Kello jokaiseen tilanteeseen ja Daniel Wellington alennuskoodi

perjantai 24. marraskuuta 2017

*Postaus toteutettu yhteistyössä Daniel Wellington kanssa

Rannekellot ovat oikeastaan ainoa käyttämäni asuste, enkä nykyään osaa pahemmin edes käyttää muita koruja. Pienet korvakorutkin ovat alkaneet tuntumaan vierailta päivittäisessä käytössä, joten koruissa luotan asuun sopivaan rannekelloon. Daniel Wellingtonin kellot ovat ehdottomasti käytetyimmät rannekelloni, sillä pidän niiden sirosta ulkonäöstä ja ne ovat ranteessa todella kevyitä. Tein työtä tietokoneella ja käytän muutenkin aikaa paljon tietokonetta näpytellen, joten kevyt, rannetta rasittamaton kello on aivan ehdoton. Muistatte varmasti ajan, jolloin jokaisen rannetta koristi iso, maskuliininen kello. Minulta löytyy edelleen yksi sellainen, mutten voi käyttää sitä, koska se tuntuu niin raskaalta ranteessa. Tästä syystä pienet ja kevyet kellot ovat vakiinnuttaneet paikkansa vasemmassa ranteessani.Pitkään silmää miellytti eniten metallisella tai nahkaisella rannekkeella olevat kellot, mutta viime aikoina käyttöön on päässyt kaikista eniten unelmankevyt Classic Petite Cornwall 28mm:n kellotaululla. Pehmoinen Nato-ranneke tuntuu miellyttävältä ranteen ihoa vasten ja kello sopii asuun kuin asuun.

Minulla on vielä loppuun huippu uutisia teille! Tänään perjantaina Black Fridayn kunniaksi jokaisen kellon mukaan saa  valita täysin ilmaiseksi toisen rannekkeen. Kyseisen tarjouksen voi hyödyntää myös alennuskoodiin ja käyttämällä kassalla koodin mikaelakosk saa koko tilauksesta 15% alennuksen. Esimerkiksi tässä postauksessa näkyvälle kellolle+lisärannekkeelle ilmaisella toimituksella jää hintaa ainoastaan 84,15euroa. 


Millaisista rannekelloista te pidätte?

2 kommenttia:

  1. DWn kellot on kyllä super kevyitä ja mukavia ranteessa (: Mie itse kyllä tykkään noista dwn nahkaisella rannekeella olevista kelloista!<3 miulla on nyt olla dw rantees kohta 4vuotta ja en kyllä aijo tästä luopua vielä pitkään aikaan, jos koskaan! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kanssa pari nahkarannekkeista vähintään neljän vuoden, ehkä jopa viiden?, takaa ja kestänyt tosi hyvin käyttöä :) Nyt olen mieltynyt vaihtelun vuoksi näihin Nato-ranneekeisiin ja metallisiin kelloihin.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela