Miten menee? - Viime viikosta tähän viikkoon

tiistai 24. syyskuuta 2019

Hitsit, miten voi olla näin sekaisin päivistä! Olen elänyt tätä viikkoa jatkuvasti yksi päivä edellä ja koko päivän on ollut sellainen fiilis, että tänään on keskiviikko. Ja eilen taas olin aivan tiistaissa. Niin hämmentävä olo, kun havahdun jatkuvasti asioihin, jonka luulen olevan tänään tai huomenna, mutta ehei. Elän ihan väärää päivää. Äh, turhauttavaa!

Joka tapauksessa, ajattelin tänään koota viime aikojen kuulumisia yhteen sekä tämän viikon kuulumisia. Mitään kovin syvällistä ei kannata odottaa, vaan kepeitä kuulumisia. Here we go!

Viime viikon paras juttu oli ehdottomasti perjantain illanvietto. Hitsit oli hauska ilta! Ilta alkoi viinillä KuuKuussa, siitä kevyelle dinnerille Hello Strangeriin ja vielä Groteskiin, josta jatkettiin Erottajalle. Kotona olin vasta vähän ennen viittä eli hauskaa oli! Välillä pitkiin venyneistä illoista tulee vähän sellaine morkkis, mutta lauantaina ei ollut sellaista lainkaan. Ainiin! Toinen paras juttu oli myös uuden laajakulma-objektiivin hankinta, jolla muun muassa nämä kuvat on otettu. Tulee niin siistiä jälkeä!

Viime viikon huonoin asia oli todella kiireinen viikko ja tuntuikin, etten ehtinyt ollenkaan oikein kunnolla relaamaan ennen perjantai-iltaa.

Viime viikonloppuna näin ystäviä, mutta vietin myös paljon aikaa itsekseni. Lauantaina esimerkiksi oli todella kiva päivä, vaikka vietin sen täysin yksin. Sopivasti sosialisointia, sopivasti yksinoloa. Täydellinen tasapaino.

Viime viikon oivallus oli se, että on tärkeä avata oma suunsa, jos joku asia vaivaa tai painaa mieltä. Tämän jutun olen oivaltanut elämäni aikana monesti, mutta tuli jälleen havahduttua tämän tärkeyteen.

Viime viikon miksi on, että miksen osaa enää lähteä koskaan oikeasti ajoissa yhtään mihinkään. Viime viikon vakio oli olla vähintään muutama minuutti myöhässä ihan kaikkialta. Inhoan myöhästelyä, olla myöhässä, stressaan myöhästelystä ja silti teen sitä. MIKSI?!?!

Tämän päivän fiilis on ollut tosi hyvä. Tämä viikko on tooooosi kiireinen ja tämä päivä ja eilinenkin oli vain töiden tekoa. Mutta onneksi on aika monipuolisesti kaikkea tekemistä, eikä sellaista saman asian puurtamista 12h päivässä.

Tänään aion syödä jäätelöä ja ehkä myös suklaata. Yritin äsken jo viedä herkkuhimoa pois chili-hummuksella, porkkanoilla, linssikakuilla ja proteiinivanukkaalla, mutta ei auttanut. Ehkä vain annan periksi, koska joka toinen ajatus on jäätelö, joka toinen sillä hetkellä tekemäni asia, siitä taas harhaillaan haaveilemaan suklaasta. 😃

Viikon tärkein to do on yhden todella ison vaikuttajatarjouksen tekeminen. Tästä olen aika innoissani, koska pääsen haastamaan itseäni todella paljon. Tämä ei siis ole minun oma yhteistyö, vaan "heilun puikkojen takana".

Tämän viikon juttu, jonka teen hyvinvointini eteen on olla vaatimatta itseltäni liikaa töiden päälle. Tämä viikko on todlela kiireinen, joten tällä viikolla on ok hemmotella itseä niillä herkuilla, olla pakottamatta itseä treenaamaan ja viettää ilta sohvalla katsoen Love Islandia ja Salkkareita. Ja Sykettä ja Ensitreffit alttarilla! Ja vähän monia muitakin sarjoja...

Asia tältä viikolta, jota odotan on huominen dinneri Magussa, johon kokoonnutaan syömään isommalla vaikuttajaporukalla. Lisäksi tällä viikolla on perjantainakin ihana aamutilaisuus, jota odotan! Muuten ei taida olla ainakaan sovittuna mitään ihmeellistä.

Aion olla onnellinen monesta pienestä asiasta viikon ihan jokaisena päivänä.

Tällä viikolla olen kiitollinen siitä, että ympärilläni on ihan mahtavia ihmisiä, jotka omalla tekemisellään, energiallaan ja elämänilolla tekevät mun jokaisesta päivästä niin paljon parempia. Viime aikoina olen inspiroitunut todella paljon muiden työkuvioista ja työtarinoista, joka saa itsenikin jatkuvasti haaveilemaan korkeammalle. Ja jotenkin koen, että just nyt on kiva tasapaino elämässä.

Viikon motto: "One of the most freeing things we learn in life is that we don't have to like everyone, everyone doesn't have to like us, and it's perfectly OK." - Unknown


Sellainen kevyempi postaus tähän väliin. Hei super ihanaa tiistaita kaikille ja palataan jo huomenna!


Ps. Mádaran -40% ale* on vielä hetken käynnissä! Käykäähän kurkkaamassa eilisestä postauksesta tärppini 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela