Syyskuun kauneussuosikit

tiistai 8. lokakuuta 2019

*kaikki tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä

Ja se on taas viime kuun kauneussuosikkien aika! Elokuussahan oli ainoastaan yksi kauneussuosikki, mutta elokuun lopulla ja viime kuussa olen ottanut käyttöön vaikka mitä uusia tuotteita ja vitsit. Nyt tuli oikeasti valinnan vaikeus, koska en halunnut ottaa mukaan järkyttävää määrää eri tuotteita.

I love me-messuthan on myös ihan nurkan takana, joten vaikka ei itse messuille pääsisi, kannattaa bongailla tarjouksia verkkokaupoista, jos jokin tuotteista jäi kiinnostamaan. Ainakin viime vuonna I love me-messut näkyivät hyvin monilla tarjouksina myös verkossa.

Öljymäiset kasvotuotteet ovat syksyllä ja talvella ihan lemppareitani ja viime kuun puolella aloin ottamaan öljyt takaisin osaksi päivittäiseen ihonhoitoon. Jotenkin vaan se koostumus tuntuu ekstrahyvältä hieman kuivuuteen taipuvaisella iholla. Leahlani Happy Hour Balancing Serum* (omani on vanhalla nimellä) on rauhoittava ja tasapainoittava seerumi, joka sopii hyvin todella ärtyneelle iholle. Oma ihoni alkaa aina ilman kuivuessa puskemaan enemmän epäpuhtauksia ja finnejä, joten tämä on ollut ihan mielettömän hyvä juuri tähän shokkivaiheeseen, kun ilman laatu on muuttunut. Seerumia suositellaan erityisesti kuivan, herkän, tulehduksiin taipuvaisen ja/tai couperosa-ihon hoitoon.

Pulp de Vie on syskyllä myyntiin tullut ranskalainen luonnonkosmetiikan sarja, jonka jokaisessa tuotteessa on raaka-aineina käytetty hävikkivihanneksia ja -hedelmiä. En ole vielä kokeillut kovin montaa tuotetta Pulp de Vielta, mutta sarjan seerumit ovat osoittautuneet todella hyviksi! Pulpe de Vie Pulpe-Moi on öljymäinen seerumi, jota voi myös käyttää naamiona, on tehokas apu ensimmäisiin ryppyihin ja se kosteuttaa ja silottaa ihoa. Raaka-aineina on muun muassa tyrniöljyä, luumua, kaktusviikunaa, propolista ja vitamin f:ää. Pulpe de Vie-tuotteita myydään muun muassa Sokoksella, Emotionissa ja Ruohonjuuressa.

Kuulin ensimmäisen kerran Boho green make up -meikeistä jo reilu vuosi sitten, mutta vasta kesällä kokeilin niitä ensimmäisen kerran. Bohon kaikki tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa ja pakko keihaista brändin ihan mielettömän hyvää tummien silmänalusten neutraloijaa. Boho green make upin peitevoide sävyssä 07 orange on ihan huippu! Toinen todella hyvä tuote on Boho green make up Healthy Glow powder - Mosaiikkipuuteri, joka antaa ihanaa hehkua ja sävyä kasvoille. Näitä en tietenkään löytänyt suoraan linkitettäväksi mistään verkkokaupasta, mutta muun muassa Eleven.fi* myy Bohon tuotteita. Lisäksi I love me-messuilla Boho green make up oli todella hyvin edustettuna. 

BYBI Beautylle tuli ihana uusi highlighter, Bybi Babe Balm Bronze Highlighter*, jossa on yhdistetty Bybin kulttituote Babe Balm hehkua antavaan mica-jauheeseen. Tuote antaa kevyen pronssisen hehkun, eli tämä on ihana korostustuote päivettyneelle iholle.

KICKS Beauty Qua Sha Tool* on uusi lisä kauneudenhoitooni. Ruusukvartsista valmistetulla kivellä voi hellävaraisesti hieroa kasvoja, jolloin verenkierto paranee ja muun muassa kasvojen turvotus pienenee ja ihon sävy tasoittuu. Tämä on oikeasti ihan huippu muun muassa leuan alueella käytettäväksi, jos haluaa saada leukaperät selvemmin näkyviin ja kiinteytettyä kaksoisleukaa. Ja en oikeasti yhtään huijaa, vaan tällä saa todella hyvin tehostettua kaualan ja leuan alueen kiinteytymistä! Jo noin kymmenen vetoa per puoli riittää tekemään selkeää muutosta esimerkiksi seerumin imeytymisen yhteydessä 😊

Mádaran ohella Mossa on yksi luonnonkosmetiikan luottomerkkini ihonhoidossa. Sain kokeiluun Mossan uuden Derma+ -linjan tuotteita ja nyt käytössä on ollut Mossa Derma+ Instant Calming Serum*, joka on ihotautulääkärien hyväksymä seerumi ärtyneelle ja herkistyneelle iholle. Aktiiviraaka-aineina toimii puolukansiemenöljy ja hyaluronihappo.

Derma + tuotelinja on kehitetty erityisesti herkälle, stressaantuneelle ja ärtyneelle iholle ja linjan tuotteista molemmat, kosteusvoide ja seerumi, kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa lisäten samalla ihon vastustuskykyä. Tätä linjaa voisin suositella heille, jotka ovat aristelleet luonnonkosmetiikan kokeilua herkän ihon vuoksi.

Vinkkaan vielä loppuun täällä bloginkin puolella saamastani Bangerheadin* koodista. Koodilla MIKAELA saa 10€ alennuksen vähintään 30€ arvoisesta ostoksesta ja koodi on voimassa 30.10. saakka Bangerhead.fi verkkokaupassa. Tilasin Bangerheadilta juuri itselleni satunnaiseen käyttöön SWATI Cosmetic Lenses -piilolinssit* sävyssä "Jade". Jos olette halunneet kokeilla värillisiä piilolinssejä, voin suositella oikein lämpimästi SWATIn linssejä, koska ne täyttävät piilolinssien turvallisuusstandardit 😊


Siinä oli syyskuun kauneussuosikkeja. Jäikö jokin kiinnostamaan erityisesti?

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkeistä, noihin Bohon tuotteisiin olisi kiva tutustua paremmin, minulle ihan uusia tuttavuuksia!:)
    Mukavaa loppuviikkoa,
    Ida Kotona kaupungissa -blogista
    http://www.lilyfi/blogit/kotona-kaupungissa

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela