Huippu apuväline itseruskettavan tasaiseen levittämiseen

keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

*Tuotteet saatu, sisältää affiliate-linkkejä

Aivan hiljattain Kicks uudisti koko itseruskettavien valikoiman. Uusien pakkauksien lisäksi valikoimaan tuli monta uutta tuotetta, joilla saa luotua iholle kauniin päivetyksen.  Olen muutamia kertoja käyttänyt Kicksin vanhaa Self Tanning Lotionia (tällä hetkellä muuten 50% alessa!*) ja kokemukseni siitä ovat olleet oikein positiivisia. Moussemaisiin tuotteisiin miellyttyäni voidemaisen itseruskettavan käyttö jäi ja samalla myös unohtui tuo Kicksin voidemainen itseruskettava.

Itseruskettavien uudistamisen myötä Kicks laajensi itseruskettavien valikoimaa. Saatavilla on nykyään vartalolle kaksi erilaista itseruskettavaa vaahtoa, geelimäinen itseruskettava sekä asteittain päivettävä vartalovoide. Jokainen tuote on saatavilla kahdessa eri sävyssä, Light/Medium ja Medium/Dark, ja hinnat vartalolle tarkoitetuille itseruskettaville vaihtelee 16,90-24,90 euron välillä. Nyt minulla on ollut käytössä Overnight Selt Tan Body Mousse sävyssä Medium/Dark*. Tuotteessa on todella miellyttävä tuoksu ja mielestäni se imeytyy ihoon nopeasti. Sävy on lämmin, mutta omaan pohjasävyyni sopii kaikista parhaiten lämpimään sävyyn taittavat itseruskettavat. Moussessa ei ole karttaväriä ja siinä missä ennen pidin enemmän karttavärillisistä itseruskettavista, olen nyt miellyttynyt jälleen karttavärittömiin tuotteisiin sotkemattomuuden vuoksi. Tietenkin vaalealla iholla käytettynä karttavärittömyys voi johtaa epätasaiseen levittämiseen, mutta oma ihoni on sen verran armollinen, ettei epätasaisuus onneksi näy kovin helposti! Kuvissa olevaa nopeavaikutteisempaa Instant Bronzing Self Tan Body Moussea* en ole vielä kokeillut, joten valitettavasti siitä en osaa vielä antaa mielipidettä.

Uudistuksen myötä valikoimaan tuli liuta kasvoille tarkoitettuja itseruskettavia. Asteittain päivettävä kasvosuihke* oli todella mielenkiintoinen uutuus. Vielä en ole omaani lähtenyt testaamaan, mutta tuotteella on jo pari hyvää arvostelua Kicksin nettisivuilla. Asteittain päivettäviin Daily Gradual Tan Face Drops -tippoihin* taas olen ihan koukussa! Värittömiä, nestemäisia tippoja on helppo lisätä illalla tai aamulla esimerkiksi seerumin tai kosteusvoiteen joukkoon. En ole huomannut tuotteen vaikuttavan negtaviisisesti esimerkiksi meikin asettumiseen kasvoille, joten näiden käytön jälkeen voi huoletta meikata. Sävy kehittyy muutamassa päivässä ja tuotteessa ei muuten ole lainkaan ihoa tukkivia tai aknetta aiheuttavia ainesosia. Eli vink vink epäpuhtauksiin taipuvaisen ihon omistaville! Valikoimaan kuuluu vielä asteittain päivettävä kosteusvoidekin*, mutta jätin tällä kertaa ottamatta sitä kokeiluun. Kasvoille tarkoitettujen itseruskettavien hinnat vaihtelevat 16,90-19,90 euron välillä. Talvella muuten kirjoitin muutamasta muustakin kasvoille tarkoitetusta itseruskettavasta, joista voitte lukea täältä.

Aasinsiltojen kautta syyhyn, jonka vuoksi halusin lähteä tekemään tämän postauksen. Itseruskettavien tuotteiden lisäksi Kicks toi valikoimaan apuvälineitä itseruskettavan virheettömään levitykseen. Kämmenselkieni mätsäämättömyys muuhun vartalooni on jo lähes vitsi ja milloin olen unohtanut levittää itseruskettavan kämmeniin tai sitten laitetaan kunnolla, jonka seurauksena lopputulos on muuta vartaloa tummempi. Tai sitten unohdan levittää itseruskettavaa myös sormien väleihin. Kicks toi myyntiin aplikaattorin itseruskettavalle* ja kuvissa oleva, ovaalin muotoinen kasvoille tarkoitettu sivellin on M-A-H-T-A-V-A käsien ja jalkapöytien tarkkaan itseruskettamiseen. Olen lisännut itseruskettavan suoraan siveltimeen ja alkanut levittämään sitä pöyrivin liikkein iholle. Siveltimen avulla saa rusketettua tarkasti sormien ja varpaiden välit ja muut pikkutarkkuutta vaativat alueet, kuten esimerkiksi hiusrajan. Tuo on myös täydellinen moussemaisten itseruskettavien levittämiseen kasvoille. Itse en ainakaan saa käsin tarpeeksi tasaista jälkeä ja kintaan käyttö kasvoille tuntuu kömpelöltä. Siveltimen harjakset ovat pehmeitä, joten tuote levittyy niistä tasaisesti ihoon ja käyttö tuntuu miellyttävältä. Hintaa siveltimellä on 17,90euroa.

Mielestäni Kicksin itseruskettavien uudistus oli oikein onnistunut ja valikoimaan tuli monta mielenkiintoista ja trendikästä tuotetta. Hinta-laatusuhde on mielestäni näissä oikein kohdillaan, erityisesti kasvoille tarkoitetuissa itseruskettavissa.

Oletteko te jo kokeilleet Kicksin uusia itseruskettavia tuotteita? Entä innostuitteko tuosta siveltimestä yhtä paljon, kuin minä?!?

2 kommenttia:

  1. Voisi ostaa testiin tuota kasvoille tarkoitettua! Tässä postauksessa on muuten tosi kivat kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä oli todella positiivinen yllätys! Nuo dropsit ovat niin hyviä :) Ja kiitti, pidän näistä itsekin ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela