Proteiinipudding-pannarit

maanantai 10. maaliskuuta 2014


Olin melkein jo tyytynyt kohtalooni, että proteiinipannarit eivät mene dieettini makroihin ilman aamupuurosta luopumista. Olen yrittänyt tehdä pannareita Fastin puddingjauheilla sekä perus prodejauheilla ilman banaania ja/tai kaurahiutaleita, mutta eipä siitä mitään muuta ole tullut kuin sulanutta proteiinia paistinpannulla. Viime viikolla bongasin Voimariini-blogista pari pudding-jauheeseen tehtyä pannariohjetta, joissa oli käytetty Mannisen pudding-jauhetta sekä pelkkää maitoa tai vettä. En meinannut uskoa silmiäni. Ilmeisesti Mannisen ja Fastin pudeissa on jokin ihmeellinen eroavaisuus, jonka vuoksi toinen ei sovellu yhtään kuumentamiseen sellaisenaa.

Tänään kävin lounastauolla Fitnesstukun* Lönnrotinkadun myymälässä hakemassa itselleni kilon pöntön Mannisen vaniljan makuista pudding-jauhetta* ja sormet syyhyten jäin odottelemaan iltaa, jolloin pääsen treenin jälkeiseksi ateriaksi paistelemaan itselleni pannareita. Ja voi kyllä, tämä toimi moitteettomasti!

Laitoin 35g puddingjauhetta 1,5dl rasvatonta maitoa, josta tuli kolme pienehköä pannaria. Lisäksi sekoitin 50g maitorahkaa tilkkaan maitoa "kermavaahdoksi" ja muussasin sulatettuja vadelmia päälliseksi. Voi pojat, että oli hyvää! Koko Satsissa oli kaloreita vain 222kcal (P 39g/H 12g/R 1,3g). Prodea tohon tulee aika reilusti, mutta eipä se nyt niin justiinsa ole. Taikinan sekaan voi myöskin lisätä ölyä, mutta nyt jätin sen pois koska treenin jälkeen ei suositella syötäväksi rasvoja, koska se hidastaa proteiinin imeytymistä.

Täältä muuten löytyy myöskin aikaisemmin tekemäni arvostelu Mannisen puddingeista :-) Ei todellakaan mennyt hukkaan tuo 35,90e ja nyt harmittaa suunnattomasti, kun olen ostanut kaappiin muutaman pussin eri makuisia Fastin puddingeja, koska nämä Manniset ovat paljon paremman makuisia. Jotenkin ollut vaan liian helppo kauppareissun yhteydessä ostaa niitä Fasteja. No, tästä taas opimme!

6 kommenttia:

  1. Mitennniiin Fast ei sovellu kuumentamiseen sellaisenaan vai mitä tarkoitit?

    Mulla oli kerran kananmunat loppu ja tein juuri fastin puddingista, maidosta ja kaurahiutaleista lätyn ja tuli kyllä todella hyvänmakuinen! eihän se kasassa kovin hyvin pysyny mutta maku oli kyll oikei hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyse olikin lettujen tekemisestä ilman esimerkiksi niitä kaurahiutaleita, kuten tekstissä kirjoitin

      Poista
    2. Joo mutta luulen ettei sillä 1rkl kaurahiutaleita ole kovinkaan suurta merkitystä...

      Poista
  2. Eiks ne banaani- munaletutkaan sovi dieettiin? Nehän on helppoja ja tosi hyviä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Banaanissa on liikaa hiilareita ja mä en oikeen tykkää niistä muutenkaan :(

      Poista
  3. Pitäis itsekin ottaa toi pudding testiin.. Ostan kyllä suosiolla Mannista, mitä oon kuullut, niin pitäis olla parempi maku ja koostumus muutenkin kun Fastissa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela