Kesäkuun kauneussuosikit

tiistai 9. heinäkuuta 2019

*Tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä

Taas on aika käydä läpi viime kuussa uusiksi suosikeiksi nousseita tuotteita. Kesäkuu tuntui olevan aika hiljainen uusien tuotteiden suhteen ja itse asiassa tuotteet, jotka nyt nostan, ovat lähes kaikki aikoja sitten saatuja, mutta nousivat kesäkuun aikana säännölliseen käyttöön. 

Happoinnostukseni on selkeästi laskenut ja nykyisin käyttöön on vakiintunut ainoastaan BHA-kasvovesi, hyaluronihappo sekä hedelmähappokuorinnat. Kicks lanseerasi keväällä oman happosarjan, josta sain kokeiluun muutaman minua kiinnostavan tuotteen. Vaikkakin happoinnostukseni on tosiaan laantunut,  ovat tuotteet olleet viikottaisessa käytössä. Selkeäksi suosikikseni nousi BHA-happoa sekä Zink PCA:ta sisältävä geelimäinen KICKS Beauty 2 % BHA + 1% Zinc Concentrate*-tiiviste, jota voi käyttää iholla sellaisenaan tai esimerkiksi yövoiteeseen sekoitettuna. BHA auttaa muun muassa tukkiutuneisiin ihohuokosiin ja kuorii hellävaraisesti ihoa. Zink PCA on sinkin ja L-PCA:n synerginen yhdistelmä, joka auttaa normalisoimaan ihon talintuotantoa ja hillitsee mm. aknea aiheuttavien bakteerien leviämistä.  Pelkkään sinkkiin verrattuna Zink PCA on paljon parempi iholle, koska PCA on molekyyli, joka edistää ihon kosteutusta. Tätä suosittelen esityisesti epäpuhtauksiin ja rasvaiseen taipuvaiselle iholle!

Kora Organics Enriched Body Lotion* on I H A N A kosteusvoide koko vartalolle. Jojoba-, macadamia- ja ruusunmarjaöljyä, kaakaovoita ja australialaisra santelipuu-uutetta sisältävä kosteusvoide. Tämä on ollut oikeaa luksusta kesäisin helposti kuivuvalle iholleni ja aurinkoisina päivinä tämä on ollut huippu, koska ainesosissa on myös aloe veraa, joka rauhoittaa ihoa. Aika tyyrishän tämä on (n. 50€), mutta jos kaipaa luksus-luonnonkosmetiikkaa ihonhoitoon niin suosittelen tätä. ❤

Mádara Plant Stem Cell Antioxidant Body Sunscreen SPF30* on ollut tänä kesänä ainoa vartalolle käyttämäni aurinkosuoja ja tästä Mádaran voiteesta ei uskoisi, että se on luonnonkosmetiikkaa. Koostumus imeytyy mielettömän hyvin ja tuoksu on kivan mieto. Jos haluatte lukea enemmän luonnollisista aurinkosuojista, kannattaa kurkata tämä postaus.

Laura Mercier Loose Setting Powder* on irtopuuteri, josta en aluksi ollut kovin innoissani. Minullahan on ollut tämä jo kerran, mutta silloin en jostain syystä innostunut tästä ja myin sen eteenpäin. Keväällä sain tämän yhdestä pr-tilaisuudesta ja annoin puuterille uuden mahdollisuuden lähes kahden vuoden jälkeen. Ja tämä on niin hyvä! Puuteria tarvitsee ihan pienen määrän meikin kiinnittämiseen ja pohjasta tulee todella luonnollinen. Myös hetken päästä puuteroinnista ihon oma kuulto alkaa tulla nätisti läpi ja iho näyttää todella luonnolliselta. Suosittelen ehdottomasti ja vaikka hinta on useamman kympin, on purkissa puuteria 29g, joka on moninkertaisesti moniin muihin irtopuutereihin verrattuna.

Luonnonkosmetiikkaa olevalta Zuiilta tuli alkukeväästä uusia itseruskettavia tuotteita, joista ihastuin todella paljon itseruskettavaan kasvoveteen. Zuii Organic Flora Tan Face Water asteittain itseruskettava kasvovesi* on koostumukseltaan hieman geelimäinen, mutta kuitenkin niin kevyt, että se imeytyy nopeasti kasvoille. Itse käytän tätä eniten iltaisin kevyemmän kasvoveden jälkeen jatkaen ihonhoitoa normaalisti muilla tuotteilla. Päivetys on aika kevyt ja minusta tämä on ollut ihana tuote syventämään ja ylläpitämään kasvojen päivetystä. Päivettävän vaikutuksen lisäksi kasvovesi kosteuttaa ja elvyttää ihoa. Tuotetta voi myös käyttää vaikka päivittäin!

Sellaiset suosikit tällä kertaa. Löytyikö mitään mielenkiintoisia tuotteita? 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela