Hiusnaamio, joka jokaisen pitäisi omistaa

torstai 25. tammikuuta 2018

paras korjaava hiusnaamio kuiville hiuksille hiusnaamio vaurioituneille hiuksille
Syksyllä sain päähänpiston muuttaa hiustyyliäni ja halusin saada selvää ombrea hiuksiini. Mielessä ei ollut mikään luonnollinen, asteen tai pari tyveä vaaleampi latva vaan selvä blondi. Minut tuntien en viihtynyt kauaa vaaleassa kuontalossa eikä muutos päässyt edes blogiin asti - snäpissä hiukset  sentään vilahtivat muutaman kerran. Vaikka vaalennus tehtiin todella hellävaraisesti ja lähinnä vain pidennyshiukseen, joutui muutama sentti oman hiuksen latvaa kovalle koetukselle vaalennuksista. Pahimmat haperot olen leikannut latvoista pois, mutta pituudet kaipasivat siitä huolimatta erityishemmottelua.

Olen aivan äärimmäisen laiska käyttämään hiusnaamioita ja yleensä omien hiusteni latvat ja pidennykset ovat pysyneet hyvässä kunnossa silottavalla shampoolla ja hoitoaineella, hiusöljyillä ja satunnaisella kookosöljyllä toteutetulla tehohoidolla. Tilanne oli kuitenkin sen verran SOS, että joulukun alussa oli pakko hankkia jokin oikein ravitseva ja tehokas hiusnaamio. Pienen taustatutkimuksen jälkeen päätin antaa mahdollisuuden L'Oréal Professionnel Absolut Repair Lipidium hiusnaamiolle.

paras korjaava hiusnaamio kuiville hiuksille hiusnaamio vaurioituneille hiuksille kosteuttava hiusnaamio
paras korjaava hiusnaamio kuiville hiuksille hiusnaamio vaurioituneille hiuksille
Hiusnaamion valinta osui nappiin ensimmäisellä ja lähes kahden kuukauden käytön jälkeen voin myöntää löytäneeni maailman parhaan hiusnaamion. Melkein voisin tittelöidä tämän olevan paras hiusnaamio vaurioittuneille ja kuiville hiuksille. Lipidium Absolut Repairin sisältämä maitohappo, phytokeratiini, keramidit ja lipidit auttavat jälleenrakentamaan hiusta sekä suojaamaan niitä ulkoiselta rasitukselta. Vaikutusajaksi riittää ainoastaan 3-5 minuutia, mutta olen huomannut tämän tekevän hiuksista ihanan silkkiset ja kiiltävät huomattavasti lyhyemmälläkin vaikutusajalla lainkaan latistamatta hiuksia. Ostopäivästä lähtien olen käyttänyt tätä hiusnaamiota lähes jokaisessa hiustenpesussa hoitoaineen tavoin ja huomannut tehon. Tällä hetkellä omien hiusteni latvat alkavat olemaan samassa pisteessä, kuin mitä ne olivat ennen vaalentamisen aloittamista - siitä huolimatta, että käytän suoristusrautaa päivittäin.

Olen huomannut naamion toimivan aivan mielettömän hyvin myös hiustenpidennysten kanssa. Hiustenpidennysten hoidossa suositellaan välttämään minkäänlaisia hiusta rakentavia tai paikkaavia hoitotuotteita, jotka sisältävät yleensä juurikin keratiinia ja proteiineja. En tiedä onko syynä aivan huippulaatuinen slaavilainen pidennyshiukseni vai onko tämä naamio oikeasti kuin luotu pidennyshiuksen hoitoon. Omat pidennykseni ovat olleet täydellisen silkkiset ja pehmeät tätä käyttäessä, enkä enää edes nuku hiukset letillä, koska pidennykseni eivät takkuunnu lainkaan yönkään aikana. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä pidennystenkin hoitoon!

paras korjaava hiusnaamio kuiville hiuksille hiusnaamio vaurioituneille hiuksille
Naamion koostumus on todella miellyttävä. Massa on tarpeeksi kiinteää, jotta sitä on helppo kauhaista purkista suihkun yhteydessä ilman, että naamio luiskahtaakin sormista lattialle. Tuo on niiiiiin rasittavaa liian nestemäisten tuotteiden kanssa. Tuoksu on todella neutraali, joten se ei ota herkimpien nenään. 250 ml naamio maksaa hieman päälle 20 euroa, mutta naamiota riittää pitkiin hiuksiin kolikon kokoinen määrä. Kuten mainitsin, ostin oman naamioni heti joulukuun alussa, olen käyttänyt sitä keskimäärin neljä kertaa viikossa ja jäljellä on vielä ainakin 3/4.

Oman hiusnaamioni ostin Emotionista, mutta sitä saa tilattua muun muassa Eleveniltä* 22,50 eurolla ja Cocopandasta* 18,15 eurolla.

Mikä on teidän suosikkinaamio hiuksille?

2 kommenttia:

  1. Olen tykännyt käyttää ihan Lorealin hiusnaamioita :) lemppari taitaa olla se, jossa on avokaadoa. Itsellä ei ole kovin vaurioituneet hiukset, joten Loreal toimii ihan hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lorealilla on todella hyvät markettinaamiotkin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela