Pastellia ja väriä kodin seinille

maanantai 7. kesäkuuta 2021

Mainos Desenio

Viime loppuvuosi meni täysin epämotivaatiossa tehdä mitään muutoksia kodin sisustukseen, koska tuntui, että toivoin useita kuukausia vuoden takaisen kevään muutosta, remontista ja kodin laittamisesta. Tämän vuoden kevättä kohden mentäessä motivaatio sisustusta ja sen muuttamista kohtaan löytyi jälleen ja hiljalleen olen tehnyt pieniä päivityksiä kotona. Muun muassa oleskelutilan järjestys vaihtui muutama kuukausi sitten, tein parvekkeelle pientä freshausta ja nyt tilasin Deseniolta uusia julisteita piristämään kotia.


Kotini värimaailma on aika pastellinen ja uudet julisteet noudattivat samaa teemaa. Tällä kertaa vain värejä tuli vieläkin enemmän 🥰 Pakko muuten antaa suositus Desenion kehyksille! Erityisesti pidän metallikehyksistä, jotka ovat tyylikkään näköisiä, helppokäyttöisiä ja todella kevyitä ripustettavia. Tilasin tälläkin kertaa yhden uuden 50x70 mustan metallikehyksen eteiskäytävän suurelle taululle.


Suosikki-kategoriani etsiä inspiraatiota ja uusia julisteita ovat "taideaiheet" ja "graafiset" sekä erikoiskokoelmat, kuten nyt kategoria "kuuluisia taidemaalareita". Lähes kaikki julisteet, jotka olen tilannut vuosien aikana Deseniolta, on juurikin näistä kategorioista. Tänä keväänä julisteiden printteihin oli tullut kaikkia ihania uutuuksia ja myönnän, että oli iso valinnanvaikeus päättää millaisella teemalla lähden kokoamaan tauluseiniä! Postauksen loppupuolelta löytyy vielä linkitettynä kaikki tilaamani julisteet sekä julistet, jotka minulla oli seinillä ennen näitä.

Vanhat julisteet: iso juliste / ylempi pieni / alempi pieni


Miltä tämä sisustuksen pieni päivitys näyttää? 🥰

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela