Let them haters hate and be your biggest motivator

lauantai 5. huhtikuuta 2014

Heippa! Ennen ja jälkeen kuvia kropasta on toivottu paljon ja vihdoin rohkenin ne tänne blogiin laittamaan. Otin tänään aamulla taas välikuvat ja pakko myöntää, että järkytyin aika paljon siitä kuinka paljon vain neljässä kuukaudessa voi saada aikaan! Joulukuukin meni itseasiassa rennommin, koska olin lähes puolet kuusta Espanjassa, jossa söin suht vapaasti ja mitään punnitsematta. Laitoin vielä viimeiseen kuvaan sivuprofiilin muutoksen pelkästä tammikuusta :-) Aamupaino oli 9.12. 72,4kg, 15.1. 69,2kg ja tänään 5.4. aamulla 64,3kg. Pituutta edelleen se 166cm. Kuten vaikka tuossa viimeisessä kuvassa huomaa, niin painossa ei ole eroa kuin viitisen kiloa, mutta ero kehon koostumuksessa on hurja. Eli älkää liikaa tuojottako vaakaa!



Rasva on palanut tasaisesti koko kropasta ja alavatsaa lukuunottamatta olen ihan ok-tyytyväinen tämän hetkiseen kroppaan. Tuo keskivartalo on, kuten aikaisemminkin olen maininnut, se pahin murheeni, mutta kyllä se rasva sieltä silti koko ajan palaa. Hitaasti, mutta varmasti :-) Dieettailen varmaankin syksyyn asti, tosin kesällä saatan mennä vähän rennommin. Riippuu millaisessa kunnossa kroppa on kesän alkaessa, mutta olen mietiskellyt että vedän nyt pari kuukautta vielä todella tiukasti ja jos vaikka kesän menisi sillain, että saisin syödä yhden cheat mealin kerran viikkoon tai pariin. Tai sitten kerran kuussa yksi viikonloppu vähän rennommin. Myös mietin hiilareiden lisäämisen kokeilemista toiselle päivän lämpimälle aterialle, koska uudet perunat ovat todellinen heikkoiteni ;-) Täytyy kysellä Markolta sitten lähempänä kesää, että mitä mieltä hän on. Apua, täytän muuten parin kuukauden päästä, eli 4. kesäkuuta 24-vuotta! Kohta ollaan jo lähempänä 30, kuin 20 :-D

Mua muuten ärsyttää, kun monet ovat mullekin sillain, että oon hyvässä "biitsikunnossa" tätä vauhtia. Öööö, ei se ole mun tavoite? Mun mielestä ylipäätänsä joku bikinikunto ja kesä pelkkänä motivaattorina liikkumiselle ja kilojen karistamiselle on ihan älytön. Harmittavan paljon näkee salilla tyyppejä, jotka treenaa lehti kädessä tai muuten vain huomaa kehonkielestä, että se salilla käyminen on pakkopullaa. Kukaan ei pakota käymään salilla, jos siitä ei pidä. Jos nauttii jumpista, käy monipuolisesti niissä. Tärkeintä kuitenkin on se, että liikkuu ja nauttii siitä liikunnasta. Näin oma motivaatiokin pysyy paremmin, kun tekee sitä mistä pitää. Kaikista parashan tosin on tasapainoisesti harjoittaa lihaskuntoa salilla ja aerobista, mutta varsinkin pelkässä painonpudotuksessa ratkaiseva tekijä on miinuskalorit ja kalorikulutus :-)

Mulla on nyt pää jotenkin ihan jumissa. Ei tule mitään fiksua tekstiä ja ajatus sekä kirjoitus vain tökkii :-D Eli ihanaa lauantai-iltaa kaikille, itse jatkan sohvalla makoilua :-)

44 kommenttia:

  1. Mahtavaa! Saat olla ylpeä itsestäsi :)

    VastaaPoista
  2. Upeeta! Kova työ palkitaan!:)

    VastaaPoista
  3. Siis AIVAN MAHTAVAA... :) Onnea upeesta muutoksesta, ihailtavaa.

    VastaaPoista
  4. Ihan mieletöntä duunia, inspiroit mut just aloittamaan elämänmuutoksen!

    VastaaPoista
  5. Aivan mieletöntä! Olet ihan uskomaton mimmi. :) Ja minä olen ihan täsmälleen samaa mieltä siitä, että liikunnasta täytyy nauttia ja että jokaisen tulisi löytää se oma muotonsa harrastaa urheilua. En usko, että jaksaisin itse loputtomiin asti käydä esimerkiksi salilla säännöllisesti jos en siitä oikeasti nauttisi ihan täydestä sydämestäni. Vielä vuosi sitten en olisi tosin uskonut, että salikärpänen pääsisi tätä naista puraisemaan, mutta niin siinä sitten kävi. :D

    VastaaPoista
  6. ihanaa! siis että voitit itsesi ja sait muutettua elämäntapoja :)

    VastaaPoista
  7. Wau mikä ero. Tää on hyvä kuva, että vaikkä kilomäärän pudotus vähäinen niin lihas vaan painaa enemmän ja kroppa ihan eri planeetalta, hieno saavutus.

    VastaaPoista
  8. Upeeta, mahtava muutos! Ja todellakin olen samaa mieltä siitä, että siitä tekemisestä pitää nauttia! Tai ainakin voi opetella nauttimaan ja haastamaan itsensä tykkäämänä siitä. Mutta jos ei tykkää niin ei tykkää, pakko ei ole. On olemassa niin paljon eri urheilulajeja, että luulisi jokaisen löytävän lajin, josta nauttii. Monet vaan tuntuvat ajattelevan että "pakko" käydä salilla kun "kaikki muutkin" käyvät.

    VastaaPoista
  9. Wau ihan huikea muutos!! :-) En ole noin puoleen vuoteen vieraillut blogissasi ja yllätyin totaalisesti, kun näin nämä kuvat. Sä inspiroit mua ja varmasti muitakin. Sulla on aihetta olla ylpeä itsestäsi!

    VastaaPoista
  10. Oho! Pakko sanoa että iso on todellakin muutos! Hyvä sinä, varmasti se itsetuntoki kohentunu huomattavasti ja jos ei oo niin mun mielestä sun pitäis olla todella todella todella ylpeä itestäs! Ihan sika hieno muutos!

    VastaaPoista
  11. "Harmittavan paljon näkee salilla tyyppejä, jotka treenaa lehti kädessä tai muuten vain huomaa kehonkielestä, että se salilla käyminen on pakkopullaa. Kukaan ei pakota käymään salilla, jos siitä ei pidä. Jos nauttii jumpista, käy monipuolisesti niissä."

    Eikö jokainen saa treenata miten haluaa? Vaikka treenais "pakkopullana", niin mitä sitten, jos nyt vaan haluaa kuntoon ja TARVITSEE sitä saliharjoittelua, vaikke siitä tykkäiskään. Itse esim. en erityisemmin pidä salilla käymisestä, mutta käyn kuitenkin kerran-pari viikossa. Muuten sitten lenkkeilen niin paljon kun voi, mutta talvella etenkin sali/jumpat yms. on ainut vaihtoehto, kun ulkona on niin kylmä (itse oon todella altis sairauksille enkä vaan voi vetää tuolla hirveessä viimassa).

    En tajuu mikä ongelma siinä on, jos käy salilla vaikkei se olis sitä mieluisinta puuhaa? Eikö se oo jokaisen oma asia?

    P.S. Upea muutos kyllä sulla, onko sulla jotain tavoitteita esim. painon suhteen vai miten kauan meinaat "dietata", tai siis niin että ihan tarkkailet kunnolla syömisiä yms.?

    VastaaPoista
  12. Ihan mielettömän urakan oot tehny! Ite painan 50kg ja ihan normipituinen mut oot paaaljon sopusuhtasempi ja timmimpi ku mä! Todella mielettömän älyttömän hieno muutos, jos nyt ei tullu liikaa kehuja!:) jatka ihmeessä samaan malliin! Luulen et ne jotka vinkuu on tosiaan kateellisia, mikä on todella outoa kun sehän on vaan hienoa jos on tyytyväisempi itseensä!:D

    VastaaPoista
  13. Loistavaa,hyvä tyttö;)

    VastaaPoista
  14. Vautsi, kyllä saat olla ylpeä itestäsi!!! Näistä jutuista saa aina inspiraatiota itelleen. Hyvää kevään jatkoa sulle :)
    -Iina

    VastaaPoista
  15. Vau mikä muutos Mikalea! Loistavaa :) tsemppiä jatkoon. :*

    VastaaPoista
  16. Rohkeaa laittaa kuvat, vaikka ei näissä mitään häpeämistä ole. Tosi hoikassa kunnossa olet jo! Tulee itsellenikin motivaatiota, että kyllä sitä on mahdollista laihtua kun tarpeeksi sen eteen tekee :)

    VastaaPoista
  17. Mullakin on probleemana mun alavatsa.. Onks sulla hyviä liikkeitä siihen?:) Ja että mua ärsyttää ku oon koko ajan flunssassa ni en pääse treenailemaan:( Mut sun muutos on upea !

    Kiva että laitat näitä kuvia tänne.. Tästä sun blogista on tullu ihan mun lemppari viime aikoina, ku oon itekkii dietillä ja treenaamassa kroppaani mieleiseksi :) Oot muutenkii mun mielestä muuttunut ja kasvanut huimasti tässä about vuoden aikana, tunnut paljon aikuisemmalta ja viisaammalta. :) Siis mitä näin blogin kautta saa irti.. Hyvää kevään jatkoa ja treeni-iloa! :))

    -K-S

    VastaaPoista
  18. Wau! Onnittelut, hieno tulos! :)

    VastaaPoista
  19. ihan mahtavan iso ero! UPEETA! huomaa erityisesti jaloista, että olet saanut niihin lihasta kerrytettyä joka myös näkyyy! WAU!

    VastaaPoista
  20. Näytät upealta!! Onnittelen aivan mahtavasta muutoksesta, olet todellakin voittanut itsesi! Kuten sanotaan, heitterit heittaa, mutta annetaan heitata! <3

    VastaaPoista
  21. Vau!! Ihan mahtavan duunin oot tehny! :)

    VastaaPoista
  22. En yleensä jaksa kommentoida blogeihin koskaan mitään, mut nyt oli ihan pakko. Aivan huikea muutos! :) Näytät tosi hyvältä ja saat kyllä olla ylpeä itestäsi!

    VastaaPoista
  23. Aivan upeaa!! :) Oot tehny ihan mielettömän duunin ja se kyllä näkyy! Saan susta niin paljon motivaatiota omaan tavoitteeseeni, mulla kans lukemat ja ulkonäkö lähes samat kuin sulla ennen-kuvassa ja sun edistyminen kannustaa niin paljon pyrkimään samoihin tuloksiin! :) You go girl!

    VastaaPoista
  24. Voi vitsi, ihan supermahtavia tuloksia oot saanut aikaan! Oliko sulla lähtötilanteessa ollenkaan ns. raskausarpia tai venymisjälkiä reisissä tai vatsassa? Mulla on niitä ihan kauheesti ja oon pohtinut että kuinkakohan paljon pitää vielä kiinteyttää että sais edes jotakin vähän katoomaan tai haalistumaan..?

    hullusti tsemppiä loppurutistuksiin ja muista nauttia!:)

    VastaaPoista
  25. Loistavaa! Sen takia on jaksanut lukea sun blogia monen monta vuotta, että oot aina uskaltanut rohkeasti tuoda blogissa esiin asioita, joita moni ei uskaltaisi. Täytyy olla aina niin "täydellinen". Olet epätäydellisen täydellinen ja ei voi kuin ihailla, että uskalsit yllä olevat kuvat tänne postata ja minkälaisen duunin oot tehnyt noin lyhyessä ajassa. Keep up the good work! Olet inspiraatio varmasti monelle!

    VastaaPoista
  26. Ihan sairaan hyvä suoritus! Mä en oo sun blogia aikaisemmin lukenut, mutta nyt alan!

    VastaaPoista
  27. Hyvältä näyttää!! :)

    VastaaPoista
  28. Muistaakseni oot joskus aikasemmin sanonu että oot laihduttanu ikuisuuden etkä oo koskaan saanu oikeestaan mitään tuloksia, joten osaatko sanoo mitä oot nyt tehny toisin ku ennen ja missä aiemmin meni vikaan? Ihan uskomattomat tulokset oot saanu aikaan :-)

    VastaaPoista
  29. Todella hienoa työtä! Ja olet ihan oikeassa siinä, että turha lähteä tavoittelmaan pelkästään sitä rantakuntoa, koska mielestäni sellainen tavoite ei ole pysyvää, vaan pysyvällä elämäntapamuutoksella saavutetaan parhaat tulokset :)

    VastaaPoista
  30. Hienoa duunia! :) Tuli mieleen että sulla kun on myös ammattilaisen tuki messissä niin ootko saanut jotain täsmäohjeita miten tuota alavatsaa ja keskivartaloa koitetaan saada kondikseen? Itsellä nimittäin aikas samannäköinen tilanne; muuten oon ihan tyytyväinen jo saavutettuun kiinteystilaan mutta mahan kohdalla on höttöä (ja ylimäärästä nahkaa ehkä?) joka ei tunnu millään ymmärtävän ettei sen läsnäoloa kaivata... :D

    VastaaPoista
  31. VAU! Onpa tosiaan mahtava muutos ja noin lyhyessä ajassa :) Mieti kun vielä jatkat niin wou :) Saat olla kyllä ylpeä. Ja sullahan on tosi hyvä peppu nykyään, treenatun näköinen vaikka joku lättänäksi haukkuihin, ja muutenkin upeesti kiinteytynyt! Jospa itsekin yrittäisi jotain samansuuntaista.... :) Tämmösistä sun postauksista on tullu mun lemppareita.

    VastaaPoista
  32. hyvä muutos jo, mutta nyt pyllyyn lisää reeniä, jotta tulee muotoa niin oot täydellinen :)

    VastaaPoista
  33. Vau ihan huikea muutos!!! Ja mahtavaa, että laitoit kuvatkin. Olet kyllä rohkea ja upea nainen :)

    VastaaPoista
  34. Herranjumala nainen, mun motivaatio kasvoi hurjasti sun ansiostas! Upeeta wau :) !!

    VastaaPoista
  35. Olet todella rohkea ja ihailen sua siitä syystä :) Vaatii paljon duunia saadakseen aikaan tuloksia, onneksi olkoon :) Ole rohkeasti oma ihana itsesi jatkossakin :)

    VastaaPoista
  36. Moi, onko se sun reidessä oleva tatuointi muuttunut kun sun kroppa on muuttunut, vai onko se pysynyt ihan saman näköisenä? (ei näytä näissä kuvissa ainakaan muuttuneen) Itse olen ottamassa reiteen tatuointia, mutta mietin kuinka paljon se 'muuttuu' jos reisi pienenee/kasvaa suuntaan tai toiseen, tai jos esim reisilihas 'kasvaa'? :) Kuinka kipeä paikka reisi oli muuten tatuoida?

    VastaaPoista
  37. Oot uskomaton nainen, niin iso motivaatio :) Oon lukenu sun blogia niin kauan ku voin muistaa, taisit olla lukiossa silloin ku aloitin lukemisen :D Vaikka jutut vaihtelee ajoittain kuulumisista vaatteisiin, vaatteista meikkeihin ja meikeistä liikuntaan&ruokaan, niin sun juttuja jaksaa aina lukea! Vaikutat todella huipulta ihmiseltä joka on kokenut paljon. Lempiblogi ehdottomasti :) Älä anna negatiivisten ihmisten vetää sua alas... Ihanaa kesää Mikaela <3 Ja anteeks ku kommentti jo hieman vanhaan postaukseen mut tästä näkee ton sun kropan muutoksen niin selvästi!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela