Soft & Gentle

sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Moikkamoi!  Blogissa on ollut taas vähän hiljaista tajuttoman väsymyksen vuoksi. Torstaina ja perjantaina olin 13-21:30 töissä Dressmannissa ja tänään 10-16 siellä Riihimäen Dressussa. Sieltä menin suoraan viettämään iltaa isän vanhemmille ja nukuinkin siinä melkein kolmen tunnin päikkärit, kun ei vain yksinkertaisesti pysynyt silmät auki. Huomenna menen onneksi vasta 12 Vilaan töihin. Ensi viikon monen monta vapaapäivää tulee kyllä niin tarpeeseen! Ärsyttää kun ei ole jaksanut, eikä mukamas kerennytkään liikkumaan yhtään. On ollut niin paljon kaikkea. Huomenna kuitenkin voisi yrittää skarppaa ja mennä vaikka spinningiin illalla töiden jälkeen. Lisäksi tän väsymyksen päälle mulla on särkenyt päätä torstai aamusta asti ja perjantaina meinasi jo tulla yhdessä vaiheessa kiukku, kun valot sattui silmiin, väsytti ja särki ihan hemmetisti. Onneksi ei enää ole kuin ihan pientä särkyä. Asukuviakaan en ole jaksanut ottaa viimeisenä kolmena päivänä, kun on ollut niin surkea sää ulkona ja tänään menin sinne mummolaan töiden jälkeen. No eipä mulla mitään kovin erikoista olekaan edes ollut päällä.

Mulla on kamala ikävä Vilan työtä ja onkin tosi kiva, että olen siellä huomenna, vaikkakin olen yksin koko päivän. Onhan toi Dressmannin työ joo ihan kivaa ja tavallaan helpompaa, mutta on mulla todella ulkopuolinen olo ja ei siellä oikein ole saman henkisiä ihmisiä töissä ja muutenkin tuntuu, että monet asiat tehdään ihan eri lailla, kuin mihin olen tottunut. Siis joo, tietenkin eri työssä on eroavaisuuksia, mutta kun ne ei edes periaatteessa vaikuttaisi siihen lopputulokseen mitenkään. Tuntuu välillä vaan niin hölmöltä, että miksi en voi tehdä sitä asiaa, esim viikkausta niin kuin olen tottunut. Ja jotenkin viihdyin tänään paljon paremmin siellä Riihimäen Dressmannilla. Mutta enköhän mä tuolla jaksa ton heinäkuun tehdä töitä ja voihan olla, että mielipide muuttuu. Lisäksi nää fiilikset voi hyvinkin johtua tuosta monen päivän kestäneestä päänsärystä sekä väsymyksestä.

Nyt kun on tilitetty, päästään ihan postauksen aiheeseenkin. Ostin tiistaina Helsingistä Stockmannin MACin pisteeltä mineraali hohdepuuterin (en tiedä onko toi nyt oikea termi sille, mutta anyways), jolla saa kivaa kuultoa kasvoille. Hassusti mielipiteet muuttuu, kun ennen halusin todella matan ihon, mutta nyt olen pari viikkoa laittanut puolet meikkivoiteeseen kuultovoidetta ja nyt ostin vielä tuonkin yhden vanhan hohdepuuterin tilalle. Tuolla oli hintaa about 29e :-) Olen tykännyt tosta todella paljon ja mun pitääkin kuvailla teille vaikka ensi viikolla uusi meikkipostaus. Kuitenkin tuotteet ja meikkityyli taas muuttunut niin paljon viimeisimmästä.

M.A.C. Mineralize skinfinish
Shade:soft and gentle

Nyt unille. Hyvää yötä!

6 kommenttia:

 1. Iha varmast lähtee dressuhommat sujuu kivasti ;-) on varmast vaa nii outoo ku kaikki tehdää erilaisel taval! Varsinki ku on tottunu huippuun..t.myös Vilassa duuniaan rakastava<3

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä töihin! Toivottavasti on vaan alkukankeutta ja yhteinen sävel löytyy :) Tosin ainakin mulla ei vaan aina oo kaikkien kanssa löytynyt, siis että jutut ei kolahda ja joidenkin muiden kanssa/ muussa paikassa sit tosi hyvin.

  Piti kysyä tosta Dressmann- työstä, seurataanko siellä myyntilukuja paljon? Katsoin vaan että oman kaupunkini Dressmaniin haetaan työntekijää ja siks kysyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ja mä en ole vielä kaikkia siellä työskenteleviä edes tavannut, joten toivoa on :-D

   Kyllä niitä katsellaan. Mutta ilmeisesti aika paikkakohtaista, kuinka paljon. Hae ihmeessä!

   Poista
 3. Miten jos oot tuol Vilas yksin koko pvän, niin pystyt syömään tai vessas käymään? :D Tyhmät kysymykseni part XVII

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo Mikaela mut oon itekki vaatekaupassa töissä ja sunnuntait tehää aina yksin nii eipä siinä paljoa mihinkää vessaan tai syömään lähdetä :D hyvällä tuurilla jos on hiljasempaa nii ehtii nopeesti jotain syödä ku ei oo asiakkaita mut jos vessaan tarvis päästä nii pitäis laittaa putiikki kiinni siksi aikaa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela