Kurkkaa ainakin nämä! Hullut päivät-tärppini keskiviikolle ja torstaille

keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

*Teksti sisältää affiliate-linkkejä
Huhuu! Stockmannin Hullut Päivät on taas täällä! Muutamat vimeisimmät Hullarit ovat olleet mielestäni aika mitäänsanomattomia ja olen itselleni hankkinut lähinää Arabian tai Iittalan astioita tarjouksista. Tänä vuonna kuitenkin olen todella innoissani ja täytyy oikeasti malttaa mieleni, ettei nettitilaukset lähde ihan lapasista!

Vinkkaan teille tähän samaan postaukseen omia lempi tarjouksiani keskiviikolle sekä torstaille.  Jokaiseen tuotteeseen pääsee suoraan kuvan alla olevan linkin kautta. Poimimani tuotteet ovat sellaisia, jotka haluaisin itselleni sekä tuotteita, jotka omistan itse ja joita voin todellakin suositella hankkimaan hyvästä tarjouksesta! Tämän vuoden hullareilta löytyy paljon laadukkaita ja ajattomia astioita, jotka kannattaa katsoa läpi sillä silmällä. Plussaa ajattoman astiaston hankkimisessa on se, että rikkoutuneen astian tilalle on usein helppo hankkia ehjä tilalle. Esimerkiksi Ikean kausiastioiden kohdalla voi olla työn ja tuskan takana hankkia uusi lasi tai kulho hajonneen tilalle. Klassikko on aina klassikko!

Poimintani keskiviikon tuotteista:
Marimekko -kukkaro 8,90€ / Billi Bi -sandaalit 99,90€ / Gant -rannekello 109€


Keskiviikko on ehdottomasti Hullareiden pääpäivä ja kiinnostavia tuotteita on todella paljon. Ostin hiljattain uuden sähköhammasharjan, joka oli sattumalta tuo sama Oral-B. On muuten ihan pirun hyvä hammasharja ja ero puhdistustehossa edulliseen edeltäjään verrattuna on iso! Normaalihinta tuolle sähköhammasharjalle on noin 150 euroa. Kosmetiikan puolelta kannattaa hankkia testiin ehdottomasti Ecotoolsin meikkisienet (tuo iso on paras kokeilemani meikkisieni!), Vita Liberatan itseruskettavan levityskinnas, jota juuri hehkutin sekä Loccitanen puhdistusöljy, josta löytyy postaus täältä.

Poimintani torstain tuotteista:


Torstailta löytyy paljon kivoja tarjousjuttuja ja harkitsen kovasti isojen Arabian Paratiisi-lautasten hankkimista. En todellakaan tarvitsisi Arabian Tuokio 24H astiastoni rinnalle toista astiastoa, mutta nuo ovat niin kauniit ja olleet pitkään pakko saada-listalla. Täytyy miettiä raaskisiko tilata edes pari. Itseltä löytyy poimimistani tuotteista Wilfan blenderistä vanhempi BL-1200 malli, joka on ihan huippuhyvä! Jos hankinnassa on uusi tehokas blenderi, suosittelen lämpimästi tuota Wilfaa. Kosmetiikan puolelta kannattaa klikata ostoskoriin ainakin MAC Mineralize skin finish-puuteri, joka on ollut oma luottohighlighter vähintään neljä vuotta. Myös Balmainin Salt spray sekä KC:n color mask ovat tuotteita, jotka ovat jatkuvassa käytössä ja jotka aion täydeltää Hullareilta. Ainiin! Todella hyvästä tarjouksesta löytyy myös Lorealin hiusnaamio, jota hehkutin maasta taivaisiin tässä postauksessa. Mitomon naamio kannattaa hankkia kokeiluun ja linkkaamani, ällöttävältä kuulostava, istukkaa sisältävä Platinum+Placenta sheet mask on ihan mieletön.

 Mitä teidän Hullari-ostoslistaltanne löytyy?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela