7 x Luetuimmat postaukseni vuodelta 2017

maanantai 8. tammikuuta 2018

Tammikuu ja vuosi 2018 on vielä aivan aluillaa, joten toistaiseksi on ihan OK muistella vuotta 2017. Viime vuosi oli bloggaamisen osalta mielestäni aika onnistunut ja sain työstettyä tekstejä monilta eri osa-alueilta. Google Analyticsin tutkailu on todella mielenkiintoista ja päätin jakaa teille tähän mennessä kaikista luetuimmat postaukseni vuodelta 2017. Huomasin, että vähän diipimmät postaukset uppoavat teihin todella hyvin, mutta luetuimpien joukkoon nousi myös muutama kevyempikin aihe. Postausten osalta muistia pääsette virkistämään lihavoituja otsikkoja klikkaamalla.

Tässä välissä on hyvä tilaisuus kysyä, että  onko teillä mielessä jotain, jota kaipaatte erityisesti blogiini? Tai mitkä ovat teidän mielestänne blogini parhaita puolia, jonka vuoksi olette sitoutuneita lukijota? Vinkkejä, ideoita ja toiveita saa ja kannattaa laittaa, jotta saadaan tehtyä tästä vuodesta vielä parempi blogivuosi!

"Viime kuussa, kolme viikkoa sitten, sain puhelun, jossa minulle tarjottiin töitä. Olin itse asiassa saanut sillä viikolla jo kaksi muutakin työtarjousta, joista olin pyytänyt mietintäaikaa. Tämän kolmannen otin vastaan. Se miksi olen pitänyt työn saamisesta näin matalaa profiilia johtuu siitä, että työn myötä tulen vaihtamaan maata - sain töitä Virosta!"

"päätin tänään viedä teidät aikamatkalle blogihistoriani kamalimpiin hiuskatastrofeihin. Rehellisesti sanottuna olisi tehnyt mieli painaa "poista" - nappia heti, kun löysin nuo postaukset. Sydämestäni toivon, ettei kukaan ole ainakaan hyödyntänyt jakamiani vinkkejä! 😃"

"Kadun, että olen jättänyt asioita tekemättä treenaamisen takia.
Vuosi 2014 meni itseltäni täysin ohi dieetin, treenaamisen ja "fitnesskuplan" takia. Osittain sama jatkui myös vuoden 2015 puolella. Jätin menemättä deiteille, jätin olemasta yhteydessä niin aktiivisesti ystäviini, raivosin, jos minulle sopivaa ruokaa ei ollut tai se oli valmistettu väärin. Kadun, että täytin päiväni töiden ja koulun ohella ainoastaan treenaamisella ja ruokavalion noudattamisella. Kadun, etten osannut hellittää ja olen muun muassa perunut deittejä salin takia. Kadun, että koko syksy ja alkutalvi Hollannissa meni tavallaan hukkaan, koska treenit ohjasivat viikonloppujani."

"Mielestäni on erityisen tärkeää löytää itselle kaikista sopivin vuorokausirytmi ja suhteuttaa esimerkiksi viikon treenimäärä kuhunkin viikkoon sopivaksi. Itsensä ylikuormittamisessa ei ole mitään järkeä ja nopeasti kroppakin alkaa reagoimaan negatiivisella tavalla - ei palaudu treenistä, olo on tukkoinen ja pahimmassa tapauksessa keho alkaa keräämään stressin aiheuttamana nestettä. Olen nyt huomannut omasta kropastakin, että viime aikojen vähempi treenimäärä on vaikuttanut positiivisesti ulkomuotooni enkä usko palaavani enää viiteen salikertaan viikossa."

"Syksyllä olin todella innoissani uudesta työstä. Sain jatkaa uraa myyntityön ja vaatteiden parissa sekä samalla uusia kokemuksia isossa konsernissa ja tavaratalossa työskentelyn ansiosta. Aika pian aloittamisesta aloin kokemaan huonommuutta työssäni ja epäilemään itseäni. Ja aivan turhaan, koska tein työni todella hyvin ja sain paljon hyvää palautetta asiakkailta. Lokakuussa kirjoitinkin jo tuntemuksistani uuden työni suhteen ja tekstin silloin mieltä painavista ajtuksista voitte lukea täältä. Aika alkoi kulumaan, mutta tuntemukset eivät kaikonneet. Päin vastoin huomasin alkaneeni ahdistumaan ja stressaantumaan työpaikalla. Töihin ei ollutkaan enää mukava mennä."

"Keskustelupalstan moderaattori
Ilkeä kommentointi ja törkeät viestit saisivat minut raivon partaalle ja en vain kestäisi liian typerien ihmisten viestejä esimerkiksi asioista, jotka selviäisivät kirjoittamalla saman kysymyksen googleen..."

"Pintojen päällystäminen oli suhteellisen helppoa, mutta omassa keittiössäni haastetta toi pidempää tasoa päällystäessä se, että seinä on täysin vino. Olen myös aika nopea turhautumaan tällaisessa puuhastelussa, joten malttia olisi voinut olla paljon enemmän, sekä tehdä paremmat valmistelut muun muassa lavuaarin paikan mittaamisen kanssa."

Mahtavaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela