K-Beautyn huippulöytö: Huulisävyt (Etude House ja Peripera)

maanantai 15. tammikuuta 2018

Hullaantumiseni Korealaiseen kosmetiikkaan lähti liikkeelle ihonhoitotuotteista, mutta mitä enemmän olen erilaisiin tuotteisiin tutustunut, sitä uteliaammin olen lähtenyt kokeilemaan Korealaisia meikkejä. Testiin on päätynyt muun muassa BB-voiteita, poskipuna, peiteaine sekä  huulisävyt, jotka ovat nousseet ehdottomiksi lemppareiksi.

Olen se nainen, joka käyttää huulipunaa aina. Olo ilman minkäänlaista huulisävyä on todella orpo ja huulipunalla tai sävytteellä saa kasvoista niin paljon freesimmät. Suurin ongelmani kuitenkin monien huulipunien kohdalla on, että ne kuivattavat huuliani todella paljon, eikä säännöllisestä kuorimisesta ja yöllisistä Bebanthen-kerroksista huolimatta. Kevyitä huulisävyjä on ollut markkinoilla jo kauan, mutta sen oikean löytäminen on tuntunut ikuisuusprojektilta - monet kosteuttavuutta lupaavat huulituotteet kuivattavat huuliani kaikesta huolimatta.
Viime kuussa tilasin kokeiluun parilta eri Korealaiselta kosmetiikkamerkiltä Etude Houselta ja Periperalta parit huulisävyt kokeiluun. Koreakosmetiikkaa olen netistä tilannut Suomalaisen Bearelin* lisäksi suoraan Koreasta Jolselta sekä uudesta lempparistani, YesStylelta. Suoraan Koreasta tilaaminen on ollut todella vaivatonta ja paketit ovat tulleet noin parissa viikolla. Kerran itse asiassa tilasin pari juttua YesStylelta DHL:n pikatoimituksen tarjoushintaa hyödyntäen ja paketit olivat kolmen päivän kuluttua tilauksesta kotiovellani. Ihan mahtavaa palvelua!

Etude Houselta tilasin ehdottomasti maailman suloisimmassa pakkauksella olevia Dear Darling Water Gel Tintejä. Etude Housen Water Gel Tintit ovat koostumukseltaan aika vetisiä, mutta levittäminen on siitä huolimatta siistiä hyvän aplikaattorin ansiosta. Sävy kuivuu huulille todella nopeasti ja vaikka koostumus tuntuu kuivumisen jälkeen huulilla todella kevyeltä, tulee sävyistä ihan selkeää väriä huulille, joka pysyy todella hyvin. Näistä on tullut minun luottotuotteita työpäivän ajaksi, sillä väri pysyy huulilla hyvin, ei lähde leviämään ja sävy haalenee kauniisti huulilta. YesStyleltä nämä Water Gel Tintit maksavat noin viisi euroa. Lempi sävyni ovat Watermelon Red, Red Bean Red sekä ihanan shimmerin tekevä Jewel Red.


Toisena huulituotteena tilasin Periperalta paljon hehkutettuja Ink Airy Velvet Lip Staineja. Periperan Inkit ovat Etude Housen Water Gel Tinteihin verrattuna huomattavasti pigmenttisempiä ja enemmän huulilakan tyyppisiä. Koostumuksiakin on saatavilla erilaisia, mutta Ink Airy Velvet on huulilla kevyt eikä täysin matta. Tilasin myös yhden Ink The Velvetin, joka on huomattavasti pigmenttisempi ja jo selkeästi mattainen huulilakka. Henkilökohtaisesti pidin paljon enemmän Ink Airy Velvetin koostumuskesta, joka on kevyt, ei pahemmin tunnu huulille levityksen jälkeen, ei kuivata huulia ja pigmenttiä on todella paljon kevyestä koostumuksesta huolimatta. Nämäkin ovat olleet saapumispäivästä lähtien luottopuniani töissä samoista syistä, joita kerroin jo Etude Housen Lip Tintien kohdalla. YesStylella Periperan Lip Stainit maksavat noin 6-8 euroa tuotteesta riippuen. Ink Airy Velvetistä pari ihanaa arkisävyä ovat My Brown Coral ja Elf Light Rose.

Ainoa miinus näissä molemmissa tuotteissa on, että näihin jää koukkuun! Koko ajan vain tekisi mieli tilata lisää sävyjä sekä vastaavia tuotteita myös muilta valmistajilta. Suosittelen todellakin tilaamaan näitä testiin, jos etsii kevyttä, ei-kuivattavaa huulisävytettä!

Mitkä ovat teidän K-Beautyn parhaimpia löytöjä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela