Finally mine!

perjantai 21. joulukuuta 2012

Kävin kuin kävinkin ostamassa tuon Monogram Denim Shawlin värissä blue. Ja tykkään tuosta NÄÄÄÄIN paljon! Hinta on tuolla noussut ihan hirmuisesti ja nyt rokotti lompakkoa 395euron verran. Toivottavasti tuosta kaunokaisesta on iloa moniksi vuosiksi :-) Kuvailen tuota paremmin jonkun asun kanssa myöhemmin! Nyt pakko mennä nukkumaan.

20 kommenttia:

  1. HUHHUH ihan järkky hinta! :D sillä sais viikon loman jossaki :D oisin ottanu loman paljo mielummi :D mut jos kestää, niin maksaahan itsensä takaisin 10 vuodessa =)

    VastaaPoista
  2. Ah kuinka omaperäistä! Onko todella niin,että tuota kauniimpaa huivia ei vaan voi löytää mistään? Minä ainakin löytäisin tuolla hinnalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä ootkin sinä, ja jokaisella oma makunsa/tyylinsä. Sähän voit perustaa oman blogin ja näytellä siellä niitä ah niin omaperäisiäsi h&m ja ginatricotin huiveja :-D hei c'moon..

      Poista
  3. Hei, mun mummulla on ton näköinen pöytäliina. Makso 10 euroa eurokankaasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Feikkien käyttäjät on noloja ;-)

      Poista
    2. Oletko niin vajaa-älyinen, että et tiedä pöytäliinan ja huivin eroa???????

      Poista
    3. Toivottavasti ihmiset ymmärtäisivät,että vaikka onkin satojen eurojen hintainen hinta kaulassa, ihmiset juuri luulevat niitä feikeiksi,koska niitä myydään kreetalla vitosella.

      Poista
    4. Oletko niin vajaa-älyinen, että et tiedä että käyttämistä sekin on oli se pöytäliina pöydällä tai feikkihuivi kaulassa? siis niinqu daa ootko vähän kade kun itelläs ei taia rahaa olla tollasiin hienouksiin vaan hm rytkyihin ;-)

      Poista
  4. Miten nää jotkut anot jaksaakin olla niin negatiivisia ja viel näin joulun alla!
    Jos on varaa ostaa tuon hintanen huivi ni mikäs siinä, ei sun raha-asiat muille kuulu :)
    Todella kaunis huivi, toivotaan että kestää monta vuotta :)
    Hyvää joulunaikaa sulle!! ♥

    VastaaPoista
  5. Mistä vetoa että toi huivi on viikon päästä huutiksessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä sitten vaikka oliskin? :) Sun ongelma?

      Poista
    2. Mistä vetoa että anonyymi on nyt vähän katkera jostain? En oo kyllä kovin monesti nähnyt että Mikaela myisi juuri noita hintavampia hankintojaan pois "viikon päästä huutiksessa". Niitähän varmasti etenkin opiskelijana saa harkita hyvin pitkään (kuten Mikaelan tapauksessa jo viime vuodesta asti!), toisin kuin niitä kympin maksavia Gina Tricotin trikoolumppuja.

      Poista
  6. oi tuo huivi on kyllä todella ihana, mutta kylläpä sen hinta on tosiaan noussut ! hyvät joulut mikaela :)

    VastaaPoista
  7. Kun itseäsi lahjot näin hulppeasti jouluna, niin tekisitkö joulun jälkeen (ettei yllärit paljastu etukäteen :) )postauksen perheellesi antamista joululahjoista? Olisi kiva nähdä miten ylellisesti heitä ilahdutat.

    VastaaPoista
  8. kateellliset puhuuu paskaa!

    VastaaPoista
  9. Miten nuo ekat anot oikein jaksaa :D Jos ei kiinnosta tällänen blogi missä bloggaaja ostelee vähän kalliimpaa ym, niin voi varmaan mennä lukemaan niitä h&m rytky blogeja? :) Ite ainakin tykkään tästä blogista sikana, eikä maha lukijoille kuulua se mitä bloggaaja ostaa ja mitä ei :) Taitaa porukka vaan kateellisia olla, kun itellänsä ei rahat riitä tuollaseen. Kaunis huivi, ja itsellänikin suunitelmissa. Eiköhän jokainen saa ostaa sellasii vaatteita, asusteita jne mistä itse tykkää, jos rahaa on niin tuskin hinnalla niin väliä, jos itseä miellyttää! Kyllä itse mieluummin ostaisin kerralla kunnollisen ja ehkä vähän kalliimman, joka on kiva, kun että ostaa monta huonolaatuista jotka miellyttää silmää vähän niin ja näin. Suosittelisin sulle kyllä että anot ei sais kommailla vähään aikaan, jos oppisivat olemaan kunnolla sitten :)

    VastaaPoista
  10. Eiköhän jokainen saa tehdä OMILLA rahoillaan MITÄ HALUAA? Onhan tuo kova hinta huivista, mutta kyllä mulle tuollainen kelpaisi ja ostoslistalla se onkin, kunhan saan muut listan kärkipään ostokset ensin alta pois :)

    Kateelliset jauhaa, niinhän se menee ;)Upea huivi,toivottavasti kestää :)

    VastaaPoista
  11. Mua ei ainakaan toi hinta häiritse, onhan huivi nätti ja jokainen tekee rahoillaan mitä lystää. Eniten vaan se pistää silmään et jokatoisella bloggarilla pitää olla just toi huivi ja _ just samassa värissä_ -_-

    Jotenkin toivois yleisesti enemmän omaperäisyyttä bloggareilta ja kiinnostavuutta, sellasia blogeja on aika harvassa. Mutta jokainen tekee kuten tykkää.. Mä oon ainakin alkanu vähän kyllästyy näihin samaa jauhaviin blogeihin, mitä kukakin söi aamupalaks ja minkä laukun osti millonkin, ja saman laukunkin näkee taas jokasessa blogissa. Hienompia esineitä ja asusteita on ilo katsoa, erittäin hienoa olisi kun joku keksisi hankkia sellaista mitä harvemmalla näkyy. Eikä vaan toisilta matkittua. (enkä kohdista tätä eritoten tähän blogiin, sillä näitä riittää...)

    VastaaPoista
  12. Kun pyytää vuittonista tuotteen "lahjapakettiin" nii maksaako se jotain ylimäärästä?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela