Tuotevinkkini Mádaran -40% alennukseen

maanantai 23. syyskuuta 2019

*Tuotteet pr-näytteitä, sisältää mainoslinkkejä

Ihanaa uutta viikkoa! Koko viikonloppu meni jotenkin ihan hujauksessa ja ihan super kivoissa merkeissä. Kerron viime sekä tästä viikosta hieman enemmän kuulumisten muodossa huomenna. Tänään halusin tulla vinkkaamaan jo etukäteen lempi luonnonkosmetiikanmerkkini Mádaran huomisesta alennusmyynnistä, jossa on yhden päivän ajan koko valikoima 40% alennuksessa! Mádaralla on useita tuotteita, joita minulla on lähes jatkuvassa käytössä siitäkin huolimatta, että saan runsaan määrän kosmetiikkaa kokeiluun pr-näytteinä. Ja ihan aina minulla on vähintään yksi Mádaran tuote päivittäisessä käytössä. Eli jos jotain luonnonkosmetiikan merkkiä suosittelen, on se ehdottomasti Mádara.

Ensimmäiset tuotevinkkini ovat aivan ihana MÁDARA Infinity Drops Immuno-Serum*, joka on ylellinen, ihan megariittoisa ja tehokas seerumi. Infinity Drops Immuno-Serum on puolustuskykyä vahvistava sekä auttaa parantamaan ihon kuntoa, tekstuuria ja ulkonäköä. Seerumissa on vaikuttavina ainesosina mm. hyaluronihappo, sienen beta-glukaania ja lactobasillus-lysaattia. Omassa seerumissani on enää ihan pari tippaa jäljellä. Tämän voisin ihan ehdottomasti hankkia uudestaan!

Toinen kiva tuote on viime keväänä myyntiin tullut MÁDARA FAKE IT Natural Look Self Tan- emulsio*, joka on kevyt ja hyvin kosteuttava itseruskettava. Luonnonkosmetiikan kosteusvoiteeksi ja vielä itseruskettavaksikin tämä imeytyy todella nopeasti. Tästäkin on jäljellä ihan vain muutama pumppaus ja edellisen tapaan voisin hankkia tämänkin uudestaan. Sävy on todella luonnollinen ja olen käyttänyt tätä eniten syventämään itseruskettavan sävyä.

Korkkasin hetki sitten loppuneen kosteusvoiteen tilalle MÁDARA Infusion Blanc Supreme Hydration -vartaloemulsion*. Tämä kosteusvoide on tuoksultaan miellyttävä, imeytyy hyvin ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Kosteusemulsio sisältää muun muassa pehmentävää kaurauutetta sekä jasmiinin ja mesiangervon eteerisiä öljyjä.

SMART Anti-fatigue Eye Rescue Cream* on ollut minulle todella hyvä silmänympärysvoide, koska se häivyttää ikääntymisen merkkejä (sopii ensimmäisiin juonteisiin!) sekä kosteuttaa ja kiinteyttää silmänympärysihoa. Voiteessa oleva luonnollinen eskiini tehostaa nesteenkiertoa, joka joka taas vähentää silmänympärysten turvotusta ja tummuuttua. Koostumus on myös todella miellyttävä. Suosittelen ehdottomasti!

Minulla on Mádaran valikoimassa monia muitakin suosikkeja, joten kannattaa kurkata myös ainakin seuraavat tuotteet:

- SOS Hydra Repair Serum* (tätä olen käyttänyt monta pulloa!)
- Ultra Purifying Detox Mask* (tätäkin on kulunut pari tuubia. Parhaita kokeilemiani puhdistavia kasvonaamioita)
- Multimasking -hoitosetti* taas sisältää matkakokoisena Mádaran neljä suosituinta kasvonaamiota sekä muutaman Booster-ampullin. Olen kokeillut jokaista pakkauksen tuotetta ja jokainen on 5/5!
- MÁDARA Cleansing Milk* loppui minulta juuri ja jos kärsit oikein herkästä ihosta, etkä käytä paksua meikkiä tai noudatat kaksoispuhdistusta, tämä on aivan ihana, hellävarainen putsari kasvoille.

Alennuksen lisäksi huomenna saa vähintään 80€ tilaukseen ilmaiseksi täysikokoisen, 50ml Smart Antioxidants Fluid-kosteusvoiteen. Alennus alkaa verkkokaupassa heti klo 00:00 keskiyöllä, joten kannattaa tehdä oma toivelista valmiiksi jo nyt  😊 Alennus on voimassa siis ainoastaan huomenna 24. syyskuuta alkaen heti klo 00:00 ja päättyen klo 23:59. Vinkkaan samalla myös Jolien Mid Season Salesta*, jossa on tuotteita jopa -40% alennuksella. Alennuksesta löytyi muun muassa suosikkeihini kuuluvaa Leahlania, Whamisaa ja Estelle&Thildiä.

Meinaatko tehdä hankintoja Mádaran alesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela