Eilisen asua

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Moikka! Eilinen menikin toisin kun suunnittelin. Lähdettiinkin puoli kympin näytökseen Tennispalatsiin katsomaan Polttarittaret-leffa, joka oli aivan älyttömän hyvä ja hauska! Suosittelen ja kyllä sen voi miespuolisen seuralaisenkin kanssa mennä katsomaan :-)


Ja tadaa, muistin asukuvankin. Meikkasin ja valitsin vaatteet 20minuutissa, koska oli kamala kiire junaan. Olisin mieluummin ottanut kuvat kotona, koska en jotenkin osaa olla kun toinen ottaa kuvia.
Shirt Carlings/Jeans Cubus/Shoes *Bubbleroom/Bag Michael Kors

Mitä mieltä olette tosta tukasta? Itse haluisin ehkä lisää tummuutta ja punaisuutta. Eri valoissa se aina vähän on eri sävyinen, mutta esimerkiksi tuossa se näyttää ihan ruskealta.

Nyt alan siivoamaan (jee). Palaillaan :-)

9 kommenttia:

  1. Onpas sun hiukset tosi kauniin väriset! Haluaisin itselleni just jotain ton tyylistä väriä :-)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivalta näyttää toi sun tukka :)

    VastaaPoista
  3. Miksi käytät pillihousuja? Sopiiko ne mielestäsi alavartalon muotoosi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä ainakin käyttäisin pillihousuja vaikka mulla olis minkälainen alavartalo. pitäskö vetää sit jotku trumpettilahkeet vaan koska ei oo muodoton tikku? (itse siis kuulun näihin muodottomiin tikkuihin että turha tästä alkaa mäkättää :D)

      Poista
    2. Onko toi ny sit hienon näköstä että polvissakin näkyy tollaset "ihrapussit" mitkä pystyis ihan hyvin peittämään jollain toisella housumallilla... Luulis että ku kattoo peilistä niin tajuais että näyttää niinku alavartalo olis ahdettu johki makkarankuoreen...

      Poista
    3. Kuvassa näkyvä "läski" on vasemmassa polvessa oleva kudoskertymä, joka on tullut mulle about 11-vuotiaanam kun jäin hevosen alle ja se tallo mun polven. Huomaa selvästi seisoessa, että sen polven sisäsivu on isompi kuin toisen ja sen tuntee kokeillessa. Seisoin hassusti kyseinen jalka edessä, joten se erottuu oikein selvästi. En voi sille mitään, joten en sen takia ole käyttämättä tiukkoja housuja :-)

      Poista
  4. Hyvältä näyttää hiukset, upee väri!Täytyy itsekkin suunnata katsastamaan toi polttarittaret:)

    VastaaPoista
  5. siis mitä, mikaela sais käyttää vaan löysiä pussihousuja koska on kurvikas? :D eiköhän minkä kokonen ja näkönen vaan saa käyttää pillihousuja? vai onko siinä joku rajotus :O ymmärrän vielä paljastavat ja liian pienet vaatteet yms, en itsekään sellaisia käyttäis vaikka melko laiha olenkin mutta kamoon.
    Mikaela näytät hyvältä ja oot oikeesti tosi nätti tyttö :) On mukava lukea että sulla ja jenkkipojalla menee hyvin, ihanaa :) en aina ymmärrä näitä kommentteja mitä saat...rakentavaa palautetta kiitos

    VastaaPoista
  6. Oot Mikaela tosi kivan olonen tyttö ja kaunis!:) Tosi hyvä hiusten väri, mun koneella ainakin näyttää ihanan punertavilta. Mulla on blondi/oman ruskeen värinen liukuvärjätty tukka, mutta tekis mieli saada jotain tollasta näyttävämpää sävyä pitkästä aikaa näihin. Olen suunnilleen sun kokoinen, ja itsekin rakastan ostella uusia vaatteita ja pukeutua nätisti, enkä tosiaankaan oo ajatellut, että näyttäisin jonkun mielestä liian isolta joihinkin mun vaatteisiini? Bullshittii tommoset :) Ps. huomasin vasta, että oot myyny huuto.netissä vaatteitas jo joitain kertoja, harmi etten ole huomannut aiemmin, sillä opiskelijabudjetilla ei ole varaa ostella koko ajan uusia vaatteita liikkeistä, mutta sinun vaatteesi ovat niin ihania että mukava päästä tsiigaileen mitä laitat myyntiin kirppishinnoilla! Tsemppiä opiskelupohdintojen kans ja mukavaa syksyä! Terkuin lukijasi parin vuoden ajalta

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela