7 x paras kesämuisto ja tärppi Hulluille Päiville

keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Moikka! Viikko on lähtenyt tosi kiireisesti käyntiin ja vasta tänään aamulla kerkesin kunnolla istahtamaan hetkeksi koneen ääreen päivittämään blogia ja ajastamaan tämän postauksen. Viime päivien säät ovat olleet niin masentavat, joten lämmön ja hieman kesänkin ikävöiminen on alkanut. Vaikka pidän syksystä niin ei näitä vesisateita, kiitos! Tänä vuonna ei nautittu kovin kauniista kesästä, mutta siihen sisältyi monia todella mukavia hetkiä. Seuraavat seitsemän hyvää hetkeä jäivät erityisesti mieleen.

Työpaikan tiimi-ilta katamariinilla

Kesäkuinen lauantai-ilta, purjehdusta merellä, ihana sää ja parhaat työkaverit. Postaus illasta täällä.

4. Kesäkuuta

Sen lisäksi, että 4. kesäkuuta vietän syntymäpäivääni, vietin mukavan ja rennon päivän Lotan kanssa kesäpäivästä nauttien. Päädyimme sattumalta ihanaan puutarhakahvilaan, josta on postaus täällä.

Pikkuveljen ylioppilasjuhlat

Perhe, juhlahumua ja ylpeys ylioppilaaksi päässeestä pikkuveljestä. Ei varmaankaan kaipaa enempää selittelyjä siitä, miksi tämä kuuluu yksiin lempi hetkiini viime kesänä. Postaus juhlista täällä.

Iltapäivä Kohvik Komeetin kattoterassilla

Eräs kesäkuinen päivä menin tekemään blogitöitä Solaris Keskuksen yläkerrassa sijaitsevaan Kohvik Komeetiin, jossa on myös todella kiva kattoterassi. Myöhemmin Lotta liittyi seuraani ja vietimme iltapäivän nauttien auringosta ja elämänkulusta jutellen.

Juhusmatka Riikaan

Lomat kuuluvat tietenkin kesän kokokohtiin, joten kolmen päivän miniloma Riikaan autolla ajaen oli kesän kokokohtia. Pari postausta lomasta löydätte täältä ja täältä sekä ruokavinkkejä Riikaan täältä.

Veljen häät

Voi vitsit kuinka rakastan häitä ja juhlia ylipäätänsä! Ehdottomasti hauskin ilta koko kesänä oli vanhemman velipuoleni häät Mäntsälässä, joita vietettiin heinäkuun puolessa välissä. Postauksen häistä löydätte täältä.

Loma Espanjassa

Elokuun puolella olin reilun viikon mittaisella lomalla Benalmadenan kesäasunnollamme Espanjassa. Aurinko, lämpä ja paljon vuokra-autolla ajelua pitkin Costa del Solia. Kaikki blogini Espanja-aiheiset postaukset löydätte täältä.

Mikä oli teidän lempi muistonne viime kesältä?

Loppuun vielä muistuttelen, että Stockmannin alkailla Hulluilla Päivillä voi myös seota nettikaupassa. Tämän illan iltatärppinä on muuten Daniel Wellingtonin kello*, joka tulee nettiin myytiin klo 18.


Lisäksi Elevenillä vietetään tänään Happy Houria ja klo 13-01 koko normaalihintainen valikoima on -15% alennuksella. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela