Syitä, miksi kannattaa valita Slaavilainen pidennyshius

maanantai 20. elokuuta 2018

*Yhteistyössä Hairmarket.fi

Hiustenpidennykset ovat kuuluneet elämääni kymmenen vuoden ajan. Oma hiuslaatuni on todella haastava ja omasta typeryydestänikin johtuen hiusten kasvuni on tuskallisen hidasta ja työlästä. Onneksi kaikesta oppineena en enää rääkkää hiuksiani kotivaalennuksilla tai laiminlyö niiden hoitamista. Hiuksethan reagoivat todlela todella paljon ulkoisten tekijöiden lisäksi meidän henkiseen hyvinvointiin sekä hormonitoimintaan ja itse kuulun niihin, joilla stressaavampi aika näkyy ensimmäisenä hiuksissa ja ihossa - finnejä tulee normaalia enemmän ja hiukset ovat selvästi kuivemmat ja niitä irtoilee huomattava määrä.

Monilla on edelleen harhaluulo, että hiustenpidennykset  vaurioittavat omia hiuksia. Usein hiusten niin sanottuun pilalle menemiseen on syynä väärin kiinnitetyt hiustenpidennykset, niiden huollon laiminlyönti sekä muun muassa klipsipidennykset, jotka aiheuttavat jatkuvassa käytössä kaljuja kohtia päänahkaan. Minulla on klipsipidennysten lisäksi ollut monta vuotta teippipidennykset ja kohta vuoden verran ompelu-/lettipidennys (postaus täällä). Yhtään huijaamatta, olen aina huomannut pidennyksen kiinnityksen kohdalla olevien hiusten olevan paljon pidempiä verrattuna muuhun hiukseen, koska ne ovat tavallaan suojassa pidennyksen alla. Tälläkin hetkellä lettikohdan hiukset ovat huollon aikaan aina sentin-pari muuta hiusta pidemmät. Eli viimeistään nyt voivat kaikki heittää kaivoon luulot hiuksia tuhoavista hiustenpidennyksistä!

Noin puolitoista vuotta sitten vaihdoin remy-laatuisen pidennyshiuksen slaavilaiseen hiukseen ja voi pojat, paluuta muuhun hiukseen ei enää ole! Virosta takaisin Suomeen muuttaessani ongelmaksi meinasi koitua, että mistä saan jatkossa slaavilaista hiusnauhaa, kun hiusnauhan vaihto tulee vastaan. Keväällä kirjoittamaani postaukseen sainkin kommentin, että tiedänkö mistä kuluttajat voisivat ostaa slaavilaista hiusta olevaa hiusnauhtaa. Ja nyt minulla on teille vastaus! Nettikauppa Hairmaket.fi myy kampaamoalan ammattilaisten lisäksi myös kuluttajille slaavilaista pidennyshiusta. Saatavilla on slaavilaista hiusta sinetti- ja teippipidennyksiin, Clip On-pidennykset sekä haastavasti saatavilla ollutta slaavilaista hiusnauhaa. Sain yhteistyössä itselleni uuden hiusnauhan ja olen ollut laatuun ihan mielettömän tyytyväinen. Hiusnauha on ollut nyt kiinnitettynä pari viikkoa ja yksinkertaisesti rakastan slaavilaista pidennyshiusta.

Laatu slaavilaisessa hiuksessa on aivan erilainen verrattuna Aasiasta tulevaan hiukseen - oli se sitten remy-laatua tai ei. Slaavilaiset hiukset saa hyvällä tuurilla täysin käsittelemättöminä, mikä antaa niiden käyttäjälle enemmän vapauksia omien visioiden toteutamiseen. Lainkaan tai todella vähän käsitelty pidennyshius kestää vaalennusta ja raidoitusta sekä muita värjäyksiä siinä missä "oikea" hius. Esimerkiksi oma hiusnauha oli lähes mustanruskea, mutta tein siihen kevyttä vaalennusta vaalennuspesulla sekä kampaajalla laitettiin muutamia asteen-pari vaaleampia raitoja. Hius ei mennyt miksikään ja edelleen se on pehmeää ja takkuuntumatonta. Voin huoletta nukkua hiukset auki, en aina jaksa kuivata hiuksia, vaan annan niiden kuivua itsestään (tätä en ole koskaan aikaisemmin voinut tehdä!) ja muutenkaan pidennyksiä ei tarvitse selvittää lainkaan, koska hius ei yksinkertaisesti takkuunnu. Parasta mielestäni juurikin on se, ettei slaavilainen hius ole niin vaativa ja se pysyy hyvännäköisenä pienellä vaivalla. Käytin heinäkuun erään toisen merkin kampaamolaatuista hiusnauhaa ja voin kertoa, että tuli ikävä slaavilaista hiusta. Kun kerran kokeilee slaavihiusta, huomaa todella, kuinka paljon helppohoitoisempi ja parempilaatuinen se on verrattuna muihin pidennyshiuksiin. Pystyn myös huolettomammin kokeilla erilaisia hiustenhoitotuotteita, koska mielestäni slaavilainen pidennyshius ei samalla tavalla vaadi ainoastaan pidennyksille tarkoitettuja tuotteita. Ennen todellakin huomasin, jos hairahdin hiemankin käyttämään vääriä tuotteita.

Toki slaavilainen pidennyshius on arvokkaampaa, kuin muiden merkkien hiukset, varsinkin hiusnauhojen osalta, mutta se todellakin maksaa itsensä takaisin. Nyt minulle vaihdettiin täysin uusi hiusnauha, koska edellinen käsinommeltu hiusnauha alkoi repsottamaan sen verran, että sitä oli hankala saada ommeltua siististi lettiin. Myös hiusta oli irronnut jonkun verran, ettei nauhat olleet enää niin tuuheat. Sama hiusnauha oli käytössä kahdeksan kuukautta ja hiuksen kunnon puolesta olisin oikein hyvin voinut käyttää sitä edelleenkin.

Hairmarket toimittaa muutamassa arkipäivässä, mutta hiusnauha kannattaa  varmuudeksi tilata viikko-pari ennen sen tarvitsemista, koska niiden toimitus on hitaampaa. Sinetti- ja teippihiusta sekä muita tuotteita taas on jatkuvasti saatavilla.

Vinkkaan samalla STYLE Workshop -kampaamosta, jossa tehdään hiustenpidennyksiä kyseisillä slaavilaisilla hiuksilla. Valitettavasti käyttämääni ompelupidennystä ei ole saatavilla, mutta teippi- ja sinettipidennykset on mahdollista toteuttaa heidän kauttaan. Kampaamossa tehdään muuten Virossa todella suosittua hiusten hionta, joka poistaa vaurioituneet hiukset pituudesta luopumatta sekä brasilialaista keratiinisuoristusta. Myös muita kauneuspalveluita kampaamopalveluiden lisäksi on saatavilla. STYLE Workshop järjestää myös erilaisia koulutuksia.

Olin todella innoissani tästä yhteistyöstä, koska olen hehkuttanut slaavilaista pidennyshiusta kaikille, jotka käyttävät hiustenpidennyksiä! Olen myös innoissani siitä, ettei minun tarvitse lähteä Viroon hiustenhakuretkelle, vaan jatkossa saan tarvittaessa uudet hiustenpidennykset klikattua netistä suoraan kotiin. Ihan parasta!

2 kommenttia:

  1. Saatko hiukset helposti korkealle ponnarille, kun sinulla on tuo ommelpidennys? Mietinnässä juuri tämä pidennysmenetelmä tai sitten sinetit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parina ensimmäisenä viikkona huollosta voi olla hankalaa saada hiuksia korkealle ponnarille, koska letti on niin kiinni päänahassa. Mutta omien hiusten hieman kasvettua tämä helpottuu, tosin takaravolla voi näkyä pientä kohoumaa, joka johtuu leteistä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela