33 kysymystä ja vastausta

sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Ah, rakastan kaikkia blogihaasteita! Halusin ehdottomasti ottaa osaa monissa blogeissa pyörineeseen 33 kysymystä ja vastausta-postaukseen, joten tässä sunnuntain ratoksi omat vastaukseni. Idea tosiaan on vastata liutaan kysymyksiä liittyen elämääni.

Avioliittoja: Toistaiseksi nolla kappaletta, mutta toivottavasti vielä joku päivä minua kutsutaan vaimoksi.

Kihloissa: Näitäkin nolla. Sitä oikeaa ei ole vain sattunut vielä eteen.

Lapsia: Ei näitäkään! Tämä postaushan alkoi mallikkaasti!

Lemmikkejä tällä hetkellä: Voi kyllä, yksi pieni Lyyli-villakoira. Lyyli täyttää muuten ihan juuri yhden vuoden!

Leikkauksia: Leikkauksia minulle on tehty ainakin kaksi; lonkastani on leikattu jotain ihan pienenä ja muutama vuosi sitten minulle tehtii nielurisaleikkaus.

Tatuointeja: Niitä löytyy kahdeksan kappaletta. Pakko myöntää, että muutaman niistä haluaisin poistattaa, mutta vielä en ole ryhtynyt siihen operaatioon. Täältä löytyy muuten postaus, jossa kerron kaikista tatuoinneistani.

Lävistyksiä: Ainoastaan korvissa reiät. Mutta minulla on ollut kaksi kertaa napalävistys (ensimmäisellä kerralla otin sen salaa ja äiti käski ottaa pois. Toisella kerralla se kasvoi ulos) ja korvissa on ollut nuorempana muutama lisäreikä. Ah, kultainen 2000-luvun alku, jolloin oli muotia, että korvareikiä oli useampi!

Muuttoja: Siis nämä piti ihan keskittyneesti laskea. Olen muuttanut elämäni aikana ainakin 14 kertaa. Ihan sairasta!

Ampunut aseella: Ainoastaan isoveljeni kuulapyssyllä, ilmakiväärillä sekä paintball-aseella. Oikeaan aseeseen en ole tarttunut, mutta olisi kiva joskus käydä ampumassa ampumaradalla!

Ottanut lopputilin: Olen ottanut. Kolme kertaa, joista yksi oli "pakollinen", koska muutin Hollantiin, mutta kaksi muuta johtui siitä, etten viihtynyt työssäni.

Ollut saaressa: Monia kymmeniä kertoja! Meidän perheellä on oma mökkisaari Kemiönsaaristossa, joten siellä on tullut oltua lukuisia kertoja. Ja tietty lisäksi muutkin saarikäynnit.

Autosi: Mini One vuosimallia 2010. Ostin tämän auton alkuvuodesta, koska edellinen autoni meni lunastukseen jouluisen auto-onnettomuuden vuoksi. Voi vitsit, rakastan tuota pikkuista menopeliä, vaikka yhteinen alkutaival oli aika kinkkinen monien vikojen takia.

Ollut lentokoneessa: Olenhan minä ja torstaina mennään taas, kun suuntana on Italia, jossa vietän pitkän viikonlopun. Ihana päästä vähän lämmittelemään, vaikka Suomen syksy onkin näyttänyt parastaan.

Onko joku itkenyt vuoksesi: Ne, joista olen tietoinen, ovat perheenjäseniäni sekä pari entistä poikaystävää.

Ollut rakastunut: Olen ollut. Ainakin kolmesti, ehkä neljästi.

Ollut ambulanssissa: Muistaakseni nelisen kertaa. Pari oli nuorempana ja viimeisimmät nielurisaleikkauksen komplikaation vuoksi sekä joulukuussa auto-onnettomuuden takia olin ambulanssissa tarkastettavana sekä sain kyydin pois onnettomuuspaikalta.

Luistellut: Lukuisat kerrat. En muuten muista yhtään, milloin viime kerta oli. Ainakin kahdeksan vuotta sitten! 

Surffannut: Ei ole tullut kokeiltua. Vähän harmittaa, etten testannut sitä Kapkaupungissa. Mutta kerkii tässä vielä ja tämä on omalla bucket listilläni.

Ollut risteilyllä: Juu useasti! Ja Tallinnassa asuessani tuli "risteiltyä" vähän liikaakin.

Ajanut moottoripyörällä: En ole. En ole ollut edes moottoripyörän kyydissä. Mutta Hollannissa olen ajanut sellaista skootterin tyylistä mopoa, joka tosin kulki ainoastaan 40km/h. Minulla ei ole mopokorttia, mutta tuollaista sai ajella ilman.

Ratsastanut hevosella: Olen ratsastanut ja pienenä harrastin aktiivisesti ratsastusta ja heppailua lähes kymmenen vuotta. Sen jälkeen olen ratsastellut hevosella epäsäännöllisen säännöllisesti. Todella aikaavievä harrastus, joten harmikseni sille ei ole löytynyt aikaa.

Lähes kuollut: Yhden kerran ainakin. Asia on minulle todella arka, mutta olen nyt alkanut miettimään siitä kirjoittamisesta. Ja nielurisaleikkauksen komplikaatio sekä auto-onnettomuus oli niitä, joissa hengenlähtö olisi voinut olla lähellä, mutta missään hengenvaarassa en kuitenkaan ollut, joten niitä ei kait lasketa?

Ollut sairaalassa: Olen ollut. Ainakin neljä kertaa.

Hame Cubus/Paita Vila/Kengät Dr.Martens Pascal (saa muun muassa Stockmannilta*)

Suosikki hedelmä: Ehkä vesimeloni tai klementiinit. Ihan super hyviä! Mutta tykkään myös tosi paljon luumuista, nektariineista, appelsiinista ja persikoistakin.

Aamu vai ilta: Ehkä aamu. Olen silloin tehokkaimmillani. Illalla olo on aina vähän laiska ja löllö ja vaikka silloin on vain ihana rentoutua tai tehdä jotain kivaa, pidän silti enemmän aamujen tehokkuudesta.

Lempiväri: Valkoinen sekä oranssi.

Viimeisin puhelu: Äidin äitini kanssa. Minulla oli eilen nimipäivä, joten sain onnittelupuhelun.

Viimeisin viesti: Saamani oli kaverilta ja lähettämäni työpaikan Whatsapp-ryhmään.

Nähnyt jonkun kuolevan: En ole, onneksi.

Kahvi vai tee: Tämä on paha! Ehkä kahvi, koska en voisi elää ilman sitä. Pidän teestä ja juon sitä päivittäin, mutta voisin ehkä luopua siitä, jos olisi pakko valita sen ja kahvin väliltä.

Paras piirakka: Omenapiirakka! Niin best! Ja pidän kaikenlaisista omppupiirakoista, mutta kaikista paras on äitini tekemä.

Kissa vai koira: Koirat ehdottomasti. En pidä lainkaan kissoista.

Paras vuodenaika: Tavallaan kesä, mutta rakastan myös kevättä ja syksyä. Talvesta en pidä. Ehkä järjestyksessä kesä, syksy, kevät ja vihoviimeisenä talvi.


Ihanaa sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva kirjoitus! Alkoi kiinnostamaan, että mitkä tatuoinnit olisivat poistolistallasi? Minulla on vain yksi pieni tatuointi käsivarren sisäpuolella ja ajoittain mietin sen poistattamista. Tatska on kuitenkin niin huomaamaton, joten toistaiseksi olen antanut vielä olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ensimmäiseksi ranteessa olevan tekstin sekä selässä, lavassa olevan tekstitatuoinnin. Nuo molemmat ärsyttävät olemassaolollaan, mutta onneksi sama juttu, että ne ovat pieniä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela