Suoraan kotiovelle tullut yllätys

lauantai 21. lokakuuta 2017

Heipparallaa ja mahtavaa viikonloppua teille kaikille! Viikko on mennyt aivan hujauksessa, tai oikeastaan koko syksy tuntuu menneen ohi aivan täysin. Tänä aamuna yhdeksän kieppeillä töihin lähtiessä havahdui siihen, että talvi tekee oikeasti tuloaan. Lämpömittari olikin asteen pakkasen puolella ja sormia palelsi kotiin unohtuneiden hanskojen takia. Tai en oikeastaan edes unohtanut niitä kotiin, vaan jätin ne lipaston päälle, koska totesin mielessäni, ettei siellä nyt voi olla niin kylmä, että niille olisi tarvetta. Omasta hölmöydestä tuli taas kärsittyä. Mikä ihme siinä on, että edelleenkin 27-vuotiaana talven tulo yllättää. 😄

Postauksen aihe ei ole kuitenkaan päivitellä tätä tulevaa talvea, vaan hiljattain testiin saamani syyskuun ja lokakuun Bette box. Kauneusboksien suhteen olen aika noviisi ja aikaisempi tutustuminen NSB:n kauneusboksiin oli ensimmäinen kerta, kun sain hyppysiini jotain vastaavaa. Bette boksi on ollut markkinoilla jo iät ja ajat, joten oli mukava päästä viimein itsekin tutustumaan tähän yllätyslaatikkoon.

Hieman Bette Boxia siitä tietämättömille pohjustaen, kyseessä on kuukausittain tilaajalle toimitettava yllätysboksi, joka sisältää täysikokoisia sekä testerikokoisia kauneustuotteita. Boksit elävät pitkälti eri vuodenaikojen mukaan ja vuosittain on myös teemabokseja, kuten uusin lokakuun Bette Box, johon oli koottu bloggaajien suosikkituotteita. Oli mielenkiintoista tutkiskella bloggaajakollegoideni lempituotteita sekä päästä kokeilemaan paria tuotetta, joiden kokeilua olen pidempään harkinnut. Näistä kahdesta syyskuun boksi oli kuitenkin itselleni mieluisampi, sillä siinä oli monipuolisemmin eri tuotteita, kun taas lokakuun bloggaajaboksissa tuotteita oli ainoastaan viisi, vaikkakin  Lumenen täysikokoinen tuote oli suht arvokas. Tilaajalle boksi maksaa kuukausittain 18.90 euroa ja sieltä tulevien tuotteiden kokonaisarvo on keskimäärin 40-70 euroa.

Bloggaajaboksi piti sisällään Lumene Invisible Illumination Instant Glow sävyseerumin sävyssä universal medium, L’Occitane en Provence Shea Ultra Rich -vartalovoiteen minikoossa, matkakokoisen Treaclemoon One Ginger Morning -suihkugeelin, Ziaja Goat’s Milk Moisturizing Day Cream -päivävoiteen 10ml näytekoossa ja minikokoisen Curaprox Black is White -valkaisevan hammastahnan. Lokakuun boksin lempi tuotteeni olivat ehdottomasti Lumenen sävyseerumi, pitkään ostoslistalla ollut Curaprox-hammastahna sekä suihkugeelinipona omaksi yllätyksekseni Treaclemoonin suihkugeeli, joka meni saman tien ostoslistalle täysikokoisena tuotteena. Tuoksu on ihanan pirteä ja vaikka en yleensä tykkää kovin vahvasti hajustetuista suihkugeeleistä, menetin tälle sydämeni täysin. Olen nähnyt näitä vegaaneille sopivia suihkugeelejä monet kerrat, mutta olen todella nipo sen suhteen, miltä suihkugeelin pakkaus näyttää. Treaclemoonin pakkaukset ovat omaan esteettiseen silmään liian levottomia, joten en ole ikinä edes tuoksutellut kyseisen merkin tuotteita, vaikka ne ovat olleet nenäni edessä monet kerrat! Ziajan kosteusvoiteesta en osaa vielä sanoa mielipidettäni, sillä olen vasta tuoksutellut voidetta. Tuoksun puolesta tuo ei tosin ole menossa jatkoon ja koostumus vaikutti aika tahmaiselta päivävoiteelle. Aion kuitenkin antaa voiteelle mahdollisuuden, sillä se on saanut ihan hyviä arvosteluja niin kauneusbloggaajilta, kuin kuluttajienkin keskuudessa.

Lumenen sävyseerumi oli kiva yllätys ja vaikka en ole suuri Lumenen tuotteiden fani, oli kiva päästä kokeilemaan miten tällainen tuote soveltuu omiin meikkaustarpeisiin. Peitto on todella kevyt, joten sellaisenaan se ei todellakaan riitä kasvoilleni, mutta aion hyödyntää tuota meikkivoiteiden joukossa. Tietenkin sävyseerumia voisi käyttää "meikittömään meikkiin", mutta yleensä meikkaan mieluummin kunnollisen meikkipohjan tai en käytä lainkaan meikkiä. Pakko muuten kritisoida sen verran, että mielestäni oli aika omituista, että sävyksi oli valittu universal medium täysikokoiseen tuotteeseen. Minuahan tuo ei tietenkään haitannut sillä itselleni sävy oli sopiva, mutta veikkaan, että vaaleampi sävy olisi varmasti ollut useammalle käyttökelpoisempi, varsinkin kun kyseessä on seerumi. Huomiona vielä, että kahtena kuukautena peräkkäin täysikokoinen  tuote on juurikin Lumenelta. Syyskuun boksissa Lumenen tuote oli Nordic Chic Soft-mattapuuteri.

L'occitanen tuotteet ovat olleet jo pitkään suosikkejani ja Bette Boxista tullut kosteusvoide oli tuttu viime vuodelta L'occitanen omasta joulukalenterista tulleena. Kyseinen superkosteuttava voide on todella hyvä kuivalle talvi-iholle, mutten ole kuitenkaan ihastunut siihen  niin paljon, että hankkisin sen täysikokoisena. L'occitanen Shea-sarja on kyllä muuten tutustumisen arvoinen ja itseltäni lähtee lämpimät suositukset Shea-puhdistusöljylle sekä sheavoi-käsirasvalle.

Bette Boxiin tutustuminen oli oikein positiivinen kokemus ja vaikka kritisoinkin hieman boksia, fakta on, että tämän tyyppisissa tuotteissa on varmasti jokaiselle niitä hittejä ja huteja. Toisaalta taas ne aluksi hutituotteilta tuntuvat tuotteet saattavatkin nousta suosikeiksi. Nykyään kosmetiikkaa on helppo kierrättääkin erilaisilla nettikirppareilla tai lahjoa läheisiä, joten eiköhän jokaiselle tuotteelle löydy käyttäjänsä.

Mitkä ovat teidän kokemuksenne Bette Boxista?


Bette Box on kuukausittain toimitettava kosmetiikan yllätyspaketti, joka sisältää kauneustuotteita tunnetuilta kosmetiikkabrändeiltä. Tilaa nyt ja saat marraaskuun Bette Boxin upeaan tarjoushintaan vain 14,90€.

Paketti täydeltä hurmaavia kauneustuotteita
Saat joka kuukausi 4-6 kauneusyllätystä
Marraskuun Bette Boxilla valmistaudutaan tulevaan juhlakauteen
Mukana mm. värikosmetiikkaa sekä uutuusbrändi


Alennuksen saat syöttämällä ostoskorissa koodin: marraskuunbette

Tarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten nappaa omasi jo tänään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela