Sivellin-ihastuminen: Real Techniques PowderBleu Collection

torstai 18. lokakuuta 2018

*Siveltimet saatu, sisältää mainoslinkkejä

Upouuden meikkisiveltimen korkkaaminen. Ihan best!

Olen vuosien saatossa hehkuttanut Real Techniquesin sivelmiä ja ensimmäisen merkin siveltimen ostin jo ennen niiden saapumista Suomeen. Ja kyseinen poskipunasivellin muuten palvelee edelleen! Real Techniques on jotenkin iskenyt minuun todella kovaa: hinta-laatusuhde on täydellinen, siveltimien ulkonäkö miellyttää, varret ovat tarpeeksi pitkiä ja kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia. Ja kaikki omistamani siveltimet todellakin kestävät käyttöä. Pesen nykyään jokaisen siveltimeni lähes jokaisen käytön jälkeen ja edelleenkin esimerkiksi tuo vähintään kuusi vuotta vanha poskipunasivellinen on harjaosaltaan kuin uusi. Reilun kympin sivellintä on tosiaankin käytetty koko rahan edestä ja edelleen jatketaan yhteistä taivalta! Tosin sain ihanilta Real Techniquesin maahantuojilta hiljattain saman siveltimen uutena, mutta en siltikään raaski päästää vanhustani viettämään eläkepäiviä. Sitä paitsi, tuo poskipunasivellin on niin monikäyttöinen, että kahdelle samalle siveltimelle on jo tullut käyttöä.

Sain hetki sitten kokeiluun minua kiinnostavat siveltimet uudesta PowderBleu Collectionista, joka julkaistiin syyskuussa. PowderBleu siveltimet on valmistettu laadukkaasta, aitoa karvaa imitoivasta kuidusta. Jokaisen siveltimen harjaosa on super pehmoinen ja laadukkaan tuntuinen. Siveltimet myös näyttävät todella laadukkailta ja pehmeiden harjaksien lisäksi parasta näissä on ollut, että siveltimet ovat aika painavia. Varsi tuntuu todella jämäkältä käteen, kun siinä on hieman totuttua enemmän painoa. Myös pitkä, kapea varsi on lisännyt näiden käyttömukavuutta.

Tähän mennessä kaikista käytetyimmäksi on noussut unelmapehmeä, iso B01 Soft Powder Brush*. Iso, pehmeä sivellin on ihan täydellinen meikin kiinnittämiseen irtopuuterilla. Pidän myös siveltimen harjaosan muotoilusta enemmän verrattuna Real Techniquesin keltaiseen, isoon puuterisiveltimeen. Myös karvojen pehmeys on täysin erilaiset. B01 maksaa noin vitosen enemmän, mutta panostus kannattaa mielestäni tehdä, jos miettii näiden kahden siveltimen välillä.

Myös B02 Soft Finishing Brush* sekä silmämeikkisivellin B04 Soft Shadow Brush* ovat päässeet käyttöön päivittäin näiden saamisesta lähtien. B02 on mahtava silmänalusten tarkkaan puuterointiin sekä korostustuotteiden lisäämiseen. B04 taas tuli kuin tilauksesta korvaamaan muutamassa kuukaudessa rikkoutuneen Colourpopin Tapered Blending Brushin, josta lähti irtoamaan kaikki harjakset. B04 luomivärisivellin on muotoiltu pyöreäksi ja soveltuu täydellisesti juuri luomivärien häivytykseen. Ps. Kuinka kaunis tuo Essencen Too Glam To Give A Damn-uutuuspaletti on!

B03 Soft Complexion Brush* ei valitettavasti ole vielä päässyt testiin, mutta halusin kertoa siveltimestä siitä huolimatta. B03 on suunniteltu meikkipuuterien levittämiseen sekä sen kerrostamiseen meikkivoiteen päälle. Sivellin on myös erinomainen häivytyssivellin muotoilunsa ansiosta. Oli pakko käydä lukemassa Real Techniquesin omilta sivuilta tästä siveltimestä ja siellä oli suositeltu tätä muun muassa myös nestemäisten meikkivoiteiden ja BB:iden levitykseen (kevyt lopputulos) sekä aurinkopuuteri- ja varjostussiveltimeksi. Pakko ottaa nyt testiin! Edit: B03 testattu kulttimeikkivoiteen, Estée Lauderin Double Wearin kanssa. Toimi kuin unelma ja meikkivoide levittyi ohuesti, mutta peittävästi ja todella luonnollisen näköisesti.

Real Techniques on muuten mukana huomenna starttaavilla I love me-messuilla Procaren osastolla 6B48, jossa on myös mahdollista päästä tapaamaan perustajakaksikko Sam ja Nic. Kannattaa pistää muistiin nämä siveltimet, jos olette menossa messuille! Veikkaan, että siellä on hyviä tarjouksia!

Muita Real Techniquesin vakkarisiveltimiäni ovat:

Ihanaa torstaita!

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä. Ostin I love me-messuilta puuterisiveltimen koska se vaikutti tosi laadukkaalta :)

    T. Janika

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela