Lounastauko auringossa

lauantai 28. toukokuuta 2016

 Moikka! Huh, miten tämä viikko tuntuikin jotenkin kamalan raskaalta. Olin päivissäkin ihan sekaisin ja torstaina tuntui ihan perjantailta, vaikka viikko oli työaikataulultaan aivan normaali. Voi sitä pettymystä, kun havahduin hetken hereillä olon jälkeen, että perhana, tänäänhän on vasta torstai! Noh, nyt ollaan viikonlopussa ja on saanut vähän nollailla. Eilen jätin illalla suosiolla salin väsymyksen ja huonon olon takia takia välistä ja keskityin lepäämiseen.

Tänään, lauantaina, olin Amsterdamiss ja tarkoitus oli mennä IJ-Halleniin kirpputorille. Tuli kuitenkin muutama muuttuja matkaan raidetöiden takia ja normaalisti 50minuutin junamatka meiltä Amsterdamiin kesti kevyet kolme tuntia. En enää edes muista kuinka monessa eri junassa istuttiin ja seikkailtiin Riikan kanssa Hilversumissa ja Weespissä, kun jouduttiin menemään eri reittiä, juniin ei mahtunut ja muuta tuollaista kivaa. Olimme vasta kahden aikaan Amsterdamissa, joten ei ollut enää mitään järkeä mennä IJ-Halleniin, johon olisi ollut vielä vartin lauttamatkakin. Että tuollaista tuuria! Sen verran oli sentään onnea matkassa, ettei alkanut satamaan tai ukkostamaan. Ilma on ollut todella painostava pari päivää ja taivas on näyttänyt suurimmaksi osaksi siltä, että ukkonen tulee niskaan mikä sekunti hyvänsä.
Onneksi emme tehneet tuota matkaa aivan turhaan, koska toisena päivän ohjelmana oli hakea De Bijenkorfista Ranskassa korjauksessa ollut vintage-Louis Vuittonin laukkuni. Laukku meni jo joulukuussa hajalle, mutta sain aikaiseksi vietyä sen korjaukseen vasta noin kuukausi sitten. Korjausajaksi sanottiin noin kaksi kuukautta, mutta iloiseksi yllätyksekseni sain jo maanantaina puhelun, että laukku on saapunut korjauksesta. Jee!

Laukun haun jälkeen kipaisimme hakemaan kaupasta salaatit ja suunnattiin Singelille kanaalin varteen lounastamaan. Nappasin itselleni tölkin kokista ja Pulled pork salaatin perunalla. Oli muuten aika hyvä kombo, joten suosittelen kotikeittiöihinkin kokeiltavaksi. Rakastan BBQ-kastiketta (toimii  mulla riisikakkujen päällä, salaatissa, kanan kanssa, riisin seassa, sellaisenaan sormen päästä syöden... You name it haha!) ja sopi todella hyvin kastikkeeksi tuohon salaattiin.
 Syömisen jälkeen otettiin nopeasti asukuvat. Oli todella kiva saada hieman kesäisempää asua päälle, eikä koko päivänä tarvinnut pitää mukana ollutta jakkua päällä. Pärjäsi aivan mainiosti paljailla säärillä ja pitkähihaisella. Olenko muuten ainoa, jolle sininen ei sovi kovin hyvin? Tummansininen näyttää päälläni aivan kamalalta ja vaaleansininenkin on siinä ja siinä. Kuvissa oleva H&m:n kauluspaita on niitä harvoja sinisiä yläosia, jotka sopivat sävynsä puolesta minulle. Usein jätän kokonaan vaatteen sovittamattakin, jos se on saatavilla ainoastaan jossakin sinisen, varsinkin tummansinisen, sävyssä. Tykkäsin tästä asusta todella paljon ja vaikka se on aika skarppi kauluspaidan ja hieman siistimpien shortsien takia, nahkaiset Tomsit ja sotkuinen nuttura tekee siitä heti paljon rennomman City-asun. Tomseja saa muute hyvään hintaan muun muassa Ellokselta*.

Shirt H&m/Shorts Zara/Shoes Toms/Bag Louis Vuitton/Watch Daniel Wellington


Nyt pakko painua nukkumaan. Jouduin olemaan ylhäällä hieman pidempään, koska olen ollut lastenvahtina lasten mentyä nukkumaan. Huomenna on taas aikanen herätys, koska lähdemme Riikan kanssa käymään Saksassa Kölnissä. Onneksi menemme autolla, joten luvassa ei ainakaan ole tuollaista samanlaista seikkailua ja säätöä junien kanssa! Hyvää yötä ja palaillaan taas!

3 kommenttia:

  1. Hui kun näytät laihalta näissä kuvissa

    VastaaPoista
  2. Aika jännä toi sinisen värin juttu, mä jotenkin oisin voinu kuvitella että sun ihonsävyyn sopis tosi kauniisti tummansininen! :)

    VastaaPoista
  3. Olet kyllä huikeassa kunnossa! Kyllä noilla säärillä kelpaa shortseissa kipitellä. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela