Nordic Style & Beauty Box - ensivaikutelma

maanantai 15. toukokuuta 2017

Heippa ja aivan mahtavaa maanantaita kaikille! Itsellä alkaa viikko rennosti, sillä vietän tänään vapaapäivää ja palaan vasta huomenna viikonlopun vietosta töihin. Päivä onkin mennyt pitkälti siivotessa, asioilla käydessä ja blogin parissa. Illemmalla suuntaan vielä salille korkkaamaan tämän viikon treenit, joten huomenna palataan energisenä ja hyvin rentoutuneena töihin.

Enempää höpisemättä postauksen aiheeseen, eli ehdottomasti mielenkiintoisimpaan markkinoilla tällä hetkellä olevaan kosmetiikkaboksiin - Nordic Style & Beauty Boxiin. Sain kivan mahdollisuuden tutustua NSB beautyboxiin ja viime viikolla hain omani pakettiautomaatista. Pakko myöntää, että olin jo pieniä sneak peekeja nähnyt boksin sisällöstä, mutta se ei lieventänyt yhtään innostusta tämän unboksaamisesta. Hulluhan pitäisi olla, jos ei olisi innoissaan paketista, joka on täynnä kosmetiikkaa! Tai ainakin silloin, kun kyseessä on kaltaiseni kosmetiikkahullu...

Saamani kevään yllätysboksi sisälsi todella monipuolisesti erilaisia tuotteita. Pidin juurikin siitä, ettei tuotteet olleet yksipuolisesti painottuneet ainoastaan esimerkiksi ihonhoitoon, vaan boksista löytyi niin kosmetiikkaa, hiustuotteita, että muuhunkin kauneudenhoitoon tarvittavia tuotteita. Löytyi paketista muuten myös matkaan kätevästi mukaan otettava Flint -tarraharjakin! Ehdoton positiivinen yllätys boksissa oli täysikokinen Batisten kuivashampoo, Lumenen kasvosuihke sekä NSB:n Liesen hehkuttamat Eyluren Vegas Nay - irtoripset. Tämä paketti oli muutenkin kuin minulle tehty, sillä oma Batisten kuivashampoo (juuri sama, joka oli tässä paketissakin) vetelee viimeisiää ja minulta löytyi ennestään myös samainen syväpuhdistava konjac -sienikin, jonka käyttöikä alkaa olemaan lopussa. Molemmat tuotteet saavat lämpimät suositteluni ja 5/5!

Olen lukenut paljon vastaavista kosmetiikkabokseista sekä törmännyt myöskin kritiikkiin, ettei aina ole välttämättä saanut rahalle oikein vastiketta. Olen ollut henkilökohtaisesti hieman skeptinen näitä kauneusbokseja kohtaan ja tämä saamani boksi oli elämäni ensimmäinen kauneus- tai kosmetiikkaboksi. Vaikka sainkin tämän lahjaksi, olisin ehdottomasti tuntenut saaneeni rahalle vastiketta, jos olisin tilannut tämän boksin itse. Tai oikeastaan saaneeni paljon enemmänkin, joka on mielestäni juurikin näiden boksien idea. Tietenkin näistä bokseista tulee joskus hutituotteita, joille ei itse ole käyttöä tai jotka eivät vain säväytä, mutta varmasti aina löytyy lähipiiristä joku, jota tuote ilahduttaa.

Kaiken kaikkiaan mielestäni NSB:n kauneuboksi oli oikein hyvä kokonaisuus ja jään seuraamaan mielenkiinnolla millaisia tuotteita seuraavat boksit sisältävät. Kevään Nordic Style & Beauty Boxia on vielä joitakin kappaleita jälkellä. Kauneusboksi maksaa 39,90e (+pk) ja sen pystyy tilaamaan beautypopup -verkkokaupasta.

Mikä oli teidän mielipide tästä NSB:n boksista? Ja oletteko tilailleet muita vastaavia kauneusbokseja?

4 kommenttia:

 1. Osaatko sanoa miten tämä eroaa markkinoilla kauemmin olleesta betteboxista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Idea on oikeastaan sama, mutta tässä on ideana, että tulisi aina täysikokoisia tuotteita :)

   Poista
 2. Bette Boxeista olen mielelläni maksanut sen 16€ silloin tällöin. Tuo 40€ kuullostaa todella paljolta, mikäli kaikki tuotteet eivät olekaan omaan makuun sopivia. Ideana tykkään kuitenkin todella paljon, sillä tulee testattua uusia tuotteita. Esimerkiksi elämäni paras ripsiväri ja kasvovoide tulivat juuri yllätyslaatikosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta-eroa tosiaan on, mutta bette boxissa tulee ilmeisesti todella paljon näytekokoista kosmetiikkaa? NSB boxissa on panostettu täysikokoisiin tuotteisiin ja mielestäni tässä boxissa on se, että sen voi tilata vaikka vasta sisällön julkistamisen jälkeen, jos boxeja on jäljellä. Ylläriboksihan se ei enää silloin ole, mutta ei ainakaan harmita rahojen hukkaan meneminenkään :) Betteboxeja ei kait voi ns takautuvasti tilata?

   Mutta kaiken kaikkiaan kaikki tällaiset yllätysboksit on kivoja, koska voi löytää todella hyviä tuotteita, kuten mainitsitkin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela