Testasin NanoWhite-valkaisua hampaille!

sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Yhteistyö GLOSS hammashoitopalvelut

Olen todella tarkka hampaistani ja hyvän suuhygienian lisäksi olen jo noin kymmenen vuoden ajan valkaissut hampaitani säännöllisesti. Juon kahvia useamman kupin päivässä ja syön värjääviä ruokia, kuten tomaattia, joten hampaat kaipaavat kirkastusta säännöllisin väliajoin. Mikään liioitellun vaaleaa tulosta en koskaan hae, mutta kirkas hymy ja ennen kaikkea terveen ja puhtaan näköinen suu on lopputulos, johon olen päässyt sillä, että valkaisen hampaitani tasaisin väliajoin.

Vuosien aikana olen tehnyt kotivalkaisuja sekä kosmettisia valkaisuja, mutta jos haluat tehdä hampaidenvalkaisun turvallisesti sekä saavuttaa pitkäkestoisen tuloksen, suosittelen ihan ehdottomasti tekemään suuhygienistin suorittaman hampaiden valkaisun. Kosmeettiset hampaiden valkaisut, kuten kauneushoitoloissa tehtävät valkaisut, poistavat ainoastaan pinnalliset värjäymät, eikä niissä käytettävät aineet yllä koskaan hammasluuhun asti. Sen sijaan hampaiden valkaisuun erikoistuneissa paikoissa, kuten GLOSSissa, valkaisuun käytettävät aineet tehoavat myös tummuneeseen hammasluuhun ja valkaisun tehostamiseen käytetään pitkän aallonpituuden laservaloa, joka on ainoa valo, joka pystyy tehostamaan valkaisua kiilteen lisäksi myös hammasluussa. Sen sijaan mm, UV-valo tehostaa ainoastaan hammaskiilteessä tapahtuvaa valkaisua.

hampaiden laservalkaisu gloss hampaiden valkaisu
Kävin syyskuun viimeisenä päivänä kokeilemassa GLOSSin uutta NanoWhite-valkaisua, joka on todella tehokas, mutta hellävarainen hampaiden valkaisu jo aikaisemmin valkaistuille tai luonnostaan vaalealle hammasluulle soveltuva valkaisu. NanoWhite-valkaisussa hyödynnetään uudenlaista nanoteknologiaa sekä titaanioksidipohjaista valkaisuainetta, joka on koostumukseltaan perinteisiä valkaisuaineita hienojakoisempaa ja tästä syystä todella tehokas. Valkaisuaine poistaa hampaiden rakenteissa olevia orgaanisia värjäytymiä, kuten kahvin tai tupakan aiheuttamia tummentumia tavallista valkaisuainetta paremmin. Minulle on muuten tehty aikaisemminkin GLOSSissa hampaiden Tehovalkaisu vuonna 2013.

NanoWhite-valkaisu on nopea ja hellävarainen, koska hampaat käsitellään vain kerran, mutta käytännössä sen teho vastaa aikaisemmin tehtyä kolmen valkaisukierroksen Tehovalkaisua. Hampaita käsitellään ainoastaan 2 x 9min, joten se on huomattavasti nopeampaa, kuin Tehovalkaisu sekä sopii todella hyvin vihlontaherkkien hampaiden valkaisuun. Itse en tuntenut lainkaan vihlontaa valkaisun aikana enkä sen jälkeenkään. NanoWhite-valkaisulla saadaa hampaisiin todella luonnollinen valkaisu, eikä tarvitse todellakaan jännittää, että lopputulos olisi epäluonnollinen, "paperinvalkoinen" hymy.

Omasta NanoWhite-valkaisusta on kulunut reilusti yli kaksi kuukautta ja hampaani näyttävät edelleen todella hyviltä ja valkaisutulos on pysynyt, vaikka mm. kahvinjuonti tottumukseni ovat samanlaiset, kuin ennen valkaisua. Toki noudatin valkaisun jälkeen hoito-ohjeita, jossa kehotetaan olemaan syömättä ja juomatta hampaita värjääviä elintarvikkeita, kuten kahvia, virvoitusjuomia, tomaattia, salaattia ja marjoja, 48h ajan valkaisun jälkeen.

gloss hampaiden valkaisu
hampaiden laservalkaisu
hampaiden laservalkaisu
hampaiden laservalkaisu
Jotta valkaisusta saa kaiken irti, käykää vähintään hampaiden puhdistuksessa ennen valkaisua tai varatkaa se valkaisun yhteyteen - teitte sitten minkä tahansa valkaisun. Minä olin käynyt juuri ennenv valkaisua tarkastuksessa ja on todella tärkeää, että mm. hammaskivi on poistettu ennen hampaiden valkaisua ja muutenkin olla varma, että suu on terve. Valkaisun jälkeen kannattaa seurata tarkkaan kotihoito-ohjeita ja olla erityisen tarkka valkaisun jälkeen käytettävän hammastahnan kanssa, koska se ei saa sisältää väriaineita tai Sodium Bicarbonatea/Bicarbonatea, antiseptisia-aineita tai Betadinea. GLOSSilta on mahdollista ostaa valkaistuille hampaille soveltuvaa hammastahnaa, jota voi käyttää heti valkaisutoimenpiteen jälkeen.

Valkaisutulosta tulee ylläpitää ja suunnittelimmekin, että teemme minulle uuden NanoWhite-valkaisun keväällä. Markkinoillahan on vaikka mitä kotivalkaisuja, mutta keskustelimme niistä ja sen lisäksi, etteivät ne koskaan vaalenna tummunutta hammasluuta, ei niitä ole useimmin myöskään tutkittu esimerkiksi hammashoitoon soveltuvien aineiden osalta. Kotivalkaisut myös usein altistavat ikenet valkaisuaineelle, kun taas ammatilaisen suorittamassa valkaisussa ikenet suojataan tarkasti. Eli suosittelen miettimään tarkkaan kannattaako tarttua kotivalkaisuun. Itsekin olen langennut tähän ja sain kuulla siitä kunnon noottia, etten varmana enää valkaise hampaita kotonani millään valkaisuliuskoilla tai -geeleillä! 😃

Jos NanoWhite-valkaisu kiinnostaa, on se juuri nyt GLOSSilla tarjouksessa 245€ hintaan (norm. hinta 295€) ja Tehovalkaisu hintaan 295€ (norm. hinta 345€), jos valkaisun varaa 31.12.2019 mennessä. Vielä kertauksena, eli Tehovalkaisu kannattaa varata, mikäli hampaita ei ole koskaan aikaisemmin valkaistu ammattilaisen toimesta tai hampaat ovat todella värjääntyneet ja NanoWhite, jos hammasluu on luonnollisesti vaaleahko tai hampaisiin on tehty aikaisemmin ammattilaisen suorittama valkaisu.

Jos heräsi kysymyksiä, voi niitä laittaa kommenttiosioon tai minulle suoraan Instagramissa! 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela