Kauneusrituaaleja ympäri maailmaa

keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Muistatteko vielä viime kuun lopulla kirjoittamani postauksen muiden kehumisesta? Kerroin silloin päässeeni mukaan Doven kampanjaan ja tässä postauksessa paneudutaan paremmin Doven Nourishing Secrets - tuotesarjaan. Sarja mukailee jälleen Doven filosofiaa erilaisuuden kauneudesta, joten meidän jokaisen uniikit piirteemme ja tarpeemme on otettu huomioon laajassa tuotevalikoimassa.

idnosto
Kukaan meistä ei ole täysin samanlainen ja omien uniikkien ihonhoitoon liittyvien tarpeidemme lisäksi maantieteellinen sijainti vaikuttaa paljon siihen, mitä ihomme ja hiuksemme kaipaavat. Nourishing Secrets - tuotesarja on ottanut inspiraationsa ympäri maailmaa niiden luonnosta sekä siellä asuvien upeiden naisten kauneudenhoitorituaaleista. Maat, joista inspiraatiota on haettu ovat Japani, Afrikka, Intia, Keski-Amerikka ja Ranska. Näistä maista jokainen poikkeaa toisistaa täysin niin kulttuurin, kuin luontonsakin osalta, mutta yksi asia on jokaiselle yhteistä - jokaisessa näistä maista asuu ihania, juuri omana itsenään kauniita naisia.

Tuotesarjan tuoksumaailma on todella lempeä ja luonnonläheinen. Suihkuhetki tuoksuu sarjasta riippuen avokadolta, lootuskukalta, laventelilta tai kookokselta ja ihon voi viimeistellä vielä sarjan kosteusvoiteilla. Doven suihkusaippuoita on ollut käytössä jo pitkään, samoin kosteusvoiteitakin erinomaisen hinta-laatusuhteen takia sekä monipuolisen tuoksuvalikoiman ansiosta. Doven tuotteet ovat itse asiassa olleet tuttuja jo pienestä lähtien, sillä niitä on löytynyt lapsuudenkodistani niin kauan kun muistan. Jos ne kelpaavat elämäni tärkeimmille ihmisille, eli äidilleni ja muulle perheelleni, eivät ne voi olla huonoja!

Pidän ihonhoidossa neutraaleista ja luonnollisista tuoksuista ja olen suihkusaippuan suhteen todellinen nipo. Suishkusaippuoissa rakastan kookoksen, avokadon, hunajan sekä pähkinän vivahdetta, joten olen usein löytänyt Dovelta mieluisan tuotteen. En välitä geelimäisistä suihkusaippuoista ja Doven tuotteen ovat sopivan kermaisia ja vaahtoavat mukavasti. Eivät kuitenkaan liian paljon, jolloin lopputuloksena onkin ollut suihkun sijasta vaahtokylpy (kokemusta on!). Eikä unohdeta sitä, että Doven tuotteiden muotoilu ja ulkonäkö ovat omaa silmää miellyttäviä. Ehkä hieman turhamaista, mutta vaikuttaa ainakin itselläni yleisfiilikseen tuotteesta.

Tuotesarjaan kuuluu omat tuotteensa erilaisiin tarpeisiin ja shampoossa sekä hoitoaineessa on otettu huomioon silotusta, korjausta, tuuheutta ja vahvistusta tarvitsevat hiuslaadut. Omilla hiuksillani on niin sanottuja erityistarpeita jo senkin takia, että omistan hiustenpidennykset. Suomessa koulutuksessa viettämälleni viikolle pakkasin mukaan Doven Glowing Ritual - shampoon ja hoitoaineen, jotka lupaavat tekevän hiuksista sileät ja silkkiset upeaa kiiltoa unohtamatta. Pesun jälkeen hiukset todellakin olivat sileät eikä takkuja ollut ilmestynyt. Pidennyshius on todella ankara väärille tuotteille ja sille sopimattoman tuotteet huomaa välittömästi suihkun jälkeen - pyyhkeen alta voi paljastua yhtä isoa takkua olevat hiukset. Riisivettä ja lootusta sisältävät Glowing Ritual - tuotteet todellakin tekevät hiuksista sileät ja kiiltävät. Shampoiden suhteen olen yleensä todella uskollinen, mutta nyt olen huomannut käyttäneeni hiusten pesuun näitä Doven tuotteita aivan huomaamattani.

Glowing Ritual nousi ylipäätänsäkin tuoteperheestä suosikikseni. Ihonhoitotuotteissa lootuksenkukka on kukkaistuoksuista nenälle todella miellyttävä ja kun sen vielä yhdistää riisimaitoon, on tämä tyttö myyty. Glowin Secrets-sarjaan kuuluu suihkutuotteiden lisäksi kosteusvoiteet vartalolle, jolla voi jatkaa tämän tuoksumaailman fiilistelyä. Kerroin olevani suihkusaippuoiden suhteen nipo, joten ette halua edes tietää kuinka tarkka olen kosteusvoiteita. Kosteusvoide ei saa jäädä tippaakaan "pyörimään ja kellumaan" iholle sitä levittäessä, vaan sen on imeydyttävä nopeasti. Kosteutuksen on myös oltava pitkäkestoista, sillä ihoni kuivuu vuodenajasta riippumatta todella nopeasti. Tiedättekö sen inhottavan tunteen, kun ihoa kiristää ja tekisi mieli kylpeä kosteusvoiteessa tai vaikka kookosöljyssä? Jep, niin minäkin. Doven kosteusvoiteissa on aina ollut todella hyvä imeytyvyys ja kosteutus on ollut pitkäkestoista, vaikka tuote ei olisi tarkoitettu extrakuivalle iholle.

Olen todellinen fiilistelijä ja tunteet ohjaavat elämääni todella paljon. Pidän siitä, että Doven tuotteet kaupasta valitessani tai tuotteita käyttäessäni en ajattele ollenkaan sitä, millainen mielikuva minulle syntyy. Tuotetta katsoessani tai käyttäessäni en tunne huonoa omatuntoa tekemästäni kulutusvalinnasta, pelkkä merkin nimi ei saa mieleeni syntymään mielukuvia mallivartaloisista naisista enkä ajattele sitä, mitä muut minusta ajattelevat, koska käytän näitä tuotteita. Ainoa mitä ajattelen on, että haluan valita hyvät tuotteet itseäni varten ja itselleni.

Kannattaa muuten pyörähtää myös Instagramini puolella (@mikaelakosk), sillä siellä on menossa kilpailu, jossa on mahdollista voittaa 50€ arvoinen Dove Nourishing Secrets –tuotepaketti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela