Uudet luottosiveltimeni aurinkopuuterille ja poskipunalle

torstai 28. helmikuuta 2019

*Silvetimet saatu, sisältää mainoslinkkejä

Nyt oli ihan pakko tulla vinkkaamaan parista siveltimestä, jotka ovat ihan m i e l e t t ö m ä t. Olen hehkuttanut Real Techniquesin siveltimiä ja syksyllä oli pakko nostaa Powder Bleu Collectionin siveltimet omaan postaukseensa. Syksystä lähtien tuon linjan puuterisivellin* on ollut ainoa käyttämäni sivellin irtopuuterille ja B03* on yksi lempi siveltimeni nestemäiselle meikkivoiteelle sekä nestemäiselle poskipunalle. Sain muutama viikko sitten muutamia Real Techniquesin uudehkoja siveltimiä testiin ja tälläkään kertaa en pettynyt. Päin vastoin, löysin heti kaksi uutta lemppari aurinkopuuterille ja poskipunalle.

Viistopäiset Real Techniques Rebel Edge-siveltimet* ovat osoittautuneet aivan parhaiksi puuterimaisten tuotteiden levittämiseen kasvonpiiirteiden mukaisesti. Siveltimet myydään kolmen setin paketissa: yksi iso puuterisivellin, keskikokoinen sivellinen poskipunalle/korostustuotteille ja luomivärisivellin. Luomivärisivellintä en halunnut nostaa tähän postaukseen lainkaan, koska en oikein pitänyt siitä, mutta kaksi muuta ovat siveltimet, jotka ihan jokaisen tulisi omistaa.

Rakastan erityisesti aurinkopuuterin levittämistä oikein muhkealla siveltimellä ja reilulla kädellä, joten setin ison sivellin oli juuri sellainen sivellin, jota olin kaivannut. Vaikka sivellin on todella suuri, onnistuu sillä tarkka levitys juuri kapeahkon ja viiston muotoilun ansiosta. Saako lisätä vielä muutaman superlatiivin kuvaamaan, kuinka ihana, mahtava ja paras tuo sivellin on?!?

Real Techniquesin poskipunasivellin* on jo monta vuotta ollut lempparini, mutta nyt se sai ison haastajan Rebel Edgen keskikokoisesta siveltimestä. Kyseinen sivellin on täydellisen kokoinen poskipunan levittämiseen poskiluun mukaisesti ja sillä onnistuu poskipunan levittäminen voimakkaasti ilman vaaraa, että se leviää liian laajalle alueelle. Varjostuksiin tuo on mielestäni liian harva, mutta poskipunalle ja esimerkiksi korostuspuuterille todella hyvä!


Oletteko te kokeilleet näitä tai miettineet tämän trion hankkimista?

1 kommentti:

  1. Kiitos ihanasta postauksesta! ❤️ En ole päässyt testaamaan kyseisiä siveltimiä ite. Mul on ollut hankalaa miettiä mikä sivellin menee minnekin :D tää oli kans tosi hyvä postaus asiasta https://beautydays.fi/kaikki-meikkisiveltimista/ ! kiva ku mun kaltasiilleki tallaajille kirjotetaa aiheesta. Mut kiitos, täytyy ottaa nuo siveltimet testiin ❤️

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela