Tallinnan kauneushoitolat: Kristina Ilutuba ja Volyymiripset

sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Heippa ja kivaa pääsiäissunnuntaita! Lupasin vinkata Tallinnan kauneushoitoloista ja ripsienpidennykset Tallinnassa otettuna kiinnostavat varmasti monia. Kirjoitin geelilakkauspostauksessa (teksti täällä) Kristina Ilutubasta ja ollessani todella tyytyväinen geelilakkauksen lopputulokseen, päätin käydä huoltamassa volyymiripseni samassa paikassa. Geelilakkauksesta on nyt kulunut reilu pari viikkoa ja edelleen kynnet ovat todella nätit eikä lakkaus ole lähtenyt repsottamaan mistään kynnestä. Joten tulen ehdottomasti tekemään geelilakkauksen huollon tuossa samassa paikassa!

idnosto
Olen pitänyt volyymiripseni suht luonnollisina ja tällä hetkellä pisimmät ripset ovat 10mm. Varasin ajan 1,5 tunnin huoltoon, joka on sopiva noin kolmen viikon huoltovälille ja jos ripsiä ei ole maksimaalinen määrä. 1,5 tunnin volyymiripsien huolto maksaa 30euroa ja maksimaalisella ripsimäärällä kahden tunnin huolto kustantaa 35euroa. Vieläkin edullisemmin pääsee, jos varaa ripsiajan harjoittelijalle (=noortehniku).

Varasin ajan jälleen netistä ja haluamalleni päivälle vapaita aikoja oli Liisille. Paikassa on useampi ripsiteknikko, mutta ensimmäisellä kerralla meni vähän arpomalla kenelle menen huollattamaan ripset. Liis oli todella mukava ja otti hyvin huomioon, että haluan suht luonnolliset volyymiripset. Ennen huollon aloittamista tarkistettiin vielä pituus sekä kaarevuus. Ripsien huoltoon ei mennys edes täyttä 1,5 tuntia vaan olimme valmiita noin tunnissa ja vartissa. Olin käynyt noin 2,5 viikkoa sitten tekemässä pikahuollon ripsille, koska olin onnistunut saamaan kolon aikaiseksi toisen silmän ripsiin. Nukun todella toispuoleisesti, joten alla olevassa kuvassa huomaa jälleen kolon syntymisen. Eli alla olevassa kuvassa ylempi kuva on ennen huoltoa ja alempi vuorokausi täällä Tallinnassa tehdyn huollon jälkeen.

Olen ihan älyttömän tyytyväinen ripsiin ja suuri huoli yhtä hyvästä seuraajasta Hyvinkäällä ripsiä tekevälle Riinalle oli aivan turha. Varailin juuri äsken toukokuun toiselle viikolle huoltoaikaa, jolloin huoltoväli olisi noin 3,5 viikkoa. 3,5 tai neljän viikon huoltoväli ripsille olisi lompakkoystävällinen ja mahdollistaisi ripsien pitämisen todella siisteinä jatkuvasti. Toivotaan, että ripset pysyvät todella hyvin! Ainakin vielä on kaikki ripset jäljellä ja olen huomannut ainoastaan yhden pudonneen ripsen tämän viikonlopun aikana. Joten positiivisin mielin ollaan!

Edleeen voin lämpimin mielin suositella kynsiin ja ripsiin uutta vakkaripaikkaani täällä Tallinnassa. Ihan parhautta, kun löytyi melkein naapurista näin kiva ja hyvä paikka. Palveluista kesää kohti enemmän mentäessä testiin menee varmasti vielä sokerointi ja ehkä kulmien värjäyskin.

Lauteri 5
Tallinn 10114
Ajanvaraus 
Huom! Maksu ainoastaan käteisellä.

2 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Voisitko tehdä jossain vaiheessa päivitystä microbladingista? Miten kuluneet, plussat ja miinukset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tehnyt postausta niistä pariin otteeseen. Tässä viimeisin :)

   http://www.inhimillinenturhamaisuus.fi/2017/02/kulmakarvojen-microblading-25-kuukautta.html

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela