Tärppejä luonnonkosmetiikan Black Friday-tarjouksista + muita vinkkejä

perjantai 24. marraskuuta 2017

Black Friday on taas täällä ja moni kauppa kivijalasta nettikauppaan on huomioinut tämän suuren shoppailupäivän. Jouluaattoonkin on enää tasan kuukausi (jee!), joten joululahjakauppa alkaa vilkastua. Ja jos ei välttämättä vielä jaksa vaivata päätä joululahjojen miettimisellä, on BF-tarjousten hyödyntäminen itsensä hemmotteluun aivan yhtä sallittua, jos minulta kysytään!

Luonnonkosmetiikan faneja hemmotellaan tänään ja monet siihen erikoistuneet nettikaupat, kuten Jolie*, Biodelly* ja Natural Goods Company* ovat laittaneet tulille aivan pommeja Black Friday-tarjouksia. Joliella on monet tuotemerkit -20%, mutta muun muassa Madara ja Rahua ovat 30% alennuksella koko tämän päivän (24.11.) ajan. Biodellyltä saa 24.-27.11. kaikista tuotteista 20% alennuksen koodilla biodellyblack. Natural Goods Companylla on muun muassa Santen tuotteet 25% prosentin alennuksella sekä muutama valikoitu tuote huomalla 40% alennuksella ja tarjoukset ovat voimassa 24.-27.11. välillä. Kokosin vielä alle omia suosikkejani kolmesta eri hintaryhmästä.

*Postaus sisältää affiliate-linkkejä
Natural Goods Company:

Biodelly:
Madara saippua karpalo & kataja 5,20€ (käytä koodia biodellyblack)

Biodelly:
Flow kosmetiikka Kahvi suolakuorinta 15,92€ (käytä koodia biodellyblack)

Natural Goods Company:

Beauty pop up:

Jolie:


Kannattaa myös huomioida seuraavien nettikauppojen Black Friday-tarjoukset:

Stockmann.com:
Perjantaina muoti -20%. Lauantaina kauneus 20%. Sunnuntaina kodin tuotteet -20%. Lisäksi ilmainen toimitus yli 50euron ostoksiin.

Viikonlopun aikana saa 20% alennuksen 50e ostoksista ja 30% alennuksen 200e ostoksista sekä valikoituja tuotteita 30-50% alennuksella. Lisäksi klo 11-23 välillä on 40% alennuksessa tunneittain vaihtuva tuotemerkki.

2000 tuotetta 50% alennuksella.

Paljon tuotteita jopa 50% alennuksella. Katso kaikki tuotteet täältä.

Perjantaina kaikki piilolinssit -50%, aurinkolasit -30%, digilasit -30%, piilolinssitarvikkeet ja silmienhoitotuotteet -30%. La-ma kaikki -30%.

Paljon tuotteita tarjouksessa, katso kaikki täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela