Maanantailista

maanantai 1. lokakuuta 2018

Mitä söit aamupalaksi tänään?
Apuaaaa, hävettää edes kertoa, että jälleen tuttu kahvi+kookosöljy+proteiinijauhe -kombo, joka on blendattu blenderillä. Nopea, hyvä ja helppo! Minusta on tullut todella laiska tekemään jotain muuta aamupalaa joten tällä mennään aamusta toiseen.

Miltä näytät tänään?
Olen toistaiseksi yöpuvussa, mutta tänään on työpäivä, joten pitää kaivella jotain kivaa päälle vaatekaapista. Käytän syksyisin paljon hameita, niin ehkä hame+paita ja uudehkot Dr.Martensin bootsit. Olen ihan rakastunut noihin kenkiin ja vaikka hinta kirpaisi, olen tähän mennessä ollut todella tyytyväinen tähän panostukseen.

Päivän suunnitelmat?
Tänään aion aamupäivän lyhentää tehokkaasti To Do-listaani, joka sisältää blogi- ja työjuttuja. Kolmen kieppeillä menen illaksi töihin, eli todella työntäytteinen päivä edessä. Ja tänään voisin käydä jo hakemassa matkalaukun ullakkokomerosta, ettei pakkaaminen jäisi ihan viimetippaan.

Mitä odotat tältä viikolta?
Eniten odotan ehdottomasti matkaa Italiaan! Aivan ihana päästä vähän irtautumaan perus arjesta ja nähdä kuinka paljon italiantalomme remppa on edennyt. Ja odotan yhteistä aikaa perheeni kanssa, josta saan nauttia koko pitkän viikonlopun. Ja myönnän, että odotan sitä, että tämä alkuviikko on ohi. Ihan liikaa tekemistä, josta stressaan ylipaljon.

Mitä aiot syödä tällä viikolla?
Loppuviikosta aion ainakin syödä pizzaa, risottoa ja gelatoa. Toivotaan, että porcini-kausi on jo alkanut Italiassa. Viime marraskuussa Roomassa söin herkkutatteja pizzassa, pastassa ja risotossa. Ihan mielettömän hyviä! Oi nam.

Jotain, mitä haluat tehdä tällä viikolla?
Syödä hyvin! Sekä koittaa rentoutua, koska viimeiset viikot olen ollut todella kireä ja stressaantunut sairastelun sekä kertyneiden töiden takia. Onneksi päivä päivältä on alkanut löytyä hyvä tatsi ja balanssi työ+vapaa+aika+liikunta-yhtälöön, mutta vielä on parannettavaa.

Mahtavaa alkanutta lokakuuta ja ihanaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela