Take time to do what makes your soul happy

sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Hupsista. Taas tuli oltua poissa pitkään, joten piiiiiitkän videon muodossa kuulumisia ja höpötystä muun muassa opinnoista, Hollannista sekä hormonitoiminnasta :-)

14 kommenttia:

 1. Kovasti tsemppiä tutkimuksiin! Tsh on muuten sellainen et sen kuuluukin olla alhainen... Jos se on yli viiterajan niin voidaan puhua vajaatoiminnasta. Liikatoimintaa kun se menee mittaamattomaksi eli nollaan. Tietenkin ne muutkin kilpirauhas-arvot vaikuttaa , eikä yksi kerro kaikkea :( sulla ainakin treenivideois huomaa et tukka ohentunut? Joka on kyl yks vajaatoiminnan oire, samoin noi kuukautishäiriöt :( ja lapsettomuus. Valitettavasti itsellekin tuttuja vaivoja :(

  VastaaPoista
 2. Mikä oli päällimmäinen syy et halusit lähtee hollantiin? Ja miks just tohon kaupunkiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään Keski-Euroopan maista ja mielenkiintoinen sekä kaunis maa :-) Kuitenkin tärkein syy oli kaipuu ulkomailla asumiseen, johon oli tällä hetkellä mahdollisuus opintojen ja elämäntilanteen suhteen. Hollanti ja Zeist valikoitui puhtaasti siitä syystä, että sieltä löytyi todella hyvä perhe. Ei siis ole ketään miehekettä tai muuta vastaavaa siellä haha!

   Poista
 3. Näytätpä jotenkin hyvältä tässä videossa! Tosi kivat noi sun hiukset. :-) tsemppiä kaikkeen, oot ihana!

  VastaaPoista
 4. Pakko laittaa sulle viestiä kun katsoin tän videon. Mulla loppui kuukautisten tulo viime vuoden elokuun aikoihin, aina ollut epäsäännölliset joten heti en tarttunut kiinni asiaan kun niitä ei kuulunut.. Odottelin ja odottelin mutta ei näkynyt. Talven jälkeen varasin sit ajan lääkärille ja sain tuon saman keltarauhashormoni kuurin kun sinä. Ei auttanut mullakaan se kuuri eli liian vähän testosteronia kehossa. Oon tosiaan itekin treenannut monta vuotta aika paljon, välillä enemmän ja välillä vähemmän ja joskus ollut myös vähän lyhyemmän ajan kuukautiset poissa mut tullut sit uudestaan kuitenkin.
  No nyt ne ehti olla melkeen sen vuoden poissa ja muutaman kerran lääkärillä ja gynellä kävin, mitään normaalista poikkeavaa ei löytynyt mut niitä ei vaan kuulunu. Sit kävi niin että mä jouduin (no jouduin ja jouduin mutta varmuudeksi tietenkin) syömään jälkiehkäsypillerin, jokahan siis on aivan järkyttävä hormonipommi suorastaan, mutta siitä noin pari-muutama päivä niin sen lähes vuoden tauon jälkeen ne kuukautiset alkoi. Sen jälkeen tullut parin päivän heitolla lähes säännöllisesti ajallaan nyt kolme kuukautta jo putkeen.
  Ilmeisesti siis niin alhaiset/sekaisin hormoniarvot että tommonen hormonipiikki vasta sai ne käynnistymään. Mitä en siis todellakaan suosittele, eihän se keholle oo hyväksi, mut oli sentään positiivinenkin puoli tässä mun käyttökokemuksessa.
  Nyt odottelen pienellä jännityksellä ensi kuussa niitä alkavaksi kun olis tarkoitus alottaa e-pillerit, lääkärin mukaan vois auttaa ja pitäs saada kierron vielä entistä enemmän säännölliseksi ja hormonit tasoittumaan, toivotaan. Pelkäsin nimittäin itekin tota lapsettomuus asiaa, vaikka ei tällä hetkellä ole lapsenteko vielä käyny mielessäkään tai edes tulevaisuudenhaaveissa. toivotaan silti ettei siinä vuodessa ehtinyt mitään suurempaa vahinkoa tapahtua
  :-)

  VastaaPoista
 5. Sun kilpirauhasarvoista...TSH sulla on tosi hyvä (naisella hyvä olla alle 2) eli parempi on että se ei nouse yhtään...T4V sulla on aika alhainen, sen olisi hyvä olla ainakin joku 13-20 väliltä.

  VastaaPoista
 6. Hurjan paljon tsemppiä! Lapsettomuus ei oo mikään pieni asia kenellekään. On se jokaiselle naiselle iso juttu, halusipa lapsia tai ei. Ymmärrän, että painaa mieltä. Toivotaan, että asiat selviää. :-) Oot hurjan rohkea, kun uskallat puhua näistä asioista.

  VastaaPoista
 7. Katoin sun uudet kuvat ig ja ois kiva kuulla kuulumisia niiden suhteen. Mitä tavoitteita sulla on nykyään, miten syönnit ja urheilut muuten jne jne? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitää kirjoitella joku päivä :) mitään tiettyä tavoitetta ei ole, kunhan treenaan intohimosta treenaamiseen ja noh, sen takia että haluan saada kropan omaa silmää enemmän miellyttäväksi. Ruuat noudattaa peruskaavaa, eli ruokaa 5x viikossa, salipäivinä lisäksi palkkari, herkkuja tulee satunnaisesti jne. Ei mitään ihmeellistä siis!

   Poista
 8. Moi! Itsekin suunnittelen tilaavani tukkaa ebaystä. Minkä nimiseltä myyjältä tilasit ja paljonko mahtoi maksaa? Kiitos vastauksesta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.ebay.co.uk/usr/skylamps08 tuolta myyjältä ostin :) Saksasta tuli, nopea toimitus ja hius ihan hyvän tuntuista ainakin toistaiseksi. Hinta riippuu paljon ottaa tukkaa ja esim onko montaa sävyä (useammat postarit). mulla meni about 100puntaa kun otin 4x20osiota ja kaikki eri sävyä.

   Poista
 9. "Ruuat noudattaa peruskaavaa, eli ruokaa 5x viikossa".. hups, tiukka dieetti! :D

  VastaaPoista
 10. Voisiko hormonien alhaisuuteen olla syynä iso painonpudotus / liian alhainen rasvaprosentti / liian kova treenaaminen? Vaikka sulla olisikin painot ja prosentit normaalin rajoissa, niin kropat ovat kuitenkin erilaisia ja joillakin kroppa vaatii toimiakseen isomman rasvaprosentin kuin jollakin toisella. Keho tarvitsee myös riittävästi ruokaa ja lepoa. Varmasti tosin tiesitkin sen jo.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela