InBody-tuloksia ja fiiliksiƤ

keskiviikko 12. helmikuuta 2014


MƤ en tiedƤ miten aloittaisin tƤn postauksen. Olen vain niin ƤllikƤllƤ lyƶty. Mua jƤnnitti koko pƤivƤ ihan kamalasti, pelotti ettei mitƤƤn tuloksia ole tullut ja jos olenkin mokannut jotain. Onneksi nƤin ei ollut ja InBodyn tulokset olivat aivan huikeat. PelkƤstƤ kuukauden takaisesta mittauksesta rasvamassa on pudonnut kolme kiloa, lihasta tullut kilo (!!!!) lisƤƤ ja rasvaprosentti tippunut 4%-yksikkƶƤ. Kaksi kuukautta sitten  tehtyyn mittaukseen verrattuna rasvaa on lƤhtenyt kropasta kuusi kiloa ja rasvaprosentti tippunut 6,4%-yksikkƶƤ. Painoa on lƤhtenyt tuon rasvamassan verran, eli kuutisen kiloa. Kotiin pƤƤstyƤ ja kunnolla papereita selatessa aloin itkemƤƤn. Olen niin helvetin ylpeƤ itsestƤni ja kukaan muu ei ole tƤtƤ tyƶtƤ mun puolesta tehnyt. Marko on vain antanut mulle oikeat evƤƤt ja puskenut mua eteenpƤin, mutta itse olen pƤƤttƤnyt mitƤ suuhuni laitan, rakentanut hyvƤn itsekurin ja mennyt sinne salille treenaamaan vaikka vƤsyttƤisi kuinka paljon pitkƤn tyƶpƤivƤn jƤlkeen. Kaikki lƤhtee itsestƤ ja siitƤ, haluaako tƤtƤ oikeasti. Markoltakin tuli ihan kamalasti kehuja ja myƶskin muistutus, ettei kehitys ja tulokset saa nousta pƤƤhƤn. Onneksi siitƤ ei ole pelkoa, koska liian helposti ei nƤitƤ tuloksia ole tullut, arvostan kovaa tyƶtƤ kroppansa eteen tekeviƤ ja olen iloinen ja yllƤttynyt yhƤ edelleen omasta kehityksestƤni :-)

Kovaa ja tavoitteellisesti treenaaminen ei ole mitƤƤn ruusuilla tanssimista, salilla kaverin kanssa hengailua, ulkona syƶmƤssƤ kƤymistƤ ja  viikonloppu ollaan sitten ihan rappiolla. TƤllƤ hetkellƤ itsellƤ treenit menee kaiken sosiaalisen elƤmƤn edelle, syƶn ruokani oikeaan aikaan oli paikka mikƤ tahansa, en kƤy ulkona syƶmƤssƤ, en kƤytƤ alkoholia, en kƤy juhlimassa alkottomanakaan, koska haluan viikonloppuisin levƤtƤ kunnolla jotta jaksan treenata, en voi ekstempore lƤhteƤ mihinkƤƤn, jos on treeni tekemƤttƤ enkƤ pysty aloittamaan mitƤƤn suhdetta kenenkƤƤn kanssa ja rahaa menee ihan kamalasti ruokaan, lisƤravinteisiin ja personal traineriin. Loppujen lopuksi tƤmƤ on aika yksinƤistƤ puuhaa ja vƤlttƤmƤttƤ kukaan ystƤvistƤkƤƤn ei ymmƤrrƤ kaikkia uhrauksia, joita tƤmƤn eteen joutuu tekemƤƤn, ei vƤlttƤmƤttƤ saa kannustusta keneltƤkƤƤn, ei ole ketƤƤn lƤhipiirissƤ kenelle iloitsee hyvƤstƤ treenistƤ tai tuloksista. IhmisillƤ saattaa mennƤ hermo, kun ei puhu mistƤƤn muusta kuin treenaamisesta, koska elƤmƤssƤ ei oikeastaan ole mitƤƤn muuta tƤllƤ hetkellƤ tyƶn lisƤksi. Onneksi kaiken tuon negatiivisen kompensoi se, ettƤ nautin salilla kƤymisestƤ, nautin tƤstƤ fiiliksestƤ jonka itsensƤ voittaminen, kehittyminen ja oikea ruokavalio ja treeni tuo, elƤmƤssƤni on sisƤltƶ, joka on hyvƤksi itselleni ja viikonloppuisin on yleensƤ edes jossain vƤlissƤ aikaa nƤhdƤ perhettƤ ja ystƤviƤ. En kadu hetkeƤkƤƤn enkƤ euroakaan, jonka olen uhrannut tƤmƤn kaiken eteen viimeisen kahden kuukauden aikana.


Sain myƶs tƤnƤƤn pƤivitetyn sali- ja viikko-ohjelman. MitƤƤn suuria muutoksia ei tehty, koska miksi muuttaa jotain joka toimii. SalitreenejƤ tulee viikossa neljƤ, joista yksi tehdƤƤn aamulla, ohjelma on edelleen 3-jakoinen pienillƤ muutoksilla ja lisƤksi viikossa yksi HIIT aamulla, yksi aamuaerobinen ja kolme kƤvelylenkkiƤ illalla tai pƤivƤllƤ. Eli aerobista lisƤttiin ja salitreenejƤ tulee viikossa aina neljƤ edellisen kolmen tai neljƤn sijaan. Ruokavalioonkaan ei toistaiseksi tehty muutoksia. Noista lisƤƤntyneistƤ aerobisista tosin en ollut kovin innoissani :-D Onneksi pƤivƤt alkavat valostua ja koko ajan mennƤƤn kevƤttƤ kohti, joka tekee niistƤ vƤhƤn ehkƤ miellyttƤvempiƤ ja viitsii mennƤ ihan ulos lenkkeilemƤƤn salin juoksumaton sijasta. Muuten uusi muunneltu saliohjelma vaikuttaa todella hyvƤltƤ ja tƤnƤƤn testasin jo uuden rinta-hartiatreenin. KyllƤ tuntui ja hartiat ja olkapƤƤt sai varsinkin kyytiƤ!

Lauantaina mulla onkin sitten se tankkaus. ElƤmƤni ensimmƤinen sellainen ja en malttaisi millƤƤn odottaa! Sain vielƤ yllƤtyksekseni pitƤƤ sitƤ sunnuntaina puoleen pƤivƤƤn asti, eli voi vielƤ silloin syƶdƤ herkkuaamiaisen ja -lounaan :-) Sen jƤlkeen taas takaisin ruotuun. Nyt kaksi pƤivƤƤ tuskailen ja yritƤn pƤƤttƤƤ mitƤ kaikkea haluan syƶdƤ :-D JƤtskiƤ ainakin. Ja oikeaa pannaria tai lettuja. Ja kƤydƤ ulkona syƶmƤssƤ ja jotain oikeaa kotiruokaa. MikƤƤn mƤkkƤriƤ ja pizzaa aamupalaksi, lounaaksi, vƤlipalaksi, pƤivƤlliseksi ja iltapalaksi-tankkaus ei ole kyseessƤ, enkƤ sellaista kaipaakaan. Ihana syƶdƤ kunnon kotiruokaa muiden kanssa, saada tuoretta leipƤƤ aamupalaksi, vƤhƤn herkutella ja kƤydƤ ulkona syƶmƤssƤ. Olen menossa perjantaina tƶiden ja salin jƤlkeen Ƥidille yƶksi ja olenkin jo ilmoittanut, ettƤ aamupalaksi paistetaan tuoretta leipƤƤ ja tehdƤƤn pannaria tai lettuja. Nammmmmm.

Nyt pitƤƤ tehdƤ tuorepuuro valmiiksi jƤƤkaappiin ja pakata kamat valmiiksi aamutreeniƤ varten. Onneksi huomis illan saan olla rauhassa kotona, kun kƤyn HIIT-treenin tekemƤssƤ jo aamulla. Unia!

28 kommenttia:

  1. Ainakin tƤƤllƤ ruudun toisella puolella osataan iloita sun tuloksista!! KyllƤ sun hyvƤ olo on vƤlittyny myƶs tƤlle puolelle :) HyvƤ tsemppi sulla on kyllƤ pƤƤllƤ ei voi kyllƤ muuta kun hattua nostaa !:)))

    VastaaPoista
  2. Onneeeeeee!:D *mieletƶntƤ tuuletusta*

    Ps. % ja %-yksikƶllƤ on ero, kummin rasvaprossa laski...?:(

    VastaaPoista
  3. Apua, typo! Sen piti olla hymynaama lopussa, tsorge.

    VastaaPoista
  4. HyvƤƤƤ tyƶtƤ! Oot todella omistautunu tƤhƤn ja sen nƤkee kyllƤ tuloksista! :)

    VastaaPoista
  5. Tosi hienoa tyƶtƤ!! :)

    VastaaPoista
  6. Super hyvƤt tulokset kyllƤ ja huomaahan sen jo pƤƤllekin pƤin, ettƤ muutosta on tapahtunut huikeesti! :) Nyt sit ansaittua herkkupƤivƤƤ! ;)

    VastaaPoista
  7. Ihan mahtavaa! Oon onnellinen sun puolesta! Ja ihana lukea ettƤ sulla menee hyvin! PidƤ lippu korkeella!

    VastaaPoista
  8. TƤƤllƤkin iloitaan sun kanssa! MielettƶmƤn hienoa, keep up samaa rataa! :)

    VastaaPoista
  9. Vauuu Mikaela! NƤytƤt tosi hyvƤltƤ. Oon ig:ssƤ seuraillu sua ja sun kroppa on muuttunu tosi paljon! Ihanaa ettƤ vihdoinkin saat ns. nƤkyviƤ tuloksia ja voit olla niin ylpee itsestƤs :) Oot kyllƤ kaikki tulokset ansainnut. - Vanha tuttu

    VastaaPoista
  10. MƤ en kestƤ! Oon niiiin ylpee susta! :'') ♥ Miten sƤ onnistuitkaan kiteyttƤmƤƤn ton fiiliksen sanoiks? Ja mƤ tuun niin onnelliseks kun muut onnistuu ja se luo uskoa siihen, ettƤ mƤkin onnistun. TiedƤn (tai no tiedƤn ja tiedƤn.. enhƤn mƤ oikeesti tiedƤ :D) kuinka paljon oot joutunut kamppailemaan tƤn jutun kanssa ja vihdoin saat noin loistavia tuloksia. Oot ansainnut sen neitokainen ♥

    Mulla on ihan samat yksinƤiset fiilikset ja joudun yksin iloitsemaan hyvistƤ treeneistƤ. YleensƤ mulla tulee lƤhinnƤ paha mieli siitƤ kun en voi kenenkƤƤn kanssa iloita. Mut onneks on blogi ja hei mulle voit laittaa viestiƤ, jos on ollut ihan tƶrkeen loistava treeni. ;) Nyt lƤhdenkin sitten salille! :D Mut hei, ihan loistavaa ja oot tosi inspiroiva. Pus! ♥

    VastaaPoista
  11. kiva kuulla tosta hienosta edistyksestƤ! :)
    Toivottavasti en kuulosta ihan tympeƤltƤ tyypiltƤ kun sanon tƤn, mutta mietin ettƤ oletko suunnitellut kuinka pitkƤ prosessi tuosta tulee. Itselle olisi ainakin tosi kova paikka luopua vaikka kokonaiseksi vuodeksi noista kaikista mainitsemistasi asioista. En usko, ettƤ motivaatio treenaamiseen sƤilyisi itsellƤ jos en pƤƤsisi nƤkemƤƤn ystƤviƤni ja tekemƤƤn jotain extemporejuttuja vƤlillƤ, kuten leffassa kƤyntiƤ tai vaikka kesƤisin jotain festaritrippejƤ.

    Pointtina tƤssƤ mulla oli siis onnitella todella kovasta tyƶstƤ ja hyvistƤ tuloksista, mutta olisi myƶs kiva vaikka lukea jonkun postauksen yhteydessƤ sun ajatuksista sen suhteen, oletko suunnitellut tota treeniasiaa pidemmƤllƤ tƤhtƤimellƤ:) Mun mielestƤ on kuitenkin tƤrkeƤƤ osata nauttia elƤmƤstƤ ja elƤƤ vƤlillƤ vƤhƤn rennommin ja unohtaa se oma kroppa mielestƤ aina sillon tƤllƶn! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En missƤƤn nimessƤ halua vƤhƤtellƤ tuloksiasi, etenkin kun ne tuottavat itsellesi hyvƤƤ mieltƤ ja voit olla niistƤ ylpeƤ. Olet tehnyt kovasti tƶitƤ tulosten eteen, joten syystƤkin olet ylpeƤ. En silti pysty tyƶntƤmƤƤn tuota samaa ajatusta pois mielestƤni kuin mitƤ muutama tƤssƤ on tuonut esille. MitƤ sinulle loppupeleissƤ jƤƤ tƤmƤn projektin jƤlkeen kƤteen? HyvƤ kroppa ja hyvƤ olo tietenkin, mutta mitƤ muuta? Tietenkin tuollaista tehdƤƤn vain itselleen, mutta sitten kun saavutat tavoitteesi, onko enƤƤ ketƤƤn kenen kanssa jakaa tƤmƤ ilo? Vaikea minunkin olisi kannustaa samanlaista projektia toteuttavaa ystƤvƤƤ (kun mainitsit ettei kovin moni kannusta), jos kokisin etten saisi mitƤƤn takaisin; hƤn ei viettƤisi kanssani aikaa ja jos viettƤisi, ei puhuisi mistƤƤn muusta kuin itsestƤƤn ja treenistƤƤn. Jokaisella on tietenkin omat prioriteetit ja arvot mitkƤ ajavat eteenpƤin, mutta oman ajatusmaailmani mukaan nyt mennƤƤn kyllƤ niin siellƤ ƤƤripƤƤssƤ, ettƤ onko tuo loppupeleissƤ enƤƤ ihan jƤrkevƤƤ. Mutta tietenkin jos noin tiukka tyyli on itsellesi mieluinen, niin sitten sen toteutat! Mutta herƤtti kyllƤ ajatuksia.. Olisi tosiaan kiva kuulla vaikka postauksen muodossa ajatuksiasi juurikin tulevasta: millainen elƤmƤntapa sinulla on kun projekti pƤƤttyy, jne. Vaikea kuvitella ettƤ samaa linjaa noudattaisit loppuelƤmƤsi?

      Poista
  12. Itsekin mietin, mitƤ varten treenaat? Eli onko sulla jokin tavoite, kisat tms? Jos kaikesta entisestƤ kivasta "pitƤƤ" luopua, niin kuulostaa vƤhƤn, hm, tylsƤltƤ. Tai ettƤ saa syƶdƤ pannaria vaan sillon, kun se on jonkun mukaan sallittua. Herkuttelun ja treenaamisen kanssa kun voi pƤƤstƤ semmoselle ihan mukavalle tasolle, eikƤ tartte vetƤƤ kaikkea ihan ƤƤripƤƤhƤn. Ja silti voida hyvin ja olla hyvƤssƤ kunnossa. Eli vƤhƤn komppaan edellistƤ Anoa, enkƤ halua itsekƤƤn kuulostaa tympeƤltƤ, kiinnostuneelta vain. :) Tosiaan kisoihin treenaaminen on sitten asia erikseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mietin ihan samaa.. miksi luopua kaikesta kivasta treenin takia?? mƤkin kƤyn salilla ja jumpassa useana pƤivƤnƤ viikossa ja syƶn terveellistƤ perusruokaa - mutta en nƤe mitƤƤn, en siis MITƄƄN jƤrkeƤ punnita ruokia, kieltƤƤ itseltƤ kaikki hyvƤ ja potea yksinƤisyyttƤ pelkƤn treenin takia :D kuulostaa sairaalta

      Poista
    2. no mutta kaikille ei vaan sovi se keskitie, esim. itse vedƤn ihan ƶveriksi herkkujen kanssa, ellen pidƤ sitƤ tƤysin niin, etten yksinkertaisesti osta mitƤƤn itselleni. kavereiden kanssa joskus herkuttelen, mutta mulla on tiukka linja etten osta mitƤƤn herkkuja mƤssƤttƤvƤksi itselleni... jokainen on erilainen!

      Poista
    3. Niin, ihmiset ovat erilaisia. Tuo "negatiivisten asioiden" lista nyt vaan oli aika pitkƤ ja siksi laittoi ihmettelemƤƤn. HyvƤn olon treenin ja sapuskan kautta voi kyllƤ saavuttaa vƤhƤn vƤhemmƤllƤkin, toki sen hakeminen voi kestƤƤ (itsellƤni ainakin nƤin). Mun mielestƤ skitsotreeni ja liiallinen ruokakikkailu ei kyllƤ ole sen arvoista, ettƤ ei pysty/ehdi tekemƤƤn mitƤƤn muuta lisƤksi, tuossa hommassa hajoaa tosi helposti pƤƤ ja onko se sen arvoista? Toki jos se on sitƤ parasta mitƤ kuvitella voi, niin sittenhƤn se on ihan tervettƤ :)

      Poista
  13. Oi mahtavaa ! Tuli itellƤkii tippa linssii:'D Oo ylpee itestƤs<3

    Mullakii on "projekti" menossa, vƤhƤn vielƤ kiloja pois ja sitte lihasta esiin.. Treenailen kyllƤ ilman PT:tƤ. Mulla on ihan TOSI kova motivaatio ja haluan jauhaa jatkuvasti treenista ja ruuista:D Oon kƤyny kyllƤ juhlimassa, ilman alkoholia ja ennen baaria huitassu naamaa jonku vƤlipalan (siis "alottelu"paikan jƤlkeen).. Mun pƤƤ hajoo jos en pƤƤs ihmisten ilmoille, mutta kyllƤ huomas viime vklp jƤlkeen ettei ollu kunnolla saanu levƤttyy :(

    Huomaan ettƤ mun lƤheisiƤ alkaa jo ƤrsyttƤƤ tƤƤ jauhaminen kaikesta tƤstƤ. Ja MINƄ motivoin kaikkia muitakin liikkumaan, ketkƤ pudottaa painoaan. Mutta fakta on se, et mulla ei oo ketƤƤn "tukena" tƤssƤ. Ei ystƤvƤt, poikaystƤvƤ tai porukat. Jos haluun mƤttƤƤ herkkui, nii kukaa ei sitƤ estƤis. Jos en treenais, kukaa ei mulle siintƤ valittais tai sanois laiskaksi. Mulla ei vielƤ oo ollu masistelupƤiviƤ, jolloin kaikki on ihan perseestƤ eikƤ mua kiinnosta elƤƤ terveellisesti. Ja ne mua pelottaakii ihan sikanaa, siis sitku sellanen tulee(jos tulee). Koska kukaan ei sillon mua kannusta, eikƤ kƤske lenkille. MitƤs jos mun motivaatio katoaa? En todellakaa tiedƤ mistƤ lƶytƤisin sen. Sori avautuminen.. :D

    Mut tsemppiƤ sulle jatkoon<3 ƄlƤ heitƤ hukkaan kovaa tyƶtƤ! Ja NAUTI tankkauspƤivƤstƤ, oot sen ansainnu :))

    t. Sofia

    VastaaPoista
  14. Mikaela, tƤssƤ hommassa menee todella helposti ƶveriksi. Ruokien vahtaaminen ja liikuntaa lisƤƤ lisƤƤ lisƤƤ..pystyy kerrankin hallitsemaan asioita ja saada valtaa siihen jƤƤ koukkuun. Mutta sƤ tiedƤt milloin hƶllƤtƤ oothan fiksu, toivon niin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mietin ihan samaa. varsinkin kun mikaellalla on ollut bulimia ja on mennyt ƶveriksi aiemminkin?

      musta tƤƤ fittibuumi on kyllƤ vaan yks uus syƶmishƤiriƶn muoto.

      Poista
  15. Mahtavaa tyƶtƤ ja tsemppiƤ tuleviin treeneihin! :)

    VastaaPoista
  16. ONNEA! Motivoi varmaan ihan sika paljon:) EdellisissƤ kommenteissa kyseltiin, ettƤ mitƤ varten treenat ja miksi luopua kaikesta normaalista jos ei tavoitteena ole esim kisat. Ihmiset ovat huolissaan, ettei mene ƶveriksi, mikƤ on ihan ymmƤrrettƤvƤƤ. Hassua vain on se, miten kerran viikossa ryyppƤƤminen ja roskaruuan mƤttƤminen nƤhdƤƤn normaalimpana kuin terveydestƤ huolehtiminen (myƶs silloin viikonloppuisin) ! :D
    Olet meille kirjoitellut jo useamman vuoden erilaisista laihdutusprojekteista, joten itse koen, ettƤ ehkƤ tarvitset tƤllaisen tiukan projektin saadaksesi itsesi toimimaan?:) Sitten, kun olet pƤƤssyt tavoitteitteisiisi, niin voit keskittyƤ kunnon yllƤpitoon ja aikaa jƤƤ myƶs muille jutuille enemmƤn. Kyse on kuitenkin elƤmƤntapa muutoksesta.

    Olet fiksu nainen ja luotan, ettƤ osaat pitƤƤ terveyden osana elƤmƤƤsi antamatta sen hallita kuitenkaan kaikkea. LisƤksi sinulla on apunasi ammattilainen, joka varmasti osaa myƶs auttaa tƤllaisten asioiden kanssa! Voisitkin ehkƤ kirjoittaa postauksen (kysellƤ ehkƤ Markoltakin mielipiteitƤ), ettƤ mistƤ tietƤƤ, milloin "fitness" menee yli?

    TsemppiƤ! Inspiroit muitakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TƤmƤ kommentti oli kyllƤ niin tƤyttƤ asiaa. Tuntuu, ettƤ ihmiset eivƤt ymmƤrrƤ lƤhtƶkohtiasi ja kommentoivat oman elƤmƤnsƤ pohjalta. Tottakai sƤ treenaat ittes nyt kondikseen ja alotat ryminƤllƤ ja kun oot tavotteeseesi pƤƤssyt niin jatkat nimenomaan sitƤ yllƤpitoa.

      MƤ oon niin ylpeƤ susta, oot tehnyt aivan mahtavaa duunia ja oikein hehkut! :)

      Poista
  17. Etkƶ enƤƤ opiskele? Kun mainitsit, ettƤ tyƶ ja treeni on ainoita juttuja :)

    VastaaPoista
  18. Ihan mahtavia tuloksia, onnittelut niistƤ! :)

    Oletko miettinyt, ettƤ mitƤ tƤn projektin jƤlkeen? Tai siis, ettƤ miten tulet ruokavalion ja liikunnan suhteen jatkamaan? Nykyinen linja kuulostaa ainakin itsestƤni todella tiukalta (mutta nƤkƶjƤƤn toimivalta:)).

    VastaaPoista
  19. Hienoja tuloksia! :-)
    Mutta oon kyllƤ samaa mieltƤ parin muun ihmisen kanssa siitƤ, ettƤ kenenkƤƤn ei pitƤisi luopua sosiaalisesta elƤmƤstƤ sen takia, ettƤ voi kƤydƤ salilla ja syƶdƤ kevyesti. Itsekin kerrot, ettei aikaa ole muulle ja haluat kƤyttƤƤ vapaa-aikasi salilla kƤymiseen, joka kertoo joko siitƤ, ettƤ sulla ei ole ystƤviƤ tai siitƤ, ettƤ oot tosi itsekƤs. ItsekƤs saa ja pitƤƤkin vƤhƤn olla, mutta se, ettƤ riskeeraat sun kaveri- ja perhesuhteet sen takia, ettƤ pƤƤset hyvƤƤn kuntoon, on jƤrjetƶntƤ. Se joka tƤssƤ maailmassa ratkasee ei ole hoikka treenattu kroppa, vaan ne ihmiset ympƤrillƤ, jolta saa rakkautta ja joille sitƤ voi antaa. That's it.

    VastaaPoista
  20. Niin ja kyllƤhƤn tƤtƤ blogia kirjoittaa (entinen) syƶmishƤiriƶinen, olen varmaan jƤƤtelƶƤ mussuttava itsekuriton lƤski mutta kyllƤ tƤƤ touhu kuulostaa ihan samalta, fitness-buumin takia vaan tƤllanen tapa on jostain syystƤ ihan oikein ja ihailtavaa.

    VastaaPoista
  21. Se on minusta kƤsitƤmƤtƶnta miten se kerran viikossa ryyppaaminen ja mƤssƤilly nƤhdƤƤn normaaliksi ja kun joku haluaa elƤƤ terveellistƤ elƤmƤƤ ja syƶdƤ puhtaasti niin se on jotenkin huono asia. Hei noi on kateellisten puhetta, jatka samaan malliin ja muista vƤlillƤ herkutellakin:)

    VastaaPoista
  22. Anteeks itsekƤs?? Oonko itsekƤs ku tyƶskentelen sairaalassa 3-vuorotyƶssƤ eli nƤƤn kavereita tai perhettƤ n kerran pariin viiikkoon?? KyllƤ ne ystƤvƤt ja perhe ymmƤrtƤƤ tyƶn, opiskelun ja harrastukset, ja jos ei ne ei ansaitse sitƤ! Huoh. Jokasella meillƤ on oma elƤmƤ ja jokanen kƤyttƤƤ aikansa miten haluu! Esim siellƤ salilla, koneella, tƶissƤ etc. Mikaela, ole ylpeƤ itsestƤs! Moni meistƤ ei pystyis noin tiukkaan omistautumiseen! Terveisin, +10kg ja ilman motivaatiota pudottaa niitƤ

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela