Paras päivävoide kuultavaan lopputulokseen

keskiviikko 22. elokuuta 2018

*Tuote saatu, sisältää affiliate-linkkejä

Nyt tulee vinkki sellaisesta tuotteesta, että huh huh. Minun on pitänyt jo iät ja ajat kirjoittaa tästä kosteusvoiteesta, mutta parempi myöhään, kun ei milloinkaan! Tiedätte, että rakastan heleyttäviä tuotteita ja lähes kaikki tuotteet, joissa mainitaan sana "heleyttävä" tai "illuminating" saavat mielenkiintoni heräämään. Yleensä tuon megahehkun iholle vasta meikkituotteilla, mutta kesäkuun alusta lähtien käytössäni on ollut kosteusvoide, joka saa aikaan yksinään täydellisen glowy-efektin kasvoille.

Glamglow on minulle tuttu jo vuosien takaa, mutta ensikosketuksen merkin tuotteisiin sain vasta viime vuonna Glowsetter -kiinnityssuihkeen kautta (postaus täällä). Keväällä sain kokeiluun yhden kasvonaamion sekä kesäkuun alussa päivävoiteen, johon rakastuin heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Glamglow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer-päivävoide on liioittelematta mahtava tuote luomaan hehkua samealle iholle. Parasta on, että päivävoiteen tuoma hehku ei häviä meikkivoiteen alle, vaan mielestäni se luo täydellisen pohjan kuulaalle meikille. Glowstarter sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa, vitamiineja, antioksidantteja sekä heleyttäviä helmiäishiukkasia, jotka häivyttävät ihon pieniä virheitä.

Herkulliselta tuoksuvaa voidetta on saatavilla kolmessa eri sävyssä ja omani on persikkainen 02 Nude Glow. Postauksen kuvien sävyä on hieman muutettu ja luonnossa voiteen sävy on lämpimämpi. Voide sisältää hieman pigmenttiä, mutte se ei todellakaan ole sävyttävä päivävoide. Pigmentit ainostaan tasoittavat hieman ihonsävyä sekä luovat sen ihanan hehkun kasvoille.

Alla on kuva, jossa näkyy hyvin millaista hohtoa voide tuo kasvoille. Joidenkin mieleen voiteen tuoma hohto ja hehku voi olla liikaa, joten hillitympää hehkua kaipaavat voisivat aivan hyvin sekoittaa tätä jonkin toisen voiteen joukkoon. Itse pidän juurikin voiteen luomasta megahehkusta ja tämä on ollut vakkaripäivävoiteeni siitä lähtien, kun sain tämän kokeiluun. Glowstarter on mielestäni meikin alle todella toimiva päivävoide ja tämän kanssa ei haittaa, vaikka meikinpohjustusvoide unohtuisi tai voin laittaa primerin ainaistaan t-alueelle.

Voiteen hinta on 39,90 euroa ja sitä on saatavilla esimerkiksi Stockmannin* ja Kicksin* nettikaupoista sekä myymälöistä. Suosittelen lämpimästä kokeilemaan tätä voidetta, jos kuulto, hehku ja glow on se sun juttu!

Onko teillä käytössä joitain Glamglow'n tuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela