Kolme hehkuttamisen arvoista meikkisivellinuutuutta Real Techniquesilta

torstai 24. toukokuuta 2018

**Tuote saatu, sisältää affiliate-linkin/*Sisältää affiliate-linkin

Olen vuosikaudet käyttänyt Real Techniquesin siveltimiä ja muun muassa merkin poskipunasivellin* on ollut käytössä monta vuotta. Taisin muistaakseni ostaa sen aikoinaan Espanjasta, jo ennen siveltimien saapumista Suomen markkinoille. Nykyään olen vielä todella neuroottinen siveltimieni puhtaudesta ja pesin kaikki käytössä olevat siveltimet ihan vähintään pari kertaa viikossa - usein jopa jokaisen käyttökerran jälkeen. Ahkerasta, ei niin hellävaraisesta, puunauksesta huolimatta kaikki omistamani Real Techniquesin siveltimet ovat edelleen priimakunnossa!

Tänä keväänä merkiltä tuli markkinoille kaksi uutta sivellinlijaa- Prep ja Blend+Blur. Olen pitänyt siveltimistä niin paljon, joten pyysin kokeiluun muutaman uutuussiveltimen. Prep-linjaan kuuluu muun muassa Prep+Prime -setti*, jossa on neljä sivellintä ihon valmisteluun meikkiä varten sekä Complexion Blender Brush**, jonka sain kokeiluun.

Complexion Blender Brush -siveltimen** juju on eri pituiset harjakset, jotka ovat siveltimessä spiraalimaisesti. Sivellin on suunniteltu meikkipohja ja ihonhoitotuotteiden sekoittamiseen keskenään ja muotoilu on omiaan ohuiden meikkikerrosten kerrostamiseen. Pyörivin liikkein meikki levittyy iholle kevyesti ja samalla häivyttyy aivan täydellisesti. Olen ihan rakastunut tähän siveltimeen, mutta en suinkaan sen "oikean" käyttötarkoituksen vuoksi, vaan siksi, että tämä on ihan mahtava häivyttämään peitevoiteet silmien alta sekä nestemäisten varjostuksien blendaamiseen! Sivellin on todella pehmeä ja harjakset juuri täydellisen ohuet eikä alempi meikkikerros lähde kulumaan uuden alta.

Olen yrittänyt tykätä RT:n Stippling Brushista*, mutta jostain syystä en vain pääse sen kanssa yhteisymmärrykseen. Itse miellän Stippling ja Complexion Blender Brushin käyttötarkoitukseltaa aika samantyyppisiksi, mutta tämä uutuus toimii käytössäni todella hyvin! Siveltimen suositushinta on 12,90 euroa, mutta esimerkiksi Cocopaldalta* se löytyy -25% alennuksesta!

Blend+Blur -linjan siveltimiä lähdin kokeilemaan suurella mielenkiinnolla, sillä en ole ikinä kokeillut ovaalin muotoisia meikkisiveltimiä. Sain kokeiluun meikkivoidesiveltimen sekä luomivärisiveltimen, mutta Bled+Blur -linjsta tulee Suomeen myyntiin vielä ainakin contour-sivellin. Blend+Blur -siveltimien ovaalinmuotoinen pää nopeutta meikkituotteiden levittämistä. Muotoilun lisäksi kaikilla siveltimillä on yhteistä oikein tiheästi olevat harjakset. 

Olen aika onneton silmämeikkien teossa ja jouduin ennen ensimmäistä käyttökertaa vähän tekemään tutkimusta, että miten ovaalin muotoisen luomivärisiveltimen käyttöä kannattaisi lähestyä. Käytän kaikista eniten suurehkoja, harva harjaksisia luomivärisiveltimiä, joten tiivistä harjasta ja uutta muotoilua oleva sivellin sai hikikarpalot nousemaan otsalle.

Blend+Blur shadow brush** on ihan mahtava! Erityismaininta on pakko antaa siitä, kuinka helppo sillä oli tehdä tarkkaa jälkeä luomivärin lisäämisessä luomivakoon ja sen häivyttämiseen. Harjapää on juuri sopivan mini, joten ei tarvitse pelätä, että luomiväriä joutuu ihan vääriin paikkoihin. Luomivärien pigmentti tarttuu hyvin tiiviisiin harjaksiin eikä luomiväri lähde blendatessakaan pölisemään ympäriinsä. En yhtään ihmettele ovaalin muotoisten siveltimien suosiota! Siveltimen suositushinta on noin 15 euroa, mutta tämäkin on tällä hetkellä tarjouksessa Cocopandalla*.

Blend+Blur Foundation Brush** on kookas meikkivoidesivellin, jolla voidemaisen ja nestemäisen meikkivoiteen levitys onnistuu salaman nopeudella. Sivellintä käytetään pyörivin liikkein, jolloin meikkivoide levittyy kasvoille samalla häivyttyen täydellisesti. Suuresta koosta huolimatta sivellin on helppokäyttöinen ja ihan rehellisesti, en ole koskaan levittänyt meikkivoidetta niin nopeasti, kuin mitä se onnistui tällä! Ihan oikeasti hämmästelin itsekseni, että joko se meikkipohja on valmis! :-D

Tätä kannattaa ihan ehdottomasti harkita, jos pitää peittävästä meikkipohjasta, joka syntyy mahdollisimman pienellä vaivalla. Sivellin soveltuu myös aurinkopuuterin levitykseen, mutta itse en ole vielä kokeillut sivellintä siinä käytössä. Suositushinta siveltimelle on noin 25 euroa, mutta Cocopandalta* tämän saa tällä hetkellä alle 19 eurolla.

Real Techniques ei pettänyt tälläkään kertaa siveltimien suhteen ja paria kalliimpaa sivellintä lukuunottamatta kaikki siveltimeni ovat noin 10-20 euron hintaluokasta. Jos minun pitäisi vannoa loppu elämäni kahden sivellinmerkin nimeen, olisivat ne ihan ehdottomasti Real Techniques sekä Eco Tools, jotka ovat muuten molemmat Cruelty Free! Kuvien taustalla vilahtelee Oletkaunis.fi -nettikaupasta saatuja L.A. Girl -meikkejä**, joista tulee juttua myöhemmin.

Löytyykö teidänkin joukosta Real Techniquesin vannoutuneita käyttäjiä? Entä onko teillä kokemusta ovaalin muotoisista siveltimistä?

2 kommenttia:

  1. Väärin laittaa meikkisivellinpostaukseen noin sievän luomiväripaletin kuva, koska se vei kyllä kaiken huomioni :D LA girl -postausta odotellen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori ;) Mutta toi paletti on tosi kiva! Monikäyttöinen, jos tykkää malvan sävyisistä luomiväreistä!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela