Helmikuun kauneussuosikit

maanantai 11. maaliskuuta 2019

*Tuote saatu, sisältää mainoslinkin

Uusi viikko startataan viime kuun kauneussuosikeilla. Viime aikoina olen vinkkaillut hyvistä kosmetiikkatuotteista todella paljon ja lähiaikoina on tullut otettua uusia tuotteita käyttöön aika maltillisesti, koska olen halunnut käyttää vanhojen hyvien tuotteiden jämät loppuun. Onneksi olen saanut heitettyä viikoittain useamman loppuneen tuotteen pois täyttämästä kylpyhuoneen peilikaappia, joten voin alkaa ottamaan uusia tuotteita useammin käyttöön! Jes jes jes!

Glamglow:lla on aivan ihania voiteita ja viime kuussa sain kokeiluun Glamglown uuden Good In Bed Passionfruit Softening Night Cream-voiteen*. Siis apua, tuo on ihana ja vitsi minkä tuoksuinen! Voide on koostumukseltaan paksua, mutta todella hyvin ja helposti kasvoille levittyvä. Voide myös jää selkeästi hieman kasvojen ihon pinnalle, joka on hyvä merkki yövoiteelta. Voide sisältää passionhedelmää, joka kevyesti kuorii kasvojen ihoa hedelmähapoissa. Lisäksi voiteessa on ihon parasta ystävää, ihoa täytelöittävää hyaluronihappoa. Voide on ihan huippu samealle ja kuivalle iholle ja sopii mielestäni todella laajalle ikäskaalalle. Tuotteessa ei muuten ole lainkaan parabeeneja, mineraaliöljyjä, sulfaatteja, petrolatumia tai saippuaa eikä siinä myöskään ihohuokosia tukkivia aknetriggereitä. Vaikka nykyisin suosin kaikista eniten luonnonkosmetiikan kosteusvoiteita, on Glamglow poikkeus, koska tämä ja aikaisemmin vinkkaamani päivävoide ovat ihan mahtavia.

Kora Organics Turmeric Brightening & Exfoliating Mask* on jo varmasti aika monelle tuttu, koska sitä on hehkutettu todella monessa kanavassa. Eikä todellakaan syystä, koska tuo naamio on täysi kymppi. Naamio on todella tehokas ja sisältää ihoa kuorivia rakeita, joten todella herkkäihoisen kannattaa aloittaa kokeilu varovasti, vain 5 minuutin vaikutusajalla ja ehkä kerran viikossa käytettynä. Minun iho kestää tuotteita todella hyvin, joten olen voinut antaa naamion vaikuttaa iholla vartin (välillä unohtanut sen kasvoille pidemmäksikin aikaa) ja käyttää parikin kertaa viikossa.

Naamio sisältää kurkumaa, papaijaentsyymejä, haavankuorta, piparminttua, ruusunmarjan siementä sekä muun muassa Kora Organicsin nimikkoraaka-ainetta, noniuutetta. Lisäksi naamiossa on useita erilaisia eteerisiä öljyjä ja koko naamiosta 99,8% on luonnollisista raaka-aineista. Naamio kirkastaa, tasoittaa ihon sävyä, auttaa tukkeutuneisiin ihohuokosiin ja antaa iholle kaunista, tervettä hehkua. Ah, tämä on niin super!

Viime kuussa tuli pitkästä aikaa täydennettyä hajuvesiä ja Cocopandan postauksessa mainitun uutuuden lisäksi sain Eleveniltä Valentino Donna Edp-hajuveden*, jonka hankkimista olen jo pidempään miettinyt. Pidän ylipäätänsä selkeistä, mausteisista sekä raikkaista hajuvesistä, joten Donnan yhdistelmä bergamonttia, ruusua ja vaniljaa iskee minuun todella paljon. Tuoksu on aika puuterinen ja intiimi, ihanan pehmeä ja lämmin, eikä todellakaan liian vahva päiväkäyttöön tai makea. Kannattaa kokeilla tämä, kun seuraavan kerran etsitte uutta tuoksua!

Viime kuussa uutena tuttavuutena kokeilin Giorgio Armanin meikkejä ja ensikosketus oli täysi napakymppi! Olen tuskaillut hyvän geelimäisen rajaustuotteen löytämisen kanssa ja minusta tuntuu, että nyt löysin sen oman the eye linerin. Giorgio Armani Beauty Eye & Brow Maestro* on vedenkestävä, mielettömän hyvin ja siististi levittyvä geelimäinen pomade silmille ja kulmille. Koska otin tuotteen kokeiluun mustana, en ole kokeillut tätä kulmille, mutta rajauksien tekoon tämä on todella hyvä. Olen aika onneton tekemään siistejä rajauksia, mutta tämän kanssa siisti rajaus onnistuu helposti ja yhden silmän rajaukseen riittää pieni dippaus tuotetta kapean siveltimen kärkeen. Vaikka tuote on hieman hintavampi, tulee tämä kestämään todella pitkään. Ja pysyvyys on todellakin huippuluokkaa, eikä tämä lähde leviämään minnekään luomilta päivän aikana - ei edes urheilussa!

Huulipunien, varsinkin megakestävien nestemäisten punien, rakastajana toinen mahtava löytö Giogrio Armanin meikeistä oli Giorgio Armani Beauty Lip Magnet Liquid Lipstick*, jonka otin kokeiluun parissa eri sävyssä. Valitsin sävyt 505 Second-Skin (kuvassa) sekä 501 Eccentrico, joka on täydellinen super kirkas fuksian pinkki. YSL Tatouage Couture on tämän kanssa todella saman tyyppinen (rakastan myös niitä!) eli puna kestää huulilla kuin synti, kuluu pois nätisti ja huomaamattomasti, eli tämän kanssa voi huoletta syödä ja juoda. Myös koostumus on unelmankevyt, eikä tämä kuivata huulia lainkaan. Olen omat huuleni totuttanut huulirasvaan, joten jos puna on yhtään kuivattava, minulle tulee tukala olo huuliin jo parissa tunnissa ja huulet alkavat halkeilemaan. Tämän kanssa sitä ongelmaa ei onneksi ole, eli megakestävää, mattapintaista huulipunaa etsivän kannattaa kokeilla näitä.

Tässä oli viime kuun kauneussuosikkeja. Olen muuten todella innoissani tulevista maaliskuun kauneussuosikeista, koska olen jo kuun vaihteessa ottanut kokeiluun muutaman ihan älyttömän hyvän ja ihanan tuotteen. Malttamattomana en taas malttaisi odottaa, että pääsen jakamaan ne kaikki teille, koska ensituntuma tuotteisiin on jo niin hyvä!

Löytyikö suosikkieni seasta teidänkin lemppareita tai mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia?

2 kommenttia:

  1. Toi Koran naamio *on* täysi kymppi jos sietää sitä piparminttua (mä rakastan). Olen halunnut tehdä siitä oman postauksen muiden hehkutuksesta huolimatta. Hyvät valinnat!

    xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela