Elokuun kauneussuosikit

keskiviikko 29. elokuuta 2018

*Tuotteet saatu, sisältää affiliate-linkkejä
Elokuu alkaa olemaan taputeltu ja pian saa virallisesti fiilistellä syksyä. Elokuun kauneussuosikeista löytyi todella monipuolisesti eri tuotteita, mutta selvä painotus oli ihonhoidossa. Olen todella fiiliksissä voidessani vinkata näistä tuotteista teille. On meinaa aikamoinen setti tuotteita tiedossa, jotka ovat ihan mega ihania. Ja suurin osa tuotteista ovat luonnonkosmetiikkaa tai ainakin vegaanisia!

Vegaaninen hiustenhoitosarja Maria Nila ihastuttaa pakkauksillaan, mutta tuotteiden erinomaisuus ei jää vain siihen. Olen kokeillut sarjan shampoita, hoitoaineita, sävyttäviä color maskeja (postaus täällä) sekä lämpösuojaa. Maria Nila Cream Heat Spray* on viime kuukautena ollut se tuote, johon tartun suihkun jäljiltä. Voidemainen, suihkepullossa oleva lämpösuoja suojaa hiuksia jopa 260asteen lämmöltä ja tekee todella hyvän pohjan hiusten muotoiluun. Hiuksen pinnasta tulee todella sileä ja hiukset tuntuvat pehmeiltä. Tämä on mielestäni ollut ihan super tuote, kun ajatuksissa ei ole tehdä hiuksiin esimerkiksi tiukkaa kiharaa. Ja erityisen ihanan tästä tekee 100% vegaanisuus.

bareMinerals Oil Obsessed Total Cleansing Oil* on tuote, jonka käyttöönottoa olen odottanut. Vihdoin sain edelliset puhdistusöljyt käytettyä loppuun ja olen päässyt testailemaan tätä kunnolla. Viime syksynä rakastuin kaksoispuhdistukseen (postaus täällä) ja siitä lähtien öljymäinen puhdistusaine on kuulunut jokailtaiseen kasvojenpuhdistus rituaaliini. bareMineralsin Oil Obsessed-puhdistusöljy sisältää usean eri raaka-aineen öljyjä sekä merisuolaa. Lempeä tuoksu tulee laventelista ja mandariinista. Pidän tätä öljyputsarista, koska koostumus on täydellisen kevyt, joten se on helppo levittää kasvoille. Kasvoille hieroessa öljy muuttuu maitomaiseksi ja poistaa paksuimmankin meikin ja ripsivärin. Tämä puhdistusöljy ei sisällä yhtään ihoa tukkivia ainesosia, joten tämä on turvallinen valinta epäpuhtaallekin iholle. Olen kokeillut neljää eri öljyputsaria ja tämä on tähän asti kokeilemistani ehdoton lemppari!

Ja taas jokin itseruskettava tuote! Kenellekään ei varmasti ole jäänyt epäselväksi, että olen itseruskettavien suurkuluttaja. Luonnonkosmetiikkaa oleva Evolve Sunless Glow Body Lotion* on asteittain päivettävä voide, joka luo iholle kevyen rusketuksen täysin luonnollisten ainesosien avulla. Olen käyttänyt tätä pääsääntöisesti "normaalin" itseruskettavan levityskertojen välissä, mutta testasin tämän myös kerran siten, että levitin tätä muutamana päivänä peräkkäin iholle, joka oli kuorittu puhtaaksi itseruskettavan jämistä. Päivetys oli todella luonnollinen, mutta jo yhden illalla levitetyn kerran jälkeen huomasin aamulla kevyttä rusketusta iholla. Jos tämän hankkii testiin, kannattaa varautua siihen, että voide on aika paksua ja vaatii työstämistä iholle levittäessä. Levittäminen onnistuu ihan vain käsin ilman levityskinnasta, mutta voidetta joutuu hieromaan ihoon jonkin aikaa. Tosin olen huomannut kaikkien luonnonkosmetiikkaa olevien kosteusvoiteiden kanssa saman eikä kannata odottaakaan välitöntä imeytymistä ihoon. Mutta kaiken kaikkiaan tämä on ollut ihan lemppari ja ollut ahkerassa käytössä, koska voide kosteuttaa hyvin ja tekee vielä päivetystäkin kaupan päälle. Imeytymiseen vain täytyy varata hieman aikaa.

Evolven tuotteista haluan muuten vinkata aivan täydellisestä  silmänympärysseerumista. Roll on-pakkauksessa oleva Evolve Hyaluronihappo Eye Complex Silmänympärysseerumi* vei sydämeni välittömästi. Turvotusta vähentävä ja silmänalusihoa kimmoittava seerumi oli ihan mahtava ja kerrankin minä, laiska silmänympäryksen rasvaaja, hoidin silmänympärysihoa tunnollisesti aamuin ja illoin. Ilo vain loppui liian aikaisin, koska  lasipakkaukseen pakattu seerumi putosi kylpyhuoneen peilikaapin hyllyltä lavuaariin. Loput varmasti arvaattekin. Harmitti muuten ihan kamalasti! Tuotteen pakkauksen voisi muuttaa edes vähemmän kapeaksi ja korkeaksi, koska ohutta lasia oleva, kapea, pyöreä ja pitkä pakkaus on aika SOS. Mutta pakko siitä huolimatta ehkä hankkia tuo uudestaan!

Madaralle on tänä syksynä tullut muutama uutuustuote, joista yksi on Madara Boost Antioxidant Energiser Booster Ampules*. Yksittäispakatut ihoa hellivät ampoulit sisältävät Omega-3 rasvoja, vitamiineja ja antioksidantteja. Boost-ampoulit ovat juuri omiaan kaupungin saasteiden keskellä asuville, koska ne ennaltaehkäisevät ilmansaasteiden aiheuttamia haittoja, auttavat muun muassa ihon sameuteen ja väsymyksen merkkeihin. Itse olen käyttänyt näitä tehotuotteena iltaisin ja yhdestä ampoulista riittää 2-3 käyttökertaan. Avattu pakkaus tulee käyttää 24 tunnin kuluessa. Rakastan kaikkia ihon täsmätuotteita sekä kasvoöljyjä, joten ei ollut ihme, että tykästyin tähän tuotteeseen. Kokeilua odottaa myös samaa sarjaa olevat hyaluronihappoa ja kollageenia sisältävät ampoulit.

Leegeehaam Grow Vita Propolis Ampoule* oli tuote, josta en ollut ikinä edes kuullut, mutta joka minun oli kuulemma pakko testata. Grow Vita Propolis Ampoule on propolista, eli mehiläisten valmistamaa kittivahaa, sisältävä tehotuote, joka yhdessä muiden vaikuttavien aineiden kanssa ravitsee ihoa, tasoittaa ihonsävyä ja tuo iholle hehkua. Kaikista parhaiten tuote toimii johonkin toiseen tuotteeseen sekoitettuna, kuten essenceen, seerumiin, kosteusvoiteeseen tai meikkivoiteeseen. Aluksi tämä unohtui pariksi kuukaudeksi kylpyhuoneen peilikaapin uumeniin, mutta tämän kuun alussa tuote löysi tiensä käyttöön. Ja siitä lähtien tämä on ollut lähes päivittäin käytössä. Omassa käytössä tämä on vannonut paikkansa seerumin joukossa (vain tippa riittää) sekä meikkivoiteeseen lisättynä, jolloin meikkivoide luo ihan mahtavan dewy lookin kasvoille. Rakastan lisätä kasvoöljyä meikkivoiteeseen, mutta olen huomannut tämän olevan vielä parempi tuote meikkivoiteen joukossa, jos haluaa saada aikaan kuultavan lopputuloksen. Tämän saatavuus on hieman haastavempi, mutta nettikaupoista kyllä löytää, jos kiinnostus heräsi.

Lumene Natural Perfection CC-Cream* on saanut palstatilaa jo aikaisemminkin (postaus täällä), mutta oli siltikin pakko nostaa se siitä huolimatta elokuun kauneussuosikkeihin. Tästä on viime aikoina tullut meikkivoide, jota käytän paljon sellaisenaan tai toiseen meikkivoiteeseen miksattuna, jos haluan peittävemmän meikkipohjan. Totaalisesti kokeilemisen arvoinen, jos ei vanno paksujen meikkivoiteiden nimeen!

Oriflame Giordani Gold Double Ended Brow Pencil* on suht uusi tulokas meikkipussissani, mutta en vain voinut olla vinkkaamatta tästä super hyvästä kulmakynästä. Olen todella nirso kulmatuotteiden suhteen ja kiertoon on päätynyt lukematon määrä kokeilemiani kulmatuotteita. Erityisesti täydellisen kulmakynän metsästäminen tuntuu välillä siltä, kun etsisi neulaa heinäsuovasta ja olen edelleenkin katkera siitä, että Lumene meni uudistamaan kulmakynänsä (R.I.P. sinisessä pakkauksessa ollut kulmakynä, kaipaan sinua edelleen).

Kävin joku aika sitten Oriflamen tilaisuudessa meikattavana ja sain samalla mukaani tuotteita kokeiluun. Yksi minulla meikkauksessa käytetyistä ja mukaan saamistani tuotteista oli Giordani Gold-linjan kulmakynä, joka on täydellisyyttä hipoja tuote kulmien meikkaamiseen. Teroitettuna sillä saa luotua illuusiota yksittäisistä karvoista, kynän koostumus on täydellinen ja sitä on helppo häivyttää ja pehmentää. Siis ihan huippu, enkä ole edes tarttunut muihin kulmakyniin saatuani tämän! Kynän toisessa päässä on laadukas harja, jolla saa pehmennettyä kynän jäljen.

Sellaiset suosikit tällä kertaa. Olin lähellä nostaa tämän Glamglown voiteen vielä tähänkin postaukseen, mutta eiköhän tuo yksi hehkutus riittänyt. Huikatkaa kommentteihin, jos haluatte tietää lisää jostakin tuotteesta sekä omia käyttökokemuksia, jos olette testanneet joitakin näistä tuotteista.

2 kommenttia:

  1. Ootko testannut L'Occitanen puhdistusöljyä? Se on kans ihan täys 10 tuote! :)

    Nuo Evolven tuotteet on sellaisia, joita olen tovin himoinnut. Sitä tuntuu hyppäävän verkkokalvolle joka tuutista, joten kai ne on testattava. :D

    On muuten ihanat nuo sommitelmat. Itse olen ihan toivoton tuotteiden sommittelun kanssa, joten ihastelen muiden näppäryyttä ja silmää tuossa hommassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kokeillut! Se onkin esitelty tähän postaukseen linkatussa viime syksynä kirjoitetussa postauksessa :) Se on kyllä tosi hyvä, mutta sen koostumukseen verrattuna tässä barwMineralsissa on se öljymäisyys jotenkin pehmeämpi ja paremmin työstettävä. Ja parempi tuoksu, jonka takia nyt tämä on vienyt ykkössijan. Mutta hinta-laatusuhde on siinä loccitanessa ihan super!

      Jos pähkäilee asetelmien kanssa, kannattaa Pinterestistä etsiä inspiraatiota ja sitten vain harjoittelemaan :) Esimerkiksi hakusana "make up flat lay" antaa paljon inspistä!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela