Mini Pop Up shop

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Moikka! Pyörähdin torstaina illalla Helsingissä Minin Pop Up shopissa Bulevardin ja Erottajan kulmassa. Oli ihan kiva päästä vähän tuulettumaan ja nappasin Cristiinan avecikseni. Pahemmin ei tullut kuvailtua, mutta tässä muutamat maistiaiset :-) Mitään asukuvaakaan en huomannut ottaa, höh.


Käytiin ennen sitä kiertämässä parit kaupat ja kuvaan huomenna ennen töihin lähtöä ostokset :-) Esittelen ne blogiin sitten ennen tai jälkeen töiden. Nyt alan katselemaan vähän telkkaa ja sitten nukkumaan, kivaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Miten bloggaaja voi muka olla "huomaamatta" ottaa asukuvia? Asukuvat on kyllä niin keskeinen osa bloggaamista, että epäilen hiukan että ne vaan yhtäkkiä unohtuisi ottaa, varsinkin jossain tollasessa juhla/kutsuvierastilaisuudessa... Mulle tulee tosta vaan sellanen mieleen, että omasta mielestäs ne asukuvat ei onnistunu, etkä halua lisätä niitä blogiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle käy noin usein ja tulee mieleen vasta kotona. Niin kävi nytkin, mutta olin kerennyt jo ottaa kaikki vaatteet pois enkä enää jaksanut alkaa säätämään :-) Menin tuonne suoraan koulusta, joten eipä päällä ollutkaan mitään kovin kummoista. Perus farkut&paita-linjalla mentiin.

      Poista
  2. mistä noi vikan kuvan pehmot on? :D tai siis onks ne siel mini-paikassa vai saitko mukaan sieltä?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela