Ihonhoidon lempparit alle 20 euron tuotteista

maanantai 26. maaliskuuta 2018

*Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Tällä hetkellä minulla on tällä hetkellä käytössä todella paljon ihonhoidon kosmetiikkaa ja ihan kaikista hintaryhmistä. Osa tuotteista hipoo hinnaltaan lähellä 100 euroa, osa tuotteista taas maksaa vain muutaman euron. Halusin kerätä teille suosituksia tuotteista, joista jokainen maksaa alle 20 euroa ja suurin osa oikeastaan alle kympin. Suurin osa tämän postauksen tuotteista on tarkoitettu kasvojen ihon hoitoon, mutta oli pakko vinkata myös yhdestä aivan täydellisestä kosteusvoiteesta vartalolle.

Pari vuotta sitten* kerroin olevani ihan hirveän laiska käyttämään naamioita. Enpä silloin arvannut, että nyt, pari vuotta myöhemmin, saatan yhtenä päivänä käyttää kasvonaamiota aamulla sekä illalla. Kasvonaamioiden käyttö näkyy selvästi kasvojeni iholla ja ihoni on nykyään paljon kuulaampi ja heleämpi, jota se ei ole ikinä aikaisemmin ollut. Ei todellakaan.

Hedelmähappokuorinnat ovat samean ihon pelastus ja Mossalta löytyy ihan mieletön AHA-happoja sisältävä kuorinta. Age Excellence Peeling Mask* kirkastaa kasvojen ihon tehokkaasti ja kuorii ihoa hellävaraisesti ilman rakeita. Hedelmähappokuorinnoista saa hyvän avun muun muassa pigmenttiläiskiin ja aknearpiin. Tätä kuorintaa ei suositella todella herkälle iholle, sillä se aiheuttaa pientä ihotuntemusta käytön aikana. Ensimmäisellä kerralla kannattaa antaa kuorinnan vaikuttaa kasvoilla vain minimiajan, 5 minuutia, ja ihon tottuessa nostaa se 15 minuutiin. Happoja sisältävien kuorintojen kanssa täytyy muuten olla todella varovainen nyt auringon lisääntyessä, sillä kasvojen iho on todella herkkä kuorinnan käytön jälkeen. Eli ehdottomasti voimakkaan uv-suojan sisältävä aurinkosuoja käyttöön! Tämä kuorinta maksaa 19,90e ja sitä saa muun muassa Biodellylta*.

Minulla on ollut pitkään todella ristiriitaiset fiilikset uudistuneesta Lumenesta. En ole oikein löytänyt mitään huippuhyviä tuotteita ja todella paljon nousseet hinnat ovat jarrutelleet niiden hankkimista testiin. Onneksi Lumenelta löytyy edelleen edullisempiakin ihonhoitotuotteita ja mielenkiinnosta ostin noin kuukausi sitten Lähde-sarjan uuden Aqua Luminence Beauty Lotion-essencen* kokeiluun. Minulla oli tarve (nyt en edes huijaa olenkaan :-D) saada ihonhoitorutiiniini jokin todella kosteuttava hoitovesi ja Emotionissa iskin silmäni tähän Lumenen hoitoveteen. Noin 12 euroa maksavan hoitoveden sisällys vaikutti lupaavalta eikä alkoholi komeillut heti ensimmäisien vaikuttavien ainesosien listalla. Tämä tuote oli todellakin nappiostos! Koostumus on hoitovedelle, eli essencelle, todella hyvä eikä se ole liian vetinen, muttei liian paksukaan, joten sitä on tarvittaessa helppo kerrostaa kasvoille.

Jaahas, sainpas paljon naamioita samaan postaukseen. Olen todellakin nykyään naamioiden suurkuluttaja! Himalaya Herbalsin Clarifying Mud Maskin* sain kokeiluun aikoja sitten, muistaakseni jo viime kesänä. Muuton yhteydessä löysin tämän naamion ja otin sen käyttöön. Nyt harmittaa, että olen jemmanut tätä naamiota! Alle kuusi euroa maksava, päivittäistavarakaupoissa myytävä savipohjainen naamio syväpuhdistaa epäpuhtauksia ja ihohuokosia. Naamio sisältää mineraali- ja luonnonsavea eikä tämä tee kasvoista käytön jälkeen kiristävän ja kuivan tuntuisia. Todella hyvä perusnaamio ihon syväpuhdistamiseen! Tästä löytyy myös Fruit Mask kuivalle ja herkälle iholle, joka on mineraalisavipohjainen naamio, joka sisältää AHA-happoja omenasta. It's Skin'in kangasnaamion ostin K-Citymarketista ja pidin tämän merkin sheet maskeista tosi paljon. En enää muista mikä oli toinen kokeilemani naamio, mutta eilen kokeilin tämän Blueberry-naamion ja se oli aivan ihana! Tuoksu oli todella hyvä, essenceä oli naamiossa todella paljon ja iho oli tosi fresh, heleä ja kosteutettu vaikutusajan jälkeen. Toinenkin kokeilemani oli todella hyvä, että näitä kannattaa käydä nappaamassa testiin!

Ihon kaksoispuhdistus on kuulunut osaksi kasvojen puhdistuta viime kesästä lähtien ja enää en luopuisi siitä mistään hinnasta. Kirjoitin parista hyvästä puhdistusöljystä tässä postauksessa. Tämän jälkeen kaappeihin on löytänyt tiensä pari muutakin öljyputsaria, joista haluan vinkata koostumukseltaan kiinteästä Holika Holika All Kill Cleansing Oil Balmista*, joka on ihan mielettömän tehokas meikinirrottaja! Kasvoille hieroessa balmi alkaa sulamaan ja irrottaa super kestävät meikkivoiteet, ripsivärit ja peitevoiteet aivan kokonaan. Tämän jälkeen kun vielä pesee naaman toisella puhdistusaineella, ei kasvoilla ole merkkiäkään meikistä. Tämän saatavuus on muista tämän postauksen tuotteista hieman huonompi, mutta muun muassa Eleven* myy tätä ja se maksaa noin 15 euroa.

L300 Ultra Sensitive Foaming Cleanserin ostin, koska ihoni oli todella huonossa kunnossa ja kuiva, joten tarvitsin hellävaraisen ja kosteuttavan puhdistusaineen. Koostumus on todella maitomainen ja kasvoilla tämä putsari alkaa hieman vaahtoamaan. En ole käyttänyt tätä ilman kaksoispuhdistusta, mutta osana sitä tämä on oikein mainio! Tämä ei sisällä ollenkaan ihoa tukkivia ainesosia, joten suosittelen ehdottomasti herkälle, epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Hinta on noin kuusi euroa ja tätäkin saa helposti päivittäistavarakaupoista. L300-tuotteet ovat muuten Suomen Asian Beauty-harrastajien suuressa suosiossa!

Madaran Daily Defence-nokkossuihkeen* ostin joulukuussa ja tämä on ollut pelastajani kovimmilla pakkasilla! Nokkonen hoitaa ja rauhoittaa ja Aloe Vera kosteuttaa ihoa. Tämä on sopinut myös hyvin päivän mittaan meikin päälle käytettäväksi. Kesälläkin tämä tulee olemaan varmasti ihana kasvojen freesaaja ja viilentäjä! Hinta on noin 17 euroa ja muun muassa nettikaupoista Biodelly* myy tätä.

Viimeisenä Organic Shopin kosteusvoide vartalolle, joka on ihan T-Ä-Y-D-E-L-L-I-N-E-N! Sain tämän pari viikkoa sitten ollessani Vita Liberatan tilaisuudessa. Body Desserts Modelling Body Souffle* sisältää appelsiiniöljyä, joka pehmentää ihoa ja arganöljy kosteuttaa pitkäkestoisesti. Tuoksu on ihana, oikean appelsiinin tuoksuinen ja koostumus on jotain voiteen ja rasvan väliltä. Ehkä vähän geelimäinen? Voide imeytyy nopeasti, joka on itselle todella tärkeää. Monet ovat varmasti törmännet Organic Shopin luonnonkosmetiikkaa oleviin tuotteisiin, kuten hiusnaamioihin. Valmistaja on sama, mutta Body Desserts vartalovoiteet, sekä vartalokuorinnat eivät ole täysin luonnonmukaisia tuotteita, mutta sisältävät paljon ainesosia luonnosta. Purkit ovat myös isompia, huimat 450ml ja hinnat pyörivät 7,5-9 euron välilllä. Käykää muuten ihmeessä kurkkaamassa miltä tämän sarjan kuorinnat näyttävät! Vielä en ole omaani ottanut kotona käyttöön, mutta tuoksu ja koostumus on 5/5!

Löytyikö mielenkiintoisia tuotteita, joita aiotte kokeilla? 

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

    VastaaPoista
  2. Voisin testata tuota Holika Holikan Oil Balmia. Tykkään tosi paljon sekä Biothermin että Cliniquen versioista, mutta hinta on huomattavasti korkeampi. Aina parempi jos löytäisi yhtä hyvän edullisempana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sain kaverilta testiin puolikkaan pullollisen sitä Biothermin oranssia putsaria. Siihen verrattuna tämä putsaa huomattavasti paremmin! Muutenkin kätevä purkki pakata esimerkiksi reissuun, koska ei tarvitse pelätä pullon vuotamista tai siirtää vaan spatulla pienen määrän matkakokoiseen purkkiin 😊

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela