Tammikuun kauneussuosikit

lauantai 2. helmikuuta 2019

*Kaikki tuotteet, paitsi ripsiväri, saatu, sisältää mainoslinkkejä

Taas on tuttuun tapaan yhden kuukauden suosikkikosmetiikan suosikkien paljastaminen. Viime kuussahan käytiin yhden kuukauden suosikkituotteiden sijasta koko vuoden 2018 suosikit, mutta nyt palataan taas tuttuun, yhden kuukauden koosteeseen. Otan nykyään paljon hitaammalla tahdilla uusia tuotteita käyttöön ja tavoitteeni on saada tällä hetkellä avatut tuotteet loppuun ennen vastaavan, uuden tuotteen käyttöönottoa. Toki satunnaisesti tulee otettua joku todella kiinnostava tuote välittömästi käyttöön tai jos huomaan ihossani jonkin tarpeen, kuten tarvetta lisäkosteutukselle, mutta yritän parhaani mukaan malttaa käyttää vanhemmat tuotteet loppuun. Teille tämä tarkoittaa sitä, että kauneussuosikeissa on tuotteita, jotka ovat olleet käytössä helposti useamman kuukaudenkin tai tuotteita, joihin ihastuin jo ensimmäisten käyttökertojen aikana.

Jälleen mennään todella ihonhoitotuotepainoitteisesti, joka on ehdottomasti enemmän minun juttuni verrattuna esimerkiksi meikkeihin. Meikeistä minulta löytyy paljon vakiotuotteita, joihin luotan, mutta ihonhoidossa nautin erilaisten tuotteiden kokeilusta ja hyvien tuotteiden löytämisestä. Ihonhoidossa suosikkituotteitani ovat erilaiset tonerit, hoitonesteet ja emulsiot, joita kerrostan iholleni useita kerroksia. Useimmiten kevyempiä, täysi nestemäisiä tonereita pari-kolme kerrosta ja kerroksen useampaa, koostumukseltaan paksumpaa tuotetta. Laiminlöin ihoni kosteutuksen todella pitkään ja vasta reilun vuoden olen oikeasti uskaltanut kosteuttaa ihoani niin paljon, kuin se sitä juuri sillä hetkellä tarvitsee.

Sain ennen joulua kokeiluun TonyMoly Chok Chok Green Tea Watery Essencen*, joka on näin talvella ollut ihan mahtava tuote. Hoitoneste sisältää yli 80% fermentoitua vihreän teen uutetta, joka toimii iholle antioksidanttisesti sekä kosteuttaa ihoa välittömästi. Hoitoneste myös rauhoittaa ihoa ja hillitsee ihon punoitusta. Tämän hoitonesteen koostumus on geelimäinen, mutta se imeytyy ihoon nopeasti ja tahmaamatta, joka mahdollistaa myös tarvittaessa sen kerrostamisen. Chok Chok Green Tea Watery Essenceä myy muun muassa Eleven*, nobe* ja Bearel*.

Olen alkanut koko ajan innostumaan enemmän luonnonkosmetiikan puhdistustuotteista. Marraskuussa sain kokeiluun äärimmäisissä olosuhteissa kasvavien, adaptogeenisiin kasveihin perustuvan S5 -merkin pari tuotetta, joista rutikuivan ihon pelastaja,  S5 Nourish Cleanser* herätti heti kiinnostukseni. Geelimäinen, iholla veden kanssa hyvin emulsioituva puhdistusbalmi on öljypohjainen ja todella hellävarainen kuivimmalle ja herkimmällekin iholle. Monet öljypohjaiset putsarit vaativat kaksoispuhdistuksen, jotta iho ei jää öljymäiseksi, mutta tämä tuote sopii yksinään käytettäväksi. Parhaimmillaan se on kevyen meikin puhdistuksessa tai sitten toisen putsarin, kuten puhdistusöljyn, jälkeen käytettynä. Nourish Cleanser sisältää tyrniä, ruusunmarjaöljyä ja ihoa kevyesti kuorivaa ja kirkastavaa, hedelmähappoja sisältävää papaijaentsyymiä. 

Kaikki S5 -tuotteet ovat Ecocert-luonnonkosmetiikkaa ja tuotteet on kehitetty hoitamaan viittä eri iho-ongelmaa: Ihovirheitä/arpia, herkkää ihoa, kuivaa ihoa, hyperpigmentaatioita ja ennaltaehkäisemään ihon ennenaikaista vanhenemista. Mikään S5 tuotteista ei sisällä eteerisiä öljyjä tai tuoksukomponentteja, jotka ovat yleisin allergianaiheuttaja, vaan kaikkien tuotteiden mieto tuoksu tulee siihen käytetyistä raaka-aineista. S5 on ehdottomasti tutustumisen arvoinen, lähes apteekkikosmetiikkaa vastaava, luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja!

Hatkahdan harvemmin kosmetiikan heräteostoksiin, koska saan työni puolesta niin paljon uusia tuotteita kokeiluun. Lontoossa käydessäni näin Instagramissa kuvan uudesta Maybelline Snapscara-ripsiväristä*, joka lupaa tuuheutta ilman paakkuja ja kaikista parasta on, että se irtoaa ripsistä pelkällä vedellä ilman sotkua. Ripsiväri kummitteli mielessäni vielä seuraavana päivänä ja ennen lentokentälle suuntaamista kävin ostamassa sen kokeiluun. Ja onneksi ostin! Mielestäni ripsiväri on hinta-laatusuhteeltaan (hinta n. 13€) todella hyvä, ripset erottuvat ja tuuheutuvat kauniista, kerrostaminen ei tee ripsiin pahoja paakkuja ja ripsiväri todellakin lähtee ripsistä aivan helposti meikinpuhdistuksen ohessa. Ripsiväri pysyy myös ripsissä todella hyvin läpi päivän, eikä lähde varisemaan. Vielä en ole kokeillut ripsiväriä hikoilun yhteydessä, mutta perus arkipäivän aktiviteeteissa vesiliukoisen ripsivärin kanssa ei tarvitse huolehtia leviämisestä. Tämä on jo saatavilla Suomestakin, joten jos uusi ripsiväri on haussa, niin tämän kokeilua kannattaa harkita!

Sain syksyllä Bangerheadilta* tuotteita ja tuolloin itselle täysin tuntematon Blithe herätti mielenkiintoni. Blithe on korealaista kosmetiikkaa, mutta monivaiheisuuden sijaan tuotteista on kehitetty monikäyttöisiä ja hektiseen arkeen sopivia. Blithe Inbetween Hydro Priming Cream* hoitaa ja kosteuttaa ihoa, mutta samalla pohjustaa ihon meikkiä varten toimimalla samalla primerina. Voiteen koostumus on geelin ja hyytelön välimuoto ja voide sitoo kosteuden todella hyvin ihoon, eikä jää ihon pinnalle lainkaan öljymäiseksi. Voide toimii myös todella hyvin primerina ja mielestäni meikkivoiteet levittyvät tämän päälle todella kauniisti ja meikkipohjasta tulee siisti ja kuulas. Tämä on ollut ihan huippu kiireisiin aamuihin sekä aamuihin, kun haluan päästä todella helpolla ihonhoidon kanssa. Miinusta voisin antaa siitä, että voide on aika hintava (n. 44€), mutta todellakin todella mielenkiintoinen kokeiltava! Ja toisaalta tuotteessa on samassa toimiva ja tehokas kosteusvoide ja primeri, joka tasapainoittaa hintavalta tuntuvaa hintaa, koska ei ole tarvetta kahdelle erilliselle tuotteelle.

Korresilla on paljon ihania tuotteita ja viime vuoden puolella otin käyttöön Korres Wild Rose Super C-vitamiini tehohoidon*, jossa on C-vitamiinia 15% rasvaliukoisen askorbyylitetraisopalmitaatin muodossa. Ihonhoidossa 15% C-vitamiinipitoisuus on sellainen määrä, että se todellakin jo tekee jotain iholle, kuten häivyttää hyperpigmentaatiota ja tasoittaa ihon sävyä. C-vitamiinista johdettu Ascorbyl Tetraisopalmitate on iholle muita C-vitamiinimuotoja hellävaraisempi, jonka vuoksi sitä voidaan käyttää tuotteissa suurinakin pitoisuuksina ilman ihoärsytystä ja jopa aamuin ja illoin käytettynä. Noin sadannen kerran voin taas sanoa rakastavani C-vitamiinia ihonhoidossa (yksi postaus sen hyödyistä täällä) ja tämä Korresin ruusulta tuoksuva, villiruusuöljyä ja C-vitamiinia sisältävä tehohoito on noussut parhaimpien kokeilemieni C-vitamiinituotteiden joukkoon.

Bonuksena haluan vielä mainita ihanasta, ihanasta, ihanasta Weledan uutuudesta, Weleda Skin Food huulivoiteesta*, joka tuli hetki sitten myyntiin muutaman muun Skin Food-uutuuden yhteydessä. Minun oli tarkoitus kuvata huulirasva tähän postaukseen, mutta yllättäen en noin vartin kestäneen etsinnän aikana löytänyt sitä mistään. Buu! Mutta kuten varmasti arvaatte, se tuli vastaan heti kuvien oton ja kuvausrekvisiitan siivouksen jälkeen... Kärsivällisyys ei enää riittänyt kaiken tekemiseen uudestaan, joten päätin vain mainita, että se nousi myös tammikuun aikana suosikikseni!

Siinä olivat tammikuun kauneussuosikit. Toivottavasti joukosta löytyy mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia ja huikatkaa, jos joku tuotteista on teidänkin suosikki!

2 kommenttia:

  1. Tuo S5:n öljymäinen balmiputsari on niin ihana! Rakastuin siihen heti :) Maybellinen uusi ripsivärikin vaikuttaa jo vasta yhden kokeilukerran jälkeen huipulta, mutta vaatii vielä toki lisää testailuja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi putsari on niin ihana! Ja suosittelen ehdottomasti antamaan mahdollisuuden tuolle Maybellinen Snapscaralle :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela