Kaunis hymy hampaiden valkaisulla

sunnuntai 18. lokakuuta 2020

Mainos GLOSS Hammashoitopalvelut 


Rakastan kahvia, viiniä ja noh, ylipäätänsä ruokaa. Rakastan myös raikasta, valkoista hymyä, mutta värjäävät ruoka-aineet tekevät tästä aika mahdotonta mikäli en käy säännöllisesti valkaisemassa hampaitani. Tietenkin hyvästä suuhygieniasta huolehtiminen on todella tärkeää, jos haluaa pitää hampaat hyvinvoivina, mutta ahkerakaan harjaaminen ei auta syvällä hampaissa oleviin tai sinne syntyviin värjäymiin. Ja vaikka hammasluuni on luonnollisesti suhteellisen vaalea, ilman valkaisua sävy on hieman kellertävä, vaikkakin vaalea.


Olenkin jo noin kymmenen vuoden ajan valkaissut hampaani säännöllisesti ja enää en toteuttaisi valkaisua mitenkään muuten, kuin laservalkaisulla suuhygienistin toteuttamana. Miksi näin? Kosmeettisiin valmisteisiin kuuluva peroksiditon valkaisu (0% peroksidia) on ns. bikarbonaattipohjainen valkaisu, joka pystyy poistamaan hetkellisesti vain pintavärjäytymää, eikä valkaise hampaita pitkäkestoisesti. Hammashoitoloissa toteutettavalla laservalkaisulla on myös mahdollista poistaa syvälle kiilteeseen sekä hammasluuhun syntyneitä värjäymiä, johon kosmeettiset valkaisut eivät tehoa lainkaan. Lisäksi yksi syy on yksinkertaisesti turvallisuus. Hammashoitolassa tehdyssä valkaisussa huolehditaan tarkasti, että ikenet suojautuvat valkaisuaineilta, hampaat sekä suu ovat terveet ja puhtaat ja mm. hammaskivi poistettu ennen valkaisua Edellä mainitut ovat vasta-aiheita onnistuneelle ja hampaille turvalliselle valkaisulle sekä parhaalle mahdolliselle lopputulokselle.


gloss hampaidenvalkaisu kokemuksia

Vuodesta 2013 olen käynyt GLOSSilla valkaisemassa hampaitani ja noin viikko sitten tehtiin jälleen ylläpitovalkaisu. Viimeisimmät kerrat minulle on tehty enemmän hampaidenvalkaisun ylläpitoon soveltuva NanoWhite-valkaisu (postaus täällä), mutta tällä kertaa teimme tehokkaamman, kolmen valkaisukierroksen hampaiden tehovalkaisun titaanioksidilla, koska viime tehovalkaisusta on useita vuosia. Kyseisessä valkaisussa käytetään titaanioksidipohjaista valkaisuainetta, joka on koostumukseltaan erittäin hienojakoista ja sen ominaisuuden ansiosta valkaisuaine pääsee tavallista valkaisuainetta tehokkaammin poistamaan hampaiden rakenteissa olevia orgaanisia värjäytymiä, kuten juuri niitä kahvin kahvin tai muiden nautintoaineiden aiheuttamia tummentumia. Valkaisuaineen tehoa tehostetaan lääketieteellisellä laservalolla, jonkan pitkän aallonpituuden laservalo on ainoa valo, joka pystyy tehostamaan valkaisuprosessia kiillekerrosten ohella myös tummassa hammasluussa. Tämä on juuri se oleellisin syy sille, miksei kosmeettisilla valkaisuilla saada pitkäkestoista valkaisutulosta.


Olenko tyytyväinen lopputulokseen? No olen! 😍 Sen lisäksi, että sain todella valkoisen hymyn, sain jälleen kerran tärkeää tietoa ja muistutusta hampaiden oikeanlaisesta ja huolellisesta hoidosta. Nyt olenkin tunnollisesti langannut hampaani vähintään iltaisin ennen niiden pesua ja aamuisin muistanut pestä hampaat heti herättyä, jo ennen aamupalan syömistä. Toki tärkeintä on hyvä pesu aamuin ja illoin sekä säännölliset hammastarkastukset, mutta nuo ovat hyvä lisä, jotta suu voi hyvin ja valkaisutulos pysyy hyvänä pidempään. Lisäksi aivan uutena juttuna teimme valkaisun jälkeen hampaisiin käsittelyn, joka mahdollisti normaalin syömisen ja juomisen jo kahden tunnin kuluttua valkaisusta. Ilman käsittelyä, normaalisti värjääviä ruoka-aineita ja elintarvikkeita sekä mm. tupakointia tulee välttää kahden vuorokauden ajan valkaisun jälkeen.


Jos teillä on ollut mielessä kokeilla hampaiden valkaisua tai ajatus ylläpitää valkaisutulosta, GLOSSilla on marraskuun loppuun todella hyviä tarjouksia valkaisupalveluihin. Lisäksi sain teille jaettavaksi oman lisätarjouksen!


Seuraavat tarjoukset ovat voimassa 31.11. asti:

Hampaiden laser tehovalkaisu titaanioksidilla 250€ (norm. 345€)

Hampaiden laser NanoWhite-valkaisu 200€ (norm. 295€)

Tehopuhdistus & NanoWhite-valkaisu -paketti 325€ (norm. 440€)

Tehopuhdistus & Tehovalkaisu titaanioksidilla -paketti 375 e (norm. 490€)


Jos teet varauksen kuun loppuun mennessä, eli viimeistään 31.10., saatte valkaisun yhteydessä veloituksetta pikakäsittelyn hampaisiin, joka mahdollistaa normaalin syömisen ja juomisen jo 2h päästä valkaisusta. Käsittely on normaalisti 25€ lisäpalvelu 😊. Tarjouksen saa hyödynnettyä kirjoittamalla MIKAELA nettiajanvarauksen lisätietoja-kohtaan.

1 kommentti:

  1. Enpä olekaan koskaan kokeillut tuollaista hampaiden valkaisua, vaikka hammaslaatuni on luonnostaan hieman kellertävä. Mielenkiintoista, että noita erilaisia valkaisuvaihtoehtoja on noin paljon, esimerkiksi titaanioksidilla valkaisusta en ole kuullutkaan. Tästä tulikin mieleen, että olisi varmaankin aika varata aika hammashoitoon lähiaikoina, edelliskerrasta on nimittäin aika pitkä aika.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela