020914

tiistai 2. syyskuuta 2014

No jopas musta on tullut ahkera bloggaaja! Teki ilmeisesti ihan hyvää tämä arkeen paluu ja kiireen väheneminen sekä tietysti se, että mulla on aika pitkiä päiviä koulussa joten jaksaa vähän panostella niihin vaatteisiinkin. Nyt saa vielä kuvailtua hyvin asukuvat ulkonakin, joten otetaan kaikki irti tästä syyspukeutumisesta :-) Mulla on ollut hyvin kansainvälinen päivä tänään, koska tässä lukukaudella mulla on aina tiistaisin aamusta puoleen päivään yksi englanninkielinen kurssi ja lounastauon jälkeen 2,5 tuntia kestävä ruotsinkurssi. AMK:ssa nuo kieltenkurssit on todella kivoja, koska ne ovat paljon rennompia verrattuna "perus"kursseihin ja saa vähän vaihtelua niihin toisinaan puuduttaviin luentoihin.

Ostin aika paljon syysvaatteita Espanjasta, mutta en kuvaile ostoksia tänne blogiin erikseen, koska nämä tulee aika hyvin näköjään kuvattua ihan asujen yhteydessä. Mullahan ei ollut painon putoamisen vuoksi oikeastaan yhtään mitään syys- tai talvivaatetta vaatekaapissa vaan jouduin kaikki myymään jo alkuvuodesta sekä kesällä kirpparilla, joten vaatekaappia on saanut uudistaa pakosta oikein urakalla. Mukavaa hommaahan tuo on, mutta lompakolle aika raskasta. Mun vielä pitää tämä loppuvuosi elää mahdollisimman säästeliäästi ja tiukasti, mutta onneksi on nyt rättiostokset tehty niin voi keskittyä siihen säästämiseen ja vaatekauppojen välttelyyn ;-)

 Knit Stradivarius (similar*)/Jeans Freddy Wr.Up/Watch Michael Kors

Mun pökät varmasti jakaa mielipiteitä ja itsekin vieroksun noista "peppuhousuista" niitä kankaisia, varsinkin vaaleita versioita. Nuo farkut kuitenkin ovat ihan mahtavat ja ei niin huomiota herättävät verrattuna esimerkiksi beigeihin kankaisiin. #Haters gonna hate, likers gonna like, niin se vaan aina menee. Nyt alan vaihtelemaan jumppavaatteita päälle sekä pakkailemaan salikamoja ja suuntaan postin kautta salille. Oli muuten hyvä ruuhka eilen, kun  vähän ennen seitsemää aloittelin treeniä. Lisäksi aika paljon uusia naamoja näin kesän jälkeen, johon varmasti kesä sekä uudet Keravalla opiskelunsa aloittaneet opiskelijat ovat osasyyllisiä. Kuitenkin ihan sujuvasti sai omat jumpat onneksi tehtyä, vaikka oli jalkapäivä :-) Tänään vuorossa olkapäät ja ojentajat, joten ei pitäisi olla ongelma vaikka populaa salilla olisikin. Palaillaan! Xx

Ps. Koska olen syntisen laiska ja huono vastaamaan kommentteihin (anteeksi, en vaan saa aikaiseksi ikinä :-( ), haluisitteko pitkästä aikaa kysymyspostauksen?

3 kommenttia:

  1. Kääk, siis noi housut on ihanat!!!! En oo oikein syttyny noille, mutta toi väri on ihana :) Eikä neulekaan paha oo!! ;)

    VastaaPoista
  2. Kysymyspostaus ois kiva. Millon teet päivitystä velkatilanteesees?

    VastaaPoista
  3. Tosi kaunis tuo neule, väri sopii sulle tosi hyvin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela