Viikonloppuloman meikkipussi

sunnuntai 12. elokuuta 2018

*Tuote saatu, sisältää affiliate-linkkejä/**Sisältää affiliate-linkkejä

Olin ennen ihan surkea pakkaamaan ja matkalle lähdettiin matkalaukulla, jossa oli ylikilo tai kaksi. Paluumatkastahan se teki aina täyttä helvettiä ja olen milloin milläkin lentokentällä tuskaillut lähtöselvityksessä, että mitä heitän pois tai pukenut lisää vaatetta päälleni. Ei enää koskaan, kiitos!

Käsimatkatavaroiden kanssa joutuu olemaan paljon suunnitelmallisempi, varsinkin kosmetiikan suhteen. Turvallisuusrajoitukset rajaavat osan lempikosmetiikasta pois ja muutenkaan ihan jokaista seerumia ja kolmea luomiväripalettia ei ole järkevää pakata mukaan. Matkakosmetiikan suhteen less is more pitää paikkansa meikeissä ja ihonhoitotuotteissa. Oma matkameikkipussini meinaa helposti lähteä täyttymään ääriä myöten, mutta pakkauskerta pakkauskerralta osaa alkaa miettimään paremmin, että mitä oikeasti tarvitsee. Usein tekisi mieli pakata viisi eri meikkivoidetta, kymmenen huulipunaa (ikinä ei voi tietää, tekeekö mieli vetää aamulla oranssit vai pinkit huulet!) sekä lapata intuition voimin rajauskyniä ja luomiväripaletteja matkalle mukaan. Onneksi meikit ja kosmetiikka on todellinen painosyöppö, joka hillitsee lapasista lähtevää pakkausta. Sekä antaa samalla tilaa uusille hankinnoille. ;-)

Kööpenhaminaan lähdin meikkipussin perusvarustuksella: meikinpohjustusvoide, meikkivoide, peiteaine kasvoille ja silmien alle, puuteri, monikäyttöinen highlighter, puuteri, aurinkopuuteri, ripsiväri, kulmakynä ja -geeli sekä muutama tuote huulille. Poskipuna unohtui kokonaan, mutta mukana ollut punainen mattahuulipuna poskille meikkisienellä lisättynä ajoi sen virkaa loistavasti koko matkan ajan, eikä puuttuva tuote haitannut ollenkaan.

Viikonloppuna tuli hikoiltua fillarin selässä, mutta mukanani oleva meikkipohjakombo toimi mainiosti. Primerina oli mukana Benefit Porefessional, meikkivoiteena toimi Lumene Nordic Nude Natural Perfection CC-voide*, silmien alle kirkastusta Lumenen Invisible Illumination Brightening Flawless Concealerilla* (tämä on ihana!) ja enemmän peittoa tarvitseville alueille kevyesti Beautyblenderin avulla kevyttä MAC Waterweight Concealerilla**. Rakastan kuuhun ja takaisin MACin Pro Longwear peiteainetta, mutta ostin talvella kokeiluun kevyemmän Waterweightin, josta olen pitänyt myöskintodella paljon. Pro Longwearia se ei hakkaa peittävyydellä ja pysyvyydellä, mutta juuri kevyen meikkivoiteen kanssa sillä saa lisättyä kevyttä peittoa iholle ilman kakkumaista lopputulosta. Meikin kiinnitin koko loman ajan parhaalla kokeilemallani kiinteällä puuterilla, BareMineralsin Invisible Light Translucent Powder Duolla*, joka antaa isolla siveltimellä lähes huomaamattoman puuteripinnan ja kiinnittää meikin hyvin. Tämä on arjessanikin ihan ykkönen meikin korjaukseen päivän aikana!

Silmämeikkiä varten varasin mukaan yhden luomiväripaletin, L.A. Girl Eyelux Eyeshadow paletti sävyssä Sensualize*, joka pääsi käyttöön vain kerran sekä ripsivärin. En edes kaivannut silmämeikkiin muuta, koska olin varannut mukaan kirkkaamman huulipunan ja aurinkoisen sään ansiosta silmiä peitti lähes jatkuvasti aurinkolasit. Kulmat laitoin Kikon kulmakynällä sekä jo vuosia lempparinani ollellaa Maybellinen Brow Precise Fiber Filler kulmamaskaralla.

Huulituotteiden osalta halusin pitävyyttä, joten meikkipussiin pujahti mukaan koreakosmetiikasta PeriPeran Ink Airy Velvet-huulilakka (postaus täällä) sekä huulilla ikuisuuden kestävä MAC Retro Matte huulipuna sävyssä Relentlessly Red**. Meikin viimeistelin jo aikaisemmin hehkuttamallani Kora Organics Rose Quartz Luminizerilla*, joka on muuten juuri nyt Kicksissä kampanjassa -20% alennuksella.

Kuvien tuotteilla pärjää lyhyen, kuin pidemmänkin loman oikein mainiosti, eikä missään vaiheessa tuntunut, että jokin olisi puuttunut. Vaikka meikkauksen yksi paras asia on kikkailu ja monien tuotteiden hyödyntäminen, on välillä virkistävää meikata todella rajatulla määrällä tuotteita. Ja aamulla meikkaukseen menee vähemmän aikaakin, kun ei ala liikaa miettimään, että mitä tuotteita käyttäisi. Vaikka myönnän, että kyllä lomien jälkeen on mukava palata koko meikkiarsenaalin pariin.

Mitä meikkejä te pakkaatte matkoille mukaan?

4 kommenttia:

  1. Joo toi on kyl sellainen asia missä on ollut opettelemista, nykyään kuin melkeen pelkillä käsimatkatavaroilla lentää. Mä kyllä tosiaan meikkaan kotonakin kevyesti, mutta silti on ollut haasteensa. Viimeksi mulla oli mukana peitepuikko, irtopuuteri, poskipuna, ripsiväri, eye liner, pari eri huulipunaa ja hiuksiin kuivashampoo. Ja tietynlaista ”tyydytystä” saa kyllä siitä miten vähällä pärjää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkien lisäksi mukaan tarvitsee vielä shampoot, ihonhoitotuotteet ja niin edelleen. voi kuinka helppoa olisi olla mies, kun koko matkan pärjäisi suunnilleen hammasharjalla ja -tahnalla sekä hotellin suihkusaippualla 😂

      Poista
  2. Hah, älä ota tätä kettuiluna, mutta itselläni ei edes juhlameikkiin kuulu noin paljon tuotteita :D Olen surkea meikkaaja! Mukana kulkee yleensä vain puuteri, ripsiväri ja poskipuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en ota pahalla ;) jos minulla olisi siisti ja tasainen iho, en todellakaan meikkaisi näin paljon ja ainakin pohjameikin tuotteet vähenisivät.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela