluun 0,2mm pitkillä piikeillä varusterun rullan, joka on omiaan auttamaan tehoaineiden imeytymistä ihoon. Jos haluaa näkyvämpää apua esimerkiksi aknearpin, kannattaa harkita pidemmillä, 0,5mm pitkillä piikeillä varustettua rullaa.

Olen nyt toteuttanut hoitojakson kaksi kertaa. Eli viisi päivää putkeen rullausta iltaisin, viisi päivä taukoa ja sen jälkeen uusi rullausjakso. Huomasin jo ensimmäisten viiden päivän aikana selkeää muutosta ihossani ja iho oli oikein hehkuva ja täyteläinen. Olen aika varma, että syynä tähän oli rullauksen ansiosta tehostunut hoitotuotteiden imeytyminen, jolloin tuotteet ovat päässeet imeytymään ihoon paremmin. Nyt kun olen kokeillut tätä lyhyemmillä piikeillä varustettua rullaa, tekisi mieli kokeilla rullausta myös pidemmillä piikeillä. Nämä lyhyemmät piikit eivät muuten satu lainkaan, joten kannustan herkkäihoisiakin kokeilemaan, jos on kiinnostanut mikroneulaus! Hyvällä hygienialla tämä on täysin turvallista kotioloissakin. Mikroneulaustahan voi toteuttaa myös vartalolle ja kiinnostaisi kokeilla, mitä mikroneulaus tekisi venymäarville. Ehkä otan syksyksi sellaisen kuurin työn alle!

Sellaiset tämän kuun lempparit. Olivatko jotkut tuotteista jo ennestään tuttuja tai heräsikö kiinnostus jotain kohtaan? Pahoittelut muuten hitaammasta päivitystahdista, joka tulee jatkumaan tällä viikolla. Viime viikko oli loppuviikosta niin hektinen, etten kerinnyt valmistelemaan postauksia ja tälläkin viikolla sattuu ja tapahtuuu, joten blogille ei vain jää aikaa. Mutta älkää huoliko, pidän teidät ajan tasalla mistä hiljaisuus johtuu, mitä on tapahtumassa ja niin edelleen Life Update-postauksen muodossa! Tekisi mieli jo nyt hehkuttaa kaikkea, mutta jääkööt vielä hetkeksi salaisuudeksi...

Ihanaa, vaikkakin sateista tiistaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Voisitko tehdä tarkemman postauksen mikroneulauksesta? Kiinnostaisi nähdä, miten rullaus käytännössä vaikuttaa ja ehkä sitten uskaltautuisin sitä kokeilemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää muistaa tehdä, kun aloitan seuraavat "hoitojaksot" neulausta :) Nyt ollut niin hektistä, että neulaus kokonaan unohtunut!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela