Tallinnan kauneushoitolat: Geelilakkaus Kristina Ilutuba

lauantai 1. huhtikuuta 2017

Suomesta Viroon on matkustettu jo ikuisuus kauneuspalveluiden perässä. Virossa kauneuspalvelut ovat Suomen hintatasoon verrattuna edullisia, joten ei ihme, että Viron matkoilla halutaan hyödyntää alempaa hintatasoa esimerkiksi kampaamokäynnissä. Nuorempana olen käynyt pari kertaa kampaajalla Virossa, pari vuotta sitten sokeroinnissa sekä tällä viikolla kävin pelastamassa talven kuivattamat kynsinauhani manikyyrissa. Nyt Tallinnassa asuessa pitäisi löytää hyvä paikka, jossa huoltaa volyymiripseni, teippipidennykseni sekä kampaamo, jossa värjätä ja leikata hiukseni. Ilusalongeja on ainoastaan Tallinnassa aivan järjetön määrä, joten haluan tänne blogiin vinkkailla paikoista, joissa olen käynyt.

Olen kerännyt selaimeni välilehteen kauneushoitoloita ja kampaamoja, jotka vaikuttavat hyviltä. Keskiviikkona aivan hirveässä kunnossa olevat kynteni alkoivat ällöttämään, joten varasin yhdestä hyvältä vaikuttavasta kauneushoitolasta ajan manikyyriin ja geelilakkaukseen seuraavalle päivälle. Kristina Ilutuba sijaitsee aivan kotini lähellä, Lauteri  5:ssä. Viru Keskukselta matkaa kauneushoitolaan on reilu 800 metriä, joten sijainniltaan se on todella hyvä, jos on tullut ainaostaan päiväksi Tallinnaan. Lähellä sijaitsee myös Solaris Keskus, joten samalla matkalla voi pyörähtää myös siellä.

Kristina Ilutubaan päädyin, koska kuvia töistä oli paljon ja ne vakuuttivat minut. Tämä paikka oli itse asiassa päätynyt välilehteeni, koska olin kokenut sen potentiaalisena paikkana huoltaa volyymiripseni. Kristina Ilutuba järjestää kauneushoitolatoiminnan lisäksi kauneusalan koulutuksia, joten sekin vakuutti minut ammattitaidosta. Aikakin oli helppo varata netistä ja vaikka Virossa pärjää todella hyvin englannilla, ei palvelun tai ajan kanssa tule tällöin vahingossakaan epäselvyyttä tai väärinymmärrystä. Geelilakkaukseen mennessäkin vastaanoton tyttö puhui hyvää englantia sekä samoin kynsiteknikkoni.

Kynsien tekemiseen meni reilu tunti ja lopputulos oli todella hyvä! Kynsikuvat on otettu tänään, joten toistaiseksi en ole saanut näitä repsottamaan mistään kulmasta! Kävin muutama kesä sitten Espanjassa Fuengirolassa yhdessä paikassa laittamassa geelilakkauksen ja yksi kynsi alkoi jo parin päivän päästä irtoamaan yhdestä reunasta. Ei kiva! Torstaina minun kynteni teki Kaie ja hän oli todella mukava, teki tarkkaa työtä ja olin ja olen edelleenkin todella tyytyväinen lopputulokseen. Geelilakkaus manikyyrilla maksoi 23 euroa. Hinnaston kaikille palveluille löydätte täältä.

Suosittelen lämpimästi Kristina Ilutubaa, jos etsitte ammattitaitoista kauneushoitolaa Tallinnasta. Kasvohoitoja tuolla ei tehdä, mutta kynnet, ripset, jalat ja kulmat saa kuntoon sekä karvanpoistot. Pitääkin heti varailla aika ripsihuoltoon, kun sain vihdoin tietää tämän kuun työvuoroni. Ja vielä loppuun, että tämä postaus ei ole yhteistyö vaan halusin jakaa vinkkini hyvää hyvyyttäni. Hyviä paikkoja on välillä hankala löytää, joten vinkit tulevat usein tarpeeseen!


Kristina Ilutuba
Lauteri 5
Tallinn 10114
Ajanvaraus 
Huom! Maksu ainoastaan käteisellä.

Jos teillä on vinkata kivoja kampaamoja sekä hiustenpidennyspaikkoja Tallinnasta, niin otan itsekin niitä vastaan!

6 kommenttia:

 1. Käy tsekkaamassa igstä semmonen kuin hhelllubeauty, on siis kampaaja :) on puoliksi suomalainen ja puoliksi virolainen, joten hänelle voi myös suomea puhua! Tosi taitava ainakin ign perusteella, siellä myös linkki ajanvaraukseen yms

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin katsomassa ja laitoin muistiin paikan. Harmi, ettei tehnyt pidennyksiä, mutta pitää miettia jos kävisi ensi kerralla siellä värjäämässä pidennykset mukana ja menisi muualle huoltamaan pidennykset. Kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Olisi mielenkiintosta jos päivittelisit, että kauan noi pysyivät hyvinä :-) itse käyn suomessa geelilakkauksessa, ja vaikka sen parikymppiä kalliimmat ovatkin, niin pysyvät 4-5 viikkoa todella hyvinä, jonka jälkeen käyn huollattamassa. Eli käytännössä jos tallinan kynnet pysyvät tuon parisen päivää, mitä mainitsit espanjassa otetuista, ei se välttämättä edullisesta hinnasta huolimatta ole worth it 🤔 Ripsenpidennykset olisi kiva käydä jollain Tallinnan reissulla ottamassa, mutta saas nähdä uskaltaudunko! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt lakkauksesta alkaa olemaan 2 viikkoa ja tosi hyvinä on pysynyt! Mulla on todella liuskoittuva ja hento kynsilaatu, joten vaikka yhdestä kynnestä lähti pieni kohta katkeamaan viime viikolla, niin lakkaus pysynyt silti hyvin kiinni. Eli so far todella lupaava paikka!

   Ripsihuoltoon menen tuohon samaan paikkaan perjantaina, joten siitä tulee postausta piakkoin :)

   Poista
 3. Mä käyn Tallinnassa narva mnt Nail Spassa ja mulla pysyy yleensä 3,5-4vko kunnes joko kynsi katkeaa tai sitte lähtee oma kynsi liuskostumaan. En ole suomessakaan saanut 4 viikkoa pitemmälle geelejä pysymään + sillon jo näyttöä kasvu aika kamalalta niin menen aina 4 viikon välein huoltoon oli geelit irronnu tai ei

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedänkin tuon paikan! Tullut bussilla mentyä siitä ohi monesti ja se oli yksi paikka, jota harkitsin geelilakkaukseen. Halusin kuitenkin ensiksi testata tämän melkein naapurissa olevan, koska säästää aikaa käydä siellä ja vaikutti hyvältä :)

   Yli neljän viikon pituinen huoltoväli olisi todella pitkä, koska huomaan jo nyt kahden viikon jälkeen omissa kynsissä parin millin kasvurajan. Erityisesti värikkäässä lakkauksessa alkaisi jo näyttämään todella törkeältä, vaikka lakkaus olisikin edelleen kunnossa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela