Testissä Yumi Lashes - ripsien kestotaivutus

perjantai 6. heinäkuuta 2018

*Palvelu sponsoroitu

Kävin keskiviikkona pakkausrumban keskellä hemmottelemassa itseäni Parturi-Kampaamo Lilan tiloissa työskentelevän Riinan luona. Viime vuonna pidin silmissäni muutaman kuukauden ripsienpidennyksiä, mutta omaan silmään täysin meikitön look silloin, kun kasvoja ei ole meikattu, on kauniimpi ja luovuin jälleen ripsienpidennyksistä. Riina tuo palveluihinsa uutuutena Yumi Lash -ripsien kestotaivutuksen, joka on hellävarainen vaihtoehto näyttäviin, kaareviin ripsiin. Pääsin keskiviikkona kokeilemaan taivutusta ripsiini ja ajattelin samalla kertoa teille postauksen muodossa, miten taivutus toteutetaan.

Mitä Yumi Lashes - kestotaivutus tekee?
Perinteiset ripsipermanentin sijasta Yumi Lashes-taivutus taivuttaa ripset ylöspäin, eikä keskeltä ripseä, jolloin lopputus on, noh, permanenttimaisen käkkärä. Taivutuksella ripsiin saadaa ripsien eliniän, eli 8-10 viikkoa kestävä taivutus. Parasta tässä on, että ripsiä ei tarvitse millään tavalla varoa taivutuksen jälkeen - voi käyttää kaikkea lempikosmetiikkaa, irtoripsiä, vedenkestävää ripsiväriä, ripsientaivuttimia, jos niille on tarvetta loppuajalla ja niin edelleen. Eli taivus ei mitenkään poistu ripsistä, vaan lopputulos häipyy ripsistä niiden oman elinkaaren mukaan. Kyseessä on ripsien kemiallinen käsittely, joka voidaan uusia 8-12 viikon välein.

Miten Yumi Lashes - kestotaivutus tehdään?
Asiakkaan ripset putsataan, alaluomille asetellaan suojalaput ja yläluomille silikonimuotit, joita vasten ripset taivutetaan. Yläripsiin levitetään Yumi Lashesin vaikuttavat aineet, joiden avulla taivutus syntyy. Aineiden vaikutettua, ripsiin levitetään kestoväri, jolloin lopputulos korostuu ennestään. Riinalta on myös mahdollista varata kestotaivutuksen yhteyteen kulmien värjäyksen, joka pystytään toteuttamaan hoidon aikana. Kokonaisuudessaan hoitoon menee noin 60 minuuttia. Käsittelyn jälkeen ripsiä ei saa kastella 24 tuntiin.
Olin todella tyytyväinen lopputulokseen ja oman ripseni näyttivät käsittelyn jälkeen siltä, kun olisin levittänyt niihin erottelevaa ja pidentävää ripsiväriä. Omat ripseni kaartuvat kevyesti ilman taivuttamistakin, mutta en saa vastaavaa tulosta aikaiseksi edes omilla holy grail-ripsientaivuttimillani, jotka ovat Shu Uemuralta. Olen ollut viimeiset päivät ilman meikkiä, mutta voin vain kuvitella, kuinka näyttävät ripsistä tulee, kun jaksan taas kaivaa ripsivärin (tai muutkaan meikit) meikkipussista ja sutia sitä ripsiini!

Yumi Lashes -kestotaivutusta saa ensi viikosta lähtien Hyvinkäällä Parturi-Kampaamo Lilassa ja heinäkuun aikana varatuista ajoista saa -20% alennuksen. Normaalisti hoito on 85 euroa (sis. ripsien värjäys). Ajan voi varata kätevästi Slotista, jossa ajanvaraus Yumi Lashesiin on jo auki, ja alennuksen saa kirjoittamalla lisätietoja-kenttään "Kesäripset". Riina tekee myös todella hyviä volyymiripsiä omakohtaisella kokemuksella sekä kulmien microbladingia. Ja Ericalta taas saa Hyvinkään parhaat kampaajapalvelut sekä teippipidennykset. Onneksi en muuta kauas ja pääsen edelleen käymään tyttöjen luona kaunistautumassa!

Oletteko te kokeilleet Yumi Lashes - kestotaivutusta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela