Mini Pop Up shop

by - 3/01/2013 10:08:00 ip.

Moikka! Pyörähdin torstaina illalla Helsingissä Minin Pop Up shopissa Bulevardin ja Erottajan kulmassa. Oli ihan kiva päästä vähän tuulettumaan ja nappasin Cristiinan avecikseni. Pahemmin ei tullut kuvailtua, mutta tässä muutamat maistiaiset :-) Mitään asukuvaakaan en huomannut ottaa, höh.


Käytiin ennen sitä kiertämässä parit kaupat ja kuvaan huomenna ennen töihin lähtöä ostokset :-) Esittelen ne blogiin sitten ennen tai jälkeen töiden. Nyt alan katselemaan vähän telkkaa ja sitten nukkumaan, kivaa viikonloppua kaikille!

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Miten bloggaaja voi muka olla "huomaamatta" ottaa asukuvia? Asukuvat on kyllä niin keskeinen osa bloggaamista, että epäilen hiukan että ne vaan yhtäkkiä unohtuisi ottaa, varsinkin jossain tollasessa juhla/kutsuvierastilaisuudessa... Mulle tulee tosta vaan sellanen mieleen, että omasta mielestäs ne asukuvat ei onnistunu, etkä halua lisätä niitä blogiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle käy noin usein ja tulee mieleen vasta kotona. Niin kävi nytkin, mutta olin kerennyt jo ottaa kaikki vaatteet pois enkä enää jaksanut alkaa säätämään :-) Menin tuonne suoraan koulusta, joten eipä päällä ollutkaan mitään kovin kummoista. Perus farkut&paita-linjalla mentiin.

   Poista
 2. mistä noi vikan kuvan pehmot on? :D tai siis onks ne siel mini-paikassa vai saitko mukaan sieltä?

  VastaaPoista

kiitos kommentista!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.