Viime viikosta uuteen viikkoon ja luottoaamupalani

maanantai 13. helmikuuta 2017

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille! Parin harmaamman päivän jälkeen tuntuu taas ihanalta, kun sai herätä sälekaihtimien takaa pilkistävään aurinkoon. Tuli nukuttua puoli kymmeneen asti, joten päätin aloittaa uuden päivän ja uuden viikon lähtemällä suoraan sängystä reilun puolen tunnin lenkille heräilemään. Aamupäivät menevät nykyisin lähes poikkeuksetta blogin kimpussa, joten teki todella hyvää käydä haukkaamassa raitista ilmaa heti aamusta.

Viime viikko meni todella nopeasti ja piti ihan tätä postausta kirjoittaessa avata kalenteri viime viikon kohdalta, koska en edes muistanut mitä kaikkea tuli puuhattua! Alkuviikon olin hieman nuhassa ja kurkkukivussa, mutta onneksi lähes jokaiselle arkipäivälle oli kalenterissa joitain hoidettavia asioita. Salitreeni on rytmittänyt päiviä mukavasti, mutta kipeänä luonnollisesti ei ole salille asiaa, joten kalenterin muut täytteet saivat päivät menemään vikkelästi. Viime viikolla tuli käytyä hierojalla, hammaslääkärissä kahdesti (hamppitarkastuksessa ja irrotettavan viisaudenhampaan röntgenissä), kontrollikäynnillä naistentautien poliklinikalla, vietettyä perjantai-ilta Feel Delightedin kokkausillassa ja viikonloppuna pyörähdin isän kanssa Tallinnassa. Tämä viikko tulee olemaan paljon rennompi, eikä vielä ole kalenterissa kuin pikkuveljen penkkareiden katsominen torstaina sekä myöhäisen ystävänpäivän vietto viikonloppuna.

Tällä viikolla tulee olemaan paljon aikaa käytettävissä blogiin, mutta pää lyö jostain syystä ihan tyhjää aiheiden suhteen. Minulla on word-tiedosto täynnä toteuttamattomia postausideoita, mutta jotenkin mikään niistä ei juuri nyt nappaa. Ruokajuttuja voisin postailla vaikka kuinka, mutta haluan säilyttää blogini monipuolisuuden ennallaan. Vaikka kirjoitankin Inhimillistä turhamaisuutta puhtaasta rakkaudesta bloggaukseen ja käytän tätä väylänä itseni toteuttamiseen, haluan myös palvella juuri teitä - tuottaa jotain, joka kiinnostaa lukijoitani. Totta kai voisin kirjoittaa vain ruokajuttuja, mutta lähes yhdeksän vuoden jälkeen täyskäännös blogin pääaihealueeseen tuntuu jotenkin typerältä. Varsinkin kun itse kirjoittaja, eli minä, on kunnon tuuliviiri ja kiinnostuksen kohteet hyppivät asiasta toiseen hyvinkin helposti! Saisiko muuten jonkinnäköinen ruokateemaviikko blogin puolella kannatusta? Teemaviikolla voisin jakaa blogissani reseptejä ja muita ruokajuttuja, kuten jääkaappini- ja kauppakassini sisältöä, ruokapäiväkirjaa ja niin edelleen.

idfoodlover
Jottei postaus mene ihan turhanpäiväiseen höpöttelyyn niin laitan tähän samaan lähes poikkeuksetta jokaisena aamuna toimivaan aamupalaani - proteiini bulletproof kahviin. Söin vuosia aamupalaksi puuroa, mutta kohta kahden vuoden ajan olen suosinut aamupalana nopeaa, täysin hiilihydraatitonta kahviaamupalaa. Välillä olen juonut sen rasvakahvina käyttäen seassa luomuvoita, mutta maitotuotteita enemmän pois jättäen on sekin jäänyt kokonaan pois. Nyt tähän ihanaan herkkukahviin uppoaa vain maustettua heraproteiinia, kookos- tai MCT-öljyä sekä ripaus ruususuolaa.

Superhyvä superkahvi
3dl luomupuruista valmistettua kahvia
2-3 rkl kookosöljyä tai MCT-öljyä
1 mitallinen maustettua heraproteiinia
ripaus ruususuolaa

Keitä kahvi normaalisti . Kahvin valmistumista odottaessa lisää yksi mitallinen heraproteiinia (vanilja tai suklaa, esimerkiksi minttu-suklaa, toimivat erinomaisesti!), öljy sekä ripaus suolaa blenderiin. Lisää kuuma kahvi blenderiin ja surruttele hetki, kunnes kahvi muuttuu vaaleaksi ja vaahtomaiseksi. Nautiskele heti lempi mukistasi tai kaada termariin ja ota mukaan matkalle. Huom! Muista tarkistaa tehosekoittimen soveltuvuus kuumiin juomiin! Voi olla, että kahvi pitää lisätä käynnissä olevaan blenderiin korkkiaukosta sotkua välttääkseen.


Nyt lähden käymään pyörällä postissa sekä kaupassa ja illan kulutan salilla. Laitelkaa tämän postauksen kommentteihin toiveita blogipostauksista, jos on jotain mielessä. Saisin niiden avulla vähän inspistä tämän viikon sisältöä varten. Kivaa maanantain jatkoa kaikille!

6 kommenttia:

  1. Laita kuvia vanhoista tyyleistäni. Ns kooste tyylistäsi tähän päivään. Tyylimokat yms. Parhaat tyylisi?

    VastaaPoista
  2. Ruokajutut kiinnostaa aina! :D Siis mun puolestahan voisit kirjottaa pelkästään treeni- ja ruokajuttuja ja höpötellä terveydestä ja ihan vaan höpistä omias :p eli siis täällä ainakin kannatetaan täysillä ruoka-aiheista teemaviikkoa!

    -Jaana

    VastaaPoista
  3. Ruokateemaviikko kiinnostaa!
    Myös se että miten ruokapeikon karkottaminen edisttyy :)

    VastaaPoista
  4. Luin uusimman postauksesi ja oli pakko avata tää luettavaksi. Huomisen ostoslistalle heti nämä ainekset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen testaamaan! Blendauksen kanssa kannattaa olla varovainen ja painaa blenderin kantta kunnolla kiinni, jos kahvinkeitin keittää kahvin kovin kuumaksi :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela